Şimdi Ara

sevgilim eski sevgilisiyle hala arkadaş beyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
452
Cevap
5
Favori
17.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence şimdiden yolu ver yoksa kameraman olursun ;)
  • Dostum bu normal bir şey değil, ben de çok açığımdır bir çok konuda, çok çeşitli tiplerle de deneyimim oldu, gördüğüm şudur ki bu kızdan ayrılsan sen pompa kesin dönecek bunlar arasında. Bunu bile bile devam edilmez
  • bence o kıza son kez sağlam çak sonra ayrıl ne biçim laflar etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Eski sevgilide iyimiş ha arkadaş ayağı ... ayağı derler her zaman başındada sonundada

Arkadaş zaten rahatmış. Sorun yok. Yakında 3 kişilik güzel bir ekip olurlar. Ben gerçek olduğuna zaten inanamadım. Büyük fail

• Catur cutur cak isini bitir ve sonra de ki eski sevgilim daha iyi cakisiyodu sende is yokmus madem de bas tekmeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • COOL STORY BRO

• Vaybe forumda kizlarda varmis

• ONU BUNU GEÇ TE, ESKİ SEVGİLİSİ, KIZIN EVİNDE NE ARIYOR?

RAHATLIK DİYE DİYE İYİCE GENİŞLETTİNİZ MEZHEBİ.

KAFANI KES KURTUL KARDEŞ, BU RAHATLIK ARKADAN DA DELDİRİR, GANGBANG'E DE GİDER.

• La değişik bu kadar geniş olunur mu, okurken ben tuhaf oldum
  • Kızlar bir erkeğe aşık oldukları zaman hayatta bırakmazlar , sümük gibi yapışırlar ve görünüşe bakılacak olursa bu kızda o erkeğe aşık olmuş yani benim düşüncem bu o yüzden git erkeğe güzel bir ders ver güçlüdür lafına falan hiç bakma direk dal , bu hayatta ya yenen olacaksan yada yenilen. Dost acı söyler. Bu çocuğu benzettın mi kızın kalbinide fethedersin inan bana

• Yazdığını bi kere daha oku istersen. Hocam öyle iş mi olur hem eski sevgilisi kızın evinde ne arıyor. Ben senin yerinde olsan kıza ayarı vermiştim. Hiç yorma kendini bu kızla bırak gitsin. Zaman Kaybı
  • Yol ver.Yol vermiyorsan senin erkekliğine de gururuna da tüküreyim.Net.
  • csb nin de böylesi. gerçekse de ayrılmazsan gerizekalının tekisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Catur cutur cak isini bitir ve sonra de ki eski sevgilim daha iyi cakisiyodu sende is yokmus madem de bas tekmeyi.

+999

bunu yap aynen seni kullanıyor da olabilir
  • Sana hayir gelmez ondan allah belani versin de agzina geleni say sov sonra her yerden engelle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kızı ilk tokatla sonra koy kıçına tekmeyi,seni pataklar falan yenilir yutulur cinsten değil
  • Adam iyi csb yazmis gerçek olabilmesine ihtimal bile vermek istemiyorum

• Kardo kapılardan geçerken kafayı iyice yere basıp geçecen napcan başka yolu yok yılda birkaç kez de yonttur bence fazla da uzamasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

kardeşim boynuzlanıyorsun yüzde 90 bence. salla ya sen zaten ileri görüşlü bi adam olduğun için sabrediyorsun. rahat rahat kız bulursun kendine. salla gitsin , sinirlerimi bozdu kız .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.