Şimdi Ara

sevgilim eski sevgilisiyle hala arkadaş beyler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
452
Cevap
5
Favori
17.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıza sen yol vermezsen boynuzlanman çok yakın.

Edit : Belkide boynuzlanma başladı bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R_DeNiro -- 3 Ağustos 2014; 4:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Simdi oncelikle mallik sende kusura bakma. Artik cok gec. Sunu da bil ayrilirsan kiz %99 o çocuğa doncek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Simdi oncelikle mallik sende kusura bakma. Artik cok gec. Sunu da bil ayrilirsan kiz %99 o çocuğa doncek

ayrılmazsa da dönecek
  • eğer aşkının arkasında durmak istiyorsan ona yol vermelisin :))
    böyle bi ilişki olur ama yaşarsan bunları, ayrılmaktan daha çok yıpranırsın salla girsin

csb sanırım ama yine de insanlık olsun

• yol ver gitsin kardeşim dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. 3 4 ay'a kuş gibi rahatlarsın çok üzüldüm açıkcası gerçekten seven bi kız öyle davranmazdı eminim.
  • Nedir lan bu,sinirden geberdim ben burada
  • ayrıl
  • Kardeşim hiç mi kıskançlık yok. Bir süre sonra ondan hoşlanırsa şaşırma. Yol ver.
  • Eteğin mini galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Untertail

Yazıyı okumadım ..

Sanırım buna benzer birşey senin için uygundur.

sevgilim eski sevgilisiyle hala arkadaş beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• "Ağzını burnunu kırardı" ne lan. Yok arkadaşız ne bu mk oldu olcak oda gelsin 3lü takılak deseydi o baştakil laftan sonra bitiriridm ben olsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0x888 -- 3 Ağustos 2014; 7:32:25 >
  • Ağzını burnunu kırdır ve kurtul
  • eski sevgili ile kanki olunmaz yemesinler seni. senle çıksada aklı onda hala daha demekki. bence o kızı da bırak seni gerçekten sevse eski sevgiliyle kanka ayağına girmezdi. yok beldeki benin altındamı öptürdüğümü mü gizleyecem bilmemne bunların hepsi ayak kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 3 Ağustos 2014; 9:41:04 >
  • Hala ayrılmadın mı be yuh

Senin buna izin vermenin geniş olmakla alakası yok.Bu bildiğin gavatlık.

Eski sevgiliyle arkadaş olumamalı buna izin de verilmemeli.
  • Vakit ve moral kaybetmeden bırak bu işin peşini.

• quote:

Orijinalden alıntı: ketto plazma

"geçenlerde sevgilimin kaldığı eve gittiğimde arkadaşı da oraya geldi.bu sırada kız da sırtındaki bir ağrıdan bahsetti. eleman kıza"sağ bel gamzenin üstünde, benin altında mı kalıyor?"diye bir soru yönelttiğinde şok oldum. sonradan kıza bu laubaliliğin sebebini sorduğumda"ne var yani, arkadaşım da olsa, eskiden sevgilimdi. vücudumu senin kadar iyi biliyor. dün öptürdüğümü, bugün gizlemenin anlamı yok."dedi."

ve hala o kızla sevgilisin.

Dostum şimdi ultra süper mega modernciler gelir laf eder sana.

Sonuçta yıl olmuş 2014 medeni olun birazcılar da gelir normal derler.

Amerikan pastası tarzı filmleri izleyip büyüyen bazı ergenuslar ve bazı genişlikte evren ile yarışanlar için gayet normal bu olaylar.

Ne olmuş eski sevgilisi gizli gizli yapsa daha mı iyiciler de bunun extrası oluyor.

• kızdaki küstahliga bakin . Arkadaşim sen bu iliskide nesin ? etkisiz eleman mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 3 Ağustos 2014; 9:43:10 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • beni dinle,

eğer çok masraflı bi ilişki değilse,f.ckbuddy e döndür sen.sadece çak geç gittiği yere kadar.yapı fiyat/performans yap.öyle aşkı falan salla.sen alabilceğin kadar çok şey al o kızdan.
  • Tost yapin

• quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

Yuzsuz serefsiz birisiymis eski sevgilisi. Ben olsam kiza cok agir konusurdum. Oglana da iki tane gecirirdim.

ulan tam bunları yazıcaktım bende. Konuyu açan kardeşim aklın yolu bir bende normalde sakin rahat biriyim ama şu anlattıklarına cidden sinir oldum bu ne rahatlık arkadaş git tepkini koy ortaya o eski sevgilisinin de payını unutma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.