Şimdi Ara

Sevgiliden ayrılınca gelen boşluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim olay şu şekil. Kendim avusturyada tıp okuyorum. Yazın memlekete gidince bi kızla tanıştım bizim ordan kız da buraya gelmek istiyodu. Hem yardımcı olmak babında hem de belki ilerde bişeyler olur diye yakınlaştım. Bi ay sonra döndüm Uniye. O kaldı ama gitmeden hoşlandığımı demiştim o da olur vermişti hani. Neyse 1 yıl geçti vize izin herşeyini hallettim, aileme falan da dedim hani böyle böyle onlar da mutlu tabi. Neyse geldi sonunda. Ben sevinçten uçuyorum. Geldi ilk iki gün iyi. Sonra bi haller oldu anlam veremediğim noldu dedim özledim ailemi ondan agresivim bana bakma falan tamam dedi,kız erkek beyni farklıdır dedim fazla ses etmedim. Bi an olsun ayrılık lafi geçmedi aklımdan. Niye geçsin. Bi gün surpriz olsun diye bunun eve geldim. Kapıya yavaşca yanaştım. En yakın kankasıyla telefonda konuşuyo. Yok diyo eskisi gibi deil, artık öyle hissetmiyorum. Arkadaşi da heralde ayrıl ozaman demiş ki bu cevabında yok daha olmaz kimseyi tanımıyorum biraz etrafım, çevrem olsun ayrılırım cevabını verdi. Neyse ben orda çöktüm zaten. Onun için yaptıklarım hisslerim aklıma geldi. Bitirmeye karar verdim. Ve bitirdim. Kendisi başlarda yok öyle bişey dese de aldırmadım heryerden sildim engelledim. O da bi yerden sonra fazla takmadı zaten. 1 ay geçti brolar. Hafiften duzeldim dedim tam. Dün ototbusde gördüm. Dokunsa ağlayacaktm o derece kötü oldum. Ama ayakta kaldım selam bile vermeden karşıma dik baktım. Sonra durak geldi ben indim. Indim ama nasıl ağladım kardeşlerim. Bütün hayallerim, umutlar, planlar bidaha geldi aklıma. Bunu yazarken bile ağlıyorum. Bi de benim burda kimsem yok ne arkadaş ne aile. 1 yıldır telefonla onunla konuştum diye geleli arkadaş da edinemedim pek. Anlayacağınız kafa dağıtacak arkadaş da yok. Yeni birini bul deseniz, o iş burda biraz zor, ırkçılık var diye. Ve tabiiki kendi canım da çekmiyor hiç. Tüm bu yalnızlık, sınav stressi ve bu ayrılık birleşince öyle bir hal aldıki arkadaşlar delirecek gibiyim. Nolur bana barışmak dışında yardım ve fikirlerinizi esirgemeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne deyim hocam, memleketimizin kızı yine şaşırtmadı işte. Halen de kadın düşmanına çıkıyor adımız. Onca kişinin dert yandığı konulara rağmen.

Savaşa girsek bu kadınların verdiği erkek zayiat ını düşman vermezdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Geçecek onu biliyorum hocam. Ama ben bir daha bu hisslerle birini severmiyim o muamma..

• Ah be kardeşim yapılan en büyük hata yanlış insana güvenip kendini sadece ona adamak her şeyi onun için yapmak onun yüzünden çevre bile yapamamışsın sadece ona odaklanmışsın hiç bir zaman güvenme en doğru dürüst dediğimiz insanlar bile yeri geliyor tanıyamıyoruz körü körüne birine tutulmak hayatının merkezi yapmak en büyük hatadır. Yine seversin merak etme şuan böyle gelebilir sana normal umarım bundan sonra karşına daha düzgün sevgini emeklerini hak edecek biri çıkar.Kimseyi hayatının merkezi yapma yoksa ayrılınca böyle boşluğa düşersin.
  • fleleo kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam. Haklısınız en büyük hatam hayatımın merkezine koyup kimseye ihtiyacım yok zaten diye düşünmem.. ?uan ailem yok arkadaşlarım yok yanımda ve sizler burdasınız. Geçecek biliyorum.. Ama geçene kadar süre zarfında ben kendimi mümkün olduğunca dik tutmaya çalışacağım. Düşersem onu sevindiririm. Daha çok derslere odaklanıp daha iyi yerlere gelmem gerek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Csb diyenler +

• zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Anlamadım usta nedemek o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E anam kaç kere tekrarladık, kaç kere yazıldı çizildi.

Ölçüldü-biçildi

Siz aynı kafada devam edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: magduqafas

Çok teşekkür ederim hocam. Haklısınız en büyük hatam hayatımın merkezine koyup kimseye ihtiyacım yok zaten diye düşünmem.. ?uan ailem yok arkadaşlarım yok yanımda ve sizler burdasınız. Geçecek biliyorum.. Ama geçene kadar süre zarfında ben kendimi mümkün olduğunca dik tutmaya çalışacağım. Düşersem onu sevindiririm. Daha çok derslere odaklanıp daha iyi yerlere gelmem gerek
    İşte en büyük hatanda buydu bir tek o olsun yeter mantığı asla yapma. Tek bir kişi hayatınızın merkezi olmaz buda bir tecrübe. Akıllandın bir daha aynı hataları yapma tıp öğrencisiymişsin derslerine odaklan iyi yerlere gel düşme üzgünlüğünü ona belli etme ona ihtiyacın yok.
  • fleleo kullanıcısına yanıt
    Çok saolun gerçekten içimi dökmem gerekmiş. Kesinlikle aynı hatayı yapacak bir kızın egosunu yükseltecek bir tip deilimdir. Sadece yalnız kalınca insan ailesini arkadaşlarını arıyor. Üzülmesinler diye onlara içinin nasıl sıkkın oldğunu da söylemiyor. Ben de size döküldüm işte

• Csb
    Block

• csb ihtimali yüksek bir deneme.

csb değilse git 31çek iyi gelir bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Ya csb falan deil dostum, burda size içimi döktüm niyr yalandan yazıyım amacım ne olabilir. Ayıb ediyonuz..

• Bir dizilere tav oluyorum. Bok gibi para varken bir kızın peşinden perişan olmalar filan birde böle olaylara. 1 ay görüşmüşsün. Kız seni kullanıp vizesini aldırmış ülkeye yerleşmiş. neyin hayalini kurdun o kadar zamanda . Avusturya gibi bir cennettesin ayrıca tıp okuyorsun . Bu nasıl bir yokluk kardeşim.
  • ne_demek kullanıcısına yanıt
    Yokluk deil de usta. Kısa ilişkiler de bi yere kadar, hani baktım çok iyi biri, hem kafası bizimki gibi tutuldum işte, bunla sonuna kadar olur dedim. Bilsem yaparmıyım. Ben nebileyim bu kadar vefasız olacağını, arkamdan ayrılık planları yapacağını..

• Birlikte hic zaman bile gecirmemissiniz ki, oyle uzaktan iliskiyle insan taninmiyor, ozellikle ayni evde kaldikca birlikte olup olamayacaginizi daha iyi anliyorsunuz.

Bahsettigin boslugu anliyorum, ozellikle sabah uyanip whatsappe bakmak ve hic bildirim olmamasi, gece birine iyi geceler dememek falan acitir, ama o kadar kotu durumda degilsin, buna pozitif bir sey olarak, bir ders gibi bakmalisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • magduqafas M kullanıcısına yanıt
    Tecrübesizliğine veriyorum o zaman. Başka bir açıklaması yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.