Şimdi Ara

Sevgilim Beni Aldatıyor'' Annesi Farklı Yolda'' KONU2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sevgilimden bahsemek istiyorum : yaşı 18 oldu.15 yaşında nişanlanıp ayrılmış kız meslekte okuyor.lise bitince çalışacak yaz aylarında bağ bahçe işlerine gidiyor kazandığı parayı aile babasına veriyor babası tembel üşengec bir adam. Kıza birisi tehdit vs etmiş cinsel organlarını atmış faceden abisi görüyor çocuğu dövüyor falan bunlar mahkemelik şuanda.

Annesi: Annesi babasından yaklaşık 10 yaş küçük 100 kg civarlarında bir kadın sürekli güler yüzlü akıllı telefon kullanan aktif sosyal medya kullanıcısı.15 Yaşında evlenmiş 4 çocuğu var.

Ben:Arkadaşlar yaşım 20 Üniversite 2.sınıfa geçtim iibf okuyorum.Üniversitede kız çevrem çok 170 boylarında fiziğim boyum konuşmam muhabbetlerim idealdir.Bir kız için yeterliyim.Bende köylüyüm annem babam köylü hedefim askeriye.

Olay:Komşu köyden instigram vasıtası ile tanışığım kız ile 4-5 aydır çıkıyorum toplamda üniversite nedeni ile 2-3 kez buluşmusuzdur temasımız oldu öpme vs.Kız 18 yaşında kız meslekde okuyor.Bayramda evine gittim annesi ile tanıştım babasınada beni iş yeri arkadaşı diyip mahkeme olayını söylicek danışacak diye tanıttı bayramda kızında istekleri üzerine fanta ile gittim.Buraya kadar herşey güzel artık ciddi düşünüyordum şimdi olay ikiye gelmek istiyorum

Olay2:Sevgilim benle çıktığı 4-5 için toplamda 2-3 erkek ilede konuşmuş bir kaçtanesi ile çıkmış bazısını dalga geçerek konuşmuş ama hepsinden ayrıldı bazen yüzüne vurdum hep alttan alarak yalvarmalar nedeni ile ayrılmadık bunu çıktığı erkek ve mesajları okudum fakat hiç birisine gelecek vaad etmemiş öyle 15 20 gün konuşup ayrılmış bu bağlayıcı değil. Kız bana biraz bağlı ve seviyor.Tabi bunların sonunda araştırma yapmak şart oldu sahte hesap vasıtası ile ilk olarak kızı ve annesini ayrı hesaplardan ekledim.

Sonuç: Kızı denediğimde ise 1 saat umut vererek konuştu sevgili niyetinde değilde yani engelleyip atmıyor muhabbet edip soru sorarak samimi şekilde konuştu sonrada engelledi attı.S
    Özet olarak kız hala ( bugün dahil) köyde işe gidiyor sabahları beni arar hal hatır vs.

Sonuç 2 ( Anne ) : Açtığım sahte erkek hesapla annesi olumsuz sonuç aldı hesabımda sevgili tarzında muhabbetler kocası ile özel hayatını anlattı.0 verdim ( Size yemin ederim ) Ama dışarda kime sorsanız anlatsanız akrabalarına hayatta inanmazlar.

Asıl Olay: Son olarak 2 ay önce aldığım self servis vodafone şifresini eski msjlardan buldum amıştım geçmiş konuşmalarını kimi arayıp sms attığını gördüm son 2 haftadır sürekli sms attığı numaradan çocuğu buldum 118 80 ile adını facede arattım kemal diye uzman çavuş birisi 25 yaşlarında bunların köyde mecburen tekrar sahte hesap ile açtım sen direk kemal ile mi çıkıyorsun dedim önemli bişey söylicem dedim ısrar ederek Kemal İle 16 temmuzdan beri çıktığını söyledi seviyorum dedi.. yani çocukla 16 temmuz-... çıkıyor bana 26 temmuzda msj atmıştı hemen 15 temmuzdan sonra neler konuştuk baktım ve şu resimleri buldum ss..:

26 TEMMUZ

O Çocukla çıktığı tarih arasında ondan söz istemiştim. Sonuç olarak şuan devam ediyoruz

Malasef babası ilçe merkezine ( 8 km ) hiç yollamıyor çok kötü çalıştığı parayı alıyor falan ya küçük görüyor hala yada cahil kesim işte 2018 türkiyesinde 18 yaşındaki kız çarşıya çıkamıyor o yüzden bulaşamıyoruz

Sonuç Olarak Bu Şekilde Bana kızacaksınız hala devam ediyorsun bu kızla diye ama ( KESİNLİKLE BU OLAYLARDAN SONRA CİDDİ DÜŞÜNMÜYORUM CİDDİ DÜŞÜNECEĞİM KIZ FARKLI BUNUN BÖYLE YAPTIKLARINA KARŞILIK ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE AYRILMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE AYRILIRKEN SON ÇIKTIĞI ERKEĞE HERŞEYİ GÖSTERMEK PİŞTİ YAPMAK AMACIM SİZLERİN YORUMLARINIZDA ÖNEMLİ ):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xefsanelix02 -- 5 Ağustos 2018; 19:19:42 >

• Beynim yandi yeminle,daha az önce yazdım baska konuda,sosyal medyada aktif olan kızdan ayrılın diye.Yine haklı çıktım.Bu kız köyde böyleyse şehirde olsa oranın yarısıyla sevgili olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 5 Ağustos 2018; 19:26:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam başını tutma olasılığınız yüksek.
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    sosyal medya ile alakası ne içinde olduktan sonra

Sizce?
  • Evet durum vahim bence keselim gitsin.

• Yerinde olsam yol verirdim anında. Kız yedeklerle birlikte oynuyor as takımdasın sen diye seni yedeğe almış bekletiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xefsanelix02

sosyal medya ile alakası ne içinde olduktan sonra

Sizce?
    Bu konuştuğu kişileri nerden buluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reborned kullanıcısına yanıt
    Bunu erkeklerde yapmıyor mu ? 2-3 tane kızla konuşup kendini en çok seveni ayrı tutup ? en sonda onla evlenip devam etmiyormu
  • Bu olayı anca müge anlı çözer. Ona bı Danış güzel dostum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aile adams family EVLENMEYİN
  • Moruk kusura bakma ama kız seni ren geyiğine çevirmiş boynuz bakımından. Hiç uzatma bütün argümanlarla kızın hayatını diğer erkekler açısından mahvet ailesine söyleme kötü şeyler olabilir köy yeri :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xefsanelix02 X kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu devam ettirmenin sonucu boynuzlanmak demedi deme.

Seven kişi başkasıyla aşırı sıcak konuşmaz. Senden 10 gün önce biriyle sevgili olup senle konuşmaya başladıysa bile ayrı dert.
  • Reborned kullanıcısına yanıt
    Mükemmelini nerde bulacn evli olup karsını kocasını gizli çekip ensest sitelere koyanlara ne demeli :( yokluk değil ama işte samimi olunca :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xefsanelix02

Mükemmelini nerde bulacn evli olup karsını kocasını gizli çekip ensest sitelere koyanlara ne demeli :( yokluk değil ama işte samimi olunca :D
    Kadınların düzelmesini asla bekleme. Ya aynı kalır ya daha kötüye gider.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.