Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir yıkıklık görmedim kız bu seferlik affettim diyor.
  • Bu kadar ezik olmayın okurken ben utandım ortaokul çocuğu yapmaz yaptıklarını bide üniversite 2 diyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bile bu kadar işsiz değilim heralde. O mesajlara inanan zeka fışkıran beyinlere selamlar

• Erkeklik adamlık parayla ölçülüyorsa çok değersiz şeyler demektir içi boş tanımlar bunlar sorsan ne demek olduğunu hiçbir şey söyleyemezler önemli olan kendini tanımak insan olmaya yaklaşmak.

• Trol, değilse bu çocuk bulunmaz hint kumaşının bulunmuş hali 😂😂😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla senin adına utandım kardeş.Bu nasıl bir ezikliktir.Kızın kölesi olmuşsun.Bu ilişkinin sonu olmaz eğer anlattıkların,ss lerin gerçekse.Adam ol biraz.Kız sana adam değilsin demiş birde.

• kardeş acil paraya sıkıştım. 100 lira ateşlesene 30 şubatta 300 olarak geri öderim

• Ellerimi bağlayın yoksa bu ikisine de inanılmaz ağır konuşacağım. Elimden geldiğince yumuşatacağım. Sen bu kızla devam ediyorsan ya safsın ya da inanılmaz enayi ama kesinlikle aşık değilsin. Kız için söylenecek o kadar şey var ki...

Allahıma şükürker olsun ben de ödeyeyim diye kavga çıkartan sevgilim vardı şimdi eşim oldu. Mesele para değildi zaten ama ne kadar samimi söylediğini biliyordum çünkü bazen kavga kıyamet o da ödüyordu. İçinden geldiğini biliyorum ya işte ömür boyu tüm hesaplarına herşeyine kefil olurum onun. Sevgi emek ve fedakarlık ister. Sen yemekhaneye gidelim dediğinde onurun kırılmasın diye yemek güzel olmasa da gelir seninle yer.

16 saat bababın yanında vicdansızın birinin tüm arkadaşlarıyla yiyip içtiğinin parasını vermek için çalışıyorsan devam et, müstahaktır.

• Bir insan evladı bu kadar mal olamaz beyler yalan bu CSB

• Bkz; sümsük nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orcun12122 O kullanıcısına yanıt
    Adam kızdan ayrılmaya çağırıyor oraya, son bir kez de kahvesini ödesin yani diye demiştim ben. Kaldı ki o konuşma ss'leri editler filan ben bu mesajı attığımda yoktu. Sonradan eklendikleri için siz bunu farketmeyip, editlerle beraber bir bütün olarak konuyu ele alıp yorumlamışsınız benim mesajımı. Öyle olunca tabiki işler değişiyor.
  • Okurken güldüm, eğlendim sağolasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal csb ama değilse de sana her şey müstehak
  • Olm çok güzel lan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

ALLAHIM LÜTFEN CSB OLSUN LÜTFEN CSB OLSUN LÜTFEN CSB OLSUN
    Csb olsa ne olur. Bu gerçek olmasa bile bu tiplemenin gerçek hayatta olduğu ortada, böyle tiplerle dolu etrafımız.

• Na hayatlar var be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence csb kendi kendine yazip oynamissin. Eger dogruysa buyuk gerizekalisin.

• Bu düzenin kuralları böyle kardeş yoksa kızın " ah canım benim kıyamam sana restorana gerek yok simit ve çay alalım yeter bize" demesini mi bekliyordun. Sevgiliysen bedelini gelen hesapta hiç gocunmadan ödeyeceksin :)

Ağrıma gidiyor hesap ödemek diyorsan bırakacan o zaman onu. Evlenene kadar sabret böyle rezillik içine girmeye gerek yok. Kızın yanağından öpeceğim diye rezil olmaya sıkıntı çekmeye değmez.
  • Csb yazmaktan ne anliyorsunuz burada insanlar senin iyiligin icin o kadar sayfa yazi yaziyorlar iyi simdi bi tarafinla gul aman ne komik kansiz tahta kurusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 5 Temmuz 2018; 4:56:39 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.