Şimdi Ara

Sevgililer günü sürpriz tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farklı birşeyler yapmak istiyorum. Maddi sınır yok unutulacak basit birşey olmasın yeterli ciddi tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şey yapın.

• Eğer fotoğraflarınız varsa böle birşey olabilir bende böle birşey düşünüyorumhttps://m.grupanya.com/alisveris/firsat/turken-dijital-foto-kitap-24-syf

• Ben eldiven alıcam pazardan 5 liralık
  • Olan var olmayan var
    Bu yaptığın çok onur kırıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevgililer günü stipriz tavsiyeleri diye okudum

• Fotoğraf ve videolarınız hazırsa, sevgilinize verebileceğiniz en özel hediyeyi sunuyoruz size... Bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Mutluluklar dileriz.
    sevgililer gününde eşinize ya da sevgilinize, sizin ve onun hikayenizi anlatan , kendi filminizi hazırlatabilirsiniz. ayrıca bu harika kişiye özel hediye animasyon filme,örnek filmin içindeki indirim kuponu ile sitedeki fiyatından %50 nin üzerinde indirimle de sahip olabilirsiniz.filmi satın almak için:
    http://www.animagift.com/urun/6185-sevgililer-gunu-ozel-filmi-1
    İNDİRİM KUPONU İÇİN ÖRNEK FİLMhttp://youtu.be/o8hSvndx0Uc?list=PL1iauc32Om9QJLPoqStbkKbATeSMG_xjP
     Sevgililer günü sürpriz tavsiyeleri Sevgililer günü sürpriz tavsiyeleri Sevgililer günü sürpriz tavsiyeleri Sevgililer günü sürpriz tavsiyeleri Sevgililer günü sürpriz tavsiyeleri Sevgililer günü sürpriz tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animagift -- 7 Şubat 2015; 22:25:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğum günü hediye tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni nesile bak yeni nesile. Sevgililer günüymüş, şuymuş, buymuş. Hep gavur icatlarını gözümüze sokuyorlar. Kapitalizmin pis köleleri sizi. Alacan bunları fabrikaya süreceksin o zaman sevgililer günü diyecek. Sonra Türkiye neden gelişmiyor derler.
  • Saat al çok yaratıcı bir fikir değil mi?

• Arkadaşlar öneriler çok güzel fakat daha farklı şeyler arıyorum. Fazla basit bunlar.

• çıkar masaya vur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

Yeni nesile bak yeni nesile. Sevgililer günüymüş, şuymuş, buymuş. Hep gavur icatlarını gözümüze sokuyorlar. Kapitalizmin pis köleleri sizi. Alacan bunları fabrikaya süreceksin o zaman sevgililer günü diyecek. Sonra Türkiye neden gelişmiyor derler.

Aranan kan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.