Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışa geldik beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    tam yıkık bro.yada çok tipsiz kız kaçmasın diye sömürülmeye muhtaç
  • Konuşmalari okuyunca ben utandim. Böyle bir hemcinsimden abi bu ne ya kesinlikle saçmalik gerçekten çekilmez tabi yine sen bilirsin ama

• Boşa uğraşma bu konudan olsa olsa kestane olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tüm hesabı erkek öder diye bir kural yok kardeşim hikaye ve konu sahibinden cok ödeyeceksin yoksa sevgili yapma diyen arkadaşlara diyorum.Bütün hesapları siz ödüyorsanız enayisiniz. Yüksek tutarlı bir ödeme varsa yarı yarıya ödenir.Küçük hesaplarda kimde varsa o öder.ikinizin parası bi havuzda olur sevgili olmak beraber yaşamak bunu gerektirir. İki tarafında öğrenci olduğu yerde erkek tarafı paramı sıçacak
  • Arkadaşım ben 7 yıllık evli 3 çocuk sahibi bir bayanım. Kadın kafasıyla da derim ki bu kız seni kullanıyor. Senden daha iyisini bulduğu anda tepiği sana atacak haberin olsun. Nişan döneminde dahi kim davet etti ise o ödedi hesabı. Hiç sen erkeksin muhabbeti yapmadım. Çünkü hayat müşterek. Bu kız bugün senden maddi şeyler bekliyorsa yarın da başka şeyler yapmak isteyecek onların da sorumluluğundan kaçacak. Bir de arkadaşım kardeşim böyle konular yazıyla olmaz al karşına güzelce konuş. Gaza geldim falan da deme. Düşündüm kafam karıştı de. Çünkü düşünmesen bunları buraya yazmazsın. Kıza buraya yazdığını da bir daha asla söyleme. Güven kaybı yaşatırsın. Kızın seninle konuşma tarzını da hiç beğenmedim. Bir de haklı isen kararlı isen aramayacaksın o sürünecek. Yok başkasına giderse dayanamam diyorsan da çekeceksin ama buraya yazıyorum sen tepik yiyeceksin arkadaş. Bugün olur 3 ay sonra evlenirsin 1 çocuk sonra onu bilemem. Sor bakayım 5 kuruş param olmasa benimle kafeye gelmeyecek misin? Ya da büyük bir harcama yapmış gibi göster kendini. Mesela atıyorum kuzene kredi çektin 1 sene sonra ödeyebilecek. Böylesi bir senaryoda ne yapacak. Eğer seni seviyorsa dürümcüde bile oturur kız kısmı. Şimdi gittiği kpss kursunun parasını bile sevgilisine ödeten kız duydum ben. Erkeği sömürmek ayyuka çıkmış ve bu hava meselesi olmuş kızlar arasında. Babası dahi az para gönderiyor ise kızın müsrif ya da şımarık gösteri düşkünü biri olduğunu biliyordur. Kaç yıllık babası yani. Bunu da bir düşün derim. Ama 150 lira hesap kitlemek siz gidin biz halledicez demek ne demektir ya. Bir de 80 vermiş. İnsan az utanır. Sen bununla boşansan bile mahkemede tüm kirli çamaşırları ortaya serer. Nıck sen iyi çocuğa benziyorsun baba yanında çalışmalar falan. Güzellik herşey değil. Güzelliğe 40 günde doyulur güzel huya 40 yılda doyulmaz demiş büyükler. Büyük sözü dinle kardeşim. Kızı gaza getiren birileri var mı yokla. Kızda da suç olmayabilir. Ama o durumda dahi başkasının aklına bugünden takılan kız düğün işinde sana etmediğini koymaz. Sal gitsin sen onu ufaktan kalbini soğutmaya bak

• Uzun uzun yazdım. Çünkü bu arkadaş troll olsa bile İnternete bu cümleyi yazıp arama yapacak onlarca ergen var. Senaryo ise bile hayatta olması muhtemel senaryo.

• O kadar ezilmene rağmen gidip gene özür dilemişsin ya, sen iflah olmazsın. Aşk sevmek güzel şeyler olabilir ama karşılıklı olunca tabi. İleride bir gün ayrılırsınız geçmişe dönüp ne kadar malmışım diye bakacaksın. Ayrılmazsanız malmışım hala da malım diye bakacaksın.

• Trol bu. Bu ezikliğin başka bir açıklaması olamaz.
  • Senaryo diyen arkadaslari tebrik ediyorum su son seyden sonra agir

• 4s (şekil 1a)

• Okurken ben utandım. Gerçekten kızla yaptığın muhabbetlere bak. Onun yaptığı ergenliklere bak. Kusura bakma ortada mutlu bir son yok. Barışmak hiç bir şey ifade etmiyor. Sadece geliştirme var ortada. Engellemeler tiripler tipik türk kezbanı hezeyanları Sadece bazı şeyleri halinin altına süpürdünüz. Bir bombanın üzerine oturmuşsunuz. Malesef sevmek düzeltmiyor her şeyi. Bence çok bağlanma bu kıza. İlerisi için çok ipucu veriyor

• Harika bir csb bu kesin bu kadar olmasa da benzer durumu yasayan erkekler var onlar icin yorumum.

Kesinlikle ayril bak Kesinlikle.Parayi erkek odermis bahanesi de sen calisiyormussun ondanmis.Gitsin calissin o zaman sana soylediklerini oyle bir sindirilmissin ki arkadaslarini bile tek kalemde silmissin.Seni seven insan seni boyle kirmaz.Uzgunum ki seni kullaniyor.

• Tamamen trol ve fake yok profil fotoğrafıni neden kaldırdın yok su yok bu 😂 bence bu trol muhabbet yapanlar engellenmeli forumdan

• Ya arkadaş nasıl bir nesil yetişiyor. Kız kendine sevgili değil köle yapmış.

Aynı muhabbeti 3 sene önce yaşadım direkt yapıp gönderdim vatandaşı.
  • Bu kız seni dövüyordur da. Bu ne ezikliktir yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatun kazandı beyler dagılın. İşaret bekleyin, vakti geldiginde tekrar kendimizi gösterecegiz. Bu iş bitmedi !

• Oooh kızla da barışmışsın sömürülmeye devam. Kız İngiltere olur, sen de Hindistan takılırsınız öyle.

• Seni daha çok kırbaçlar bu kafayla işin zor

Memlekette kız kalmamış olsa gerek

Sana başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boa17 -- 5 Temmuz 2018; 8:20:35 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.