Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilader kızı salla benle çık. Böyle avanak zor bulunur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam parasını versem alnınıza YIKIK yazdırır MISInız?

• Kız veriyor kırbacı neyse bu kız senin üstüne binecek o kesin ama resmen dalga geçiyor seninle senin ise elin boş aç kedi gibi peşinde dolanıyorsun erkekliği bitirmişsin birader.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hanımköylülük kötü bir şey değildir ama haklı olduğun konuda nasıl haksız çıkarttığına bakalırsa kız seni almış avucunda bir güzel oynatıyor. Her ilişkini bir kabul edeni ve ettireni vardır burada sen kabul ettiren kızda kabul eden taraf ve ipler elinde istediği tarafa seni çekiyor. Klasik cevap olabilir ama senin kızı sevdiğin kadar kız seni sevmiyor.
  • ya hocam çok yanlış yapıyosun. belli ki kızı seviyosun ama ilerde daha çok üzüleceksin yapma. kusura bakma bunları duymak üzcek seni ama bu kızın seni sevdiği falan yok şu konuşmalara tavırlara bak buna nasıl tahammül edebiliyon usta sen. kimsenin dolduruşuna falan gelmedin burda kim ne söylüyosa haklı. sana demiş ki tabiki erkek öder başka ne olacak ulan ne alakası var sen öğrencisin ödemek zorunda falan değilsin. hadi bi gün iki gün ödersin öbür gün eşit ödersiniz veya bi gün o öder. hep sen hep sen olmaz bu kız cidden seni enayi yerine koyuyor kusura bakma yani. ha enayi yerine konulmak koymuyosa sana, şunu da bil seni sevmiyo. sevseydi böyle kolay kestirip atamazdı, böyle başından atmak istercesine konuşmazdı diye düşünüyorum
  • Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)

(Eğer daha önce atıldıysa görmedim kb)
  • Kızlar soruyora takılıyorsa büyük sıkıntı

• Sadece SSlere baktım. Ona göre yorum yapıyorum. Gerekirse yazıyı okuduktan sonra da yorum yaparım. Yorum yaptıktan sonra yazıyı okuyacağım.

Bu kızdan ayrıl bence. Şimdi sende de suç var. Hesap ödemek dediğin erkeğin işidir. Ne kadar ağır şartlarda çalıştığının bir önemi yok, sen erkeksin. Kızın suçu da şurda. Kız hem feminist hem de gelmiş diyor ne alakası var feminist olmakla. Eğer feminizmi savunuyorsa senin desteğini almayacak arkadaş. İkiyüzlülük yapıyor burda. Büyük ihtimalle seni sömürüyor. Sen bırak dolduruşa geldim muhabbetini, dolduruşa gelmek falan değil bu insanlar bazı şeyleri görüp seni doğru yönlendirmiştir. Lise arkadaşlarını bilemem ama forumdakileri kastediyorum. Sonra kız salak. Senin kendini enayi gibi hissetmenden ötürü seni yatıştırması gerekirken sein hiç sallamamış, suçluluk duygusuyla sana saldırmış.

Bir de avatarını neden kaldırdın demişsin orası da komedi. Kız seni engellemiş.

Edit: Yazıyı okudum. Valla kız tam bir kezban. Hem suçlu hem de suçunu bastırmak için sana saldırarak olayı kapatmaya çalışıyor. Lise arkadaşların da haklılar. Dalga geçmeleri konusunda değil ama söyledikleri konusunda. Ne kadar seviyorsan sev, bence ayrıl o kızdan. Klasik Türk kızı. Hayatını zindan eder, zamanla aşk da bitiyor zaten demedi deme. Iyy, Allah kimsenin başına klasik Türk kızı kezbanlarından vermesin. İnsanın ömrünü tüketiyorlar. Kız bariz arkadaşlarının hesabını sana ödetmek için cafeye çağırmış seni. Bir de sana sormadan "Biz hâlledicez." diyor, hesabı da sana kitliyor neyin kafası? Kız seni sevmiyor, sadece hesabını ödediğin için bile seninle takılıyor olabilir. Böyle sömürgeci çok tip var, özellikle böyle kızların sayısı azınsanamayacak kadar çok. Bir de kız suçu kabullenmeyip, "Zorla erkenden buluştun." diyerek sanki sen onu işi varken erkenden buluşmaya zorladığın için sana hesabı kilitlemek zorunda kalmış gibi konuşmuş ki orda da sıvamış. Ne alaka? Kızı erkenden buluşmaya zorlamak, onun hesabı sana kitlemesine bir neden değil ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 5 Temmuz 2018; 1:25:13 >

• karı sana saplıyor sende zevk alıyorsun anladığım
    devam...
  • büyük aşklar böyle başlar. zıtlıklar sizi daha çok yakınlaştıracak kardeşim burdaki herkes seni kıskanıyor bir an önce ilişkinin ciddiyetini ailene belirt
  • Süzme safsın. Net.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin görüşünü merak etmiş. Ayrıca barışmak için yardım almak ne alaka? Adam barışmak ister tabi ama demek istediğin sanırım kızın falsoları olmasına rağmen milleti dinlemeyip barışmaya çalışması falan fişman.
  • Kimse de olayı anlamamış kızın babası zengin kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez mantığıyla gidiyor konu sahibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kız bunun anasını ağlatır . Mesajlara bak kardeşim eve giderken pet shootan bir şeyler alda aç kalma akşamn

• Enayiliğe devam

Bunun next leveli gavatlık oluyor yalnız dikkatli ol.

İleride bu kız ile evlenirsen şu senaryo da çok olası görünüyor senin için.
    Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)
  • Kardeşim senin için gece gece üşenmedim girdim hesaba.

Gerçekten eğer bu olay gerçekse acıdım olum sakın ilişkini yürütme bunla manyak karı pü pü kafayı mı yedin olum sen aklını kullan.Evlendiğini düşün bir de hayatı sana çekilmez kılar

• Hocam kusura bakmayın ama kız sizi oynatıyor resmen, biraz olsun bile otoriten kalmamış. Böyle olmamalı .

• suç bende DH'de bir sürü konu varken bu konuda değerli zamanımı harcıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.