Şimdi Ara

Sevgililer Günü için mekan önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul da daha ilk senem ve bu gün için özel bir mekan bulamadım Sizden güzel öneriler bekliyorum fiyat konusunda çok bi derdim yok (aman aman uçuk olmaması şartıyla) . Manzarası güzel hoş bir mekan bulabilirsem çok güzel olur gerçekten.

• Yıldız Hisar Tesisleri. Bir google yaparsan gerekli ayrıntıya ulaşabilirsin. Muhteşem bir manzarası var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

Yıldız Hisar Tesisleri. Bir google yaparsan gerekli ayrıntıya ulaşabilirsin. Muhteşem bir manzarası var..

Pardon hocam ben yer konusundan bahsetmeyi unuttum. Bakırköy civarından bakıyorum da. Kız arkadaşımın akşam 7 , 7:30 gibi ayrılması gerekiyor bu yüzden bakırköy e ulaşım bakımından rahat yerlerde arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan233

quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

Yıldız Hisar Tesisleri. Bir google yaparsan gerekli ayrıntıya ulaşabilirsin. Muhteşem bir manzarası var..

Pardon hocam ben yer konusundan bahsetmeyi unuttum. Bakırköy civarından bakıyorum da. Kız arkadaşımın akşam 7 , 7:30 gibi ayrılması gerekiyor bu yüzden bakırköy e ulaşım bakımından rahat yerlerde arıyorum

Ha o zaman malesef yardımcı olamayacağım. Bakırköy de pek takılmam bilgim yok
  • Yukarı.

Bakırköy olur , Etiler olur , Levent olur , Eminönü olur , Eyüp olur ya da Ortaköy falan işte.
  • Tarlabaşı

Not:İstanbul nerede?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.