Bildirim
Sevgililer Günü için mekan önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yıldız Hisar Tesisleri. Bir google yaparsan gerekli ayrıntıya ulaşabilirsin. Muhteşem bir manzarası var.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Righte0us
Yıldız Hisar Tesisleri. Bir google yaparsan gerekli ayrıntıya ulaşabilirsin. Muhteşem bir manzarası var..
Pardon hocam ben yer konusundan bahsetmeyi unuttum. Bakırköy civarından bakıyorum da. Kız arkadaşımın akşam 7 , 7:30 gibi ayrılması gerekiyor bu yüzden bakırköy e ulaşım bakımından rahat yerlerde arıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Sinan233
quote:
Orijinalden alıntı: Righte0us
Yıldız Hisar Tesisleri. Bir google yaparsan gerekli ayrıntıya ulaşabilirsin. Muhteşem bir manzarası var..
Pardon hocam ben yer konusundan bahsetmeyi unuttum. Bakırköy civarından bakıyorum da. Kız arkadaşımın akşam 7 , 7:30 gibi ayrılması gerekiyor bu yüzden bakırköy e ulaşım bakımından rahat yerlerde arıyorum
Ha o zaman malesef yardımcı olamayacağım. Bakırköy de pek takılmam bilgim yok -
Yukarı.
Bakırköy olur , Etiler olur , Levent olur , Eminönü olur , Eyüp olur ya da Ortaköy falan işte. -
Tarlabaşı
Not:İstanbul nerede?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X