Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi toparlamışsın ama , ne yapacaksın peki bundan sonra?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen enayi filan değilsin sen bildiğin gerizekalısın bayrak tutanısın önde gidenisin ulan hangi devirde yaşıyoruz hesabı erkek ödermiş bu kız pintiliğin dibin vurmuş ve senin kanını emiyor hemen kaçarak uzaklaş hemen!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • - oldu mu kanka ?

- tamm oldu hadi d.h ya atalım 2 post kasayım.

• Bak kardeşim. 34 yaşında, evli bir ağabeyin olarak söylüyorum bunları. Normalde bu tarz şeylerle hiç ilgilenmem ancak popüler konularda görünce bir bakayım dedim. Üstüne üstlük başlıktan etkilenip üşenmeden okudum. Kendimden örnek vererek durumu açıklamak istiyorum. Eşimle 12 yıl önce üniversitede tanıştım ve çıkmaya başladık. Ne ilk tanışma zamanlarımızda olsun ne şu an olsun hiçbir şekilde para muhabbeti yapmadık. Para muhabbetinden kastım senin bu düşünceye sahip olman bile olarak düşünülebilir. Gerek senin olayı anlatış tarzın, gerek kız arkadaşının ekran görüntülerinde sana sarfettiği sözler ve sana davranış şekli hiç ama hiç yenilir yutulur cinsten değil. Hesabı erkeğin ödediği genel geçer bir kanıdır ancak yeri gelir kız da öder, ortak da ödenir. Ama kız arkadaşının tavrı resmen bu durumu kullanmak olmuş. Üstüne üstlük kullandığını da açıkça söylerken sana hakaret ediyor.

Sen ise kıza yanaşabilmek için elinden geleni yapmışsın. Bu da senin ipleri kızın eline verdiğini gösteriyor. Bu demek oluyor ki eğer ilişkiniz devam edecekse bu kız seni topaç gibi döndürecek, döndürürken de senin hayat enerjinden çalacak. Bütün arkadaşlarının, onların kız arkadaşı olmadığından dolayı seni kıskandığını söylemişsin ancak buzdağının görünen yüzü aslında o. Sen buzdağının su altında kalan kısmıyla hızla batıyorsun. Kızın nesinden etkilendiğini bilmiyorum, muhtemelen dış güzelliğindendir ancak ilk ilişkin ise bunu aşırıya kaçacak şekilde hissetmen gayet normal. Ayrıl bu kızdan, hayatının ilerleyen dönemlerinde hayat enerjinden çalmayacak, sana hayat katacak bir kız arkadaş bul. Asıl yaşamanın ne demek olduğunu o zaman göreceksin diye düşünüyorum.

Yanlış anlama ancak bir ağabeyin olarak, en yakın zamanda sana yaşattıklarını en ağır(ancak hakarete kaçma kesinlikle) şekilde kızın suratına çarp ve "Ne halin varsa gör!" diye söylemeni tavsiye etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Sana hayatının her aşamasında başarılar.

• Fake and gay , Dont feed troll.
  • Konu eğer csb değilse şunu diyeyim dostum.

Kız seni enayi yerine koymuyor sen gerçekten enayisin.

Şu attığın mesajları okurken klavye ile vurasım geldi kıza. Mesele sadece senlikte değil, yüz verdiğiniz her kız yarın birgün sizden ayrılınca diğer erkeklere de aynı şekilde davranacak.

Sevmekle kendinden vermenin arasında ki farkı anlayın. O dünyanın başı sonu değil. kızın senin yerini doldurması 1-2 saatini alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sku

Bak kardeşim. 34 yaşında, evli bir ağabeyin olarak söylüyorum bunları. Normalde bu tarz şeylerle hiç ilgilenmem ancak popüler konularda görünce bir bakayım dedim. Üstüne üstlük başlıktan etkilenip üşenmeden okudum. Kendimden örnek vererek durumu açıklamak istiyorum. Eşimle 12 yıl önce üniversitede tanıştım ve çıkmaya başladık. Ne ilk tanışma zamanlarımızda olsun ne şu an olsun hiçbir şekilde para muhabbeti yapmadık. Para muhabbetinden kastım senin bu düşünceye sahip olman bile olarak düşünülebilir. Gerek senin olayı anlatış tarzın, gerek kız arkadaşının ekran görüntülerinde sana sarfettiği sözler ve sana davranış şekli hiç ama hiç yenilir yutulur cinsten değil. Hesabı erkeğin ödediği genel geçer bir kanıdır ancak yeri gelir kız da öder, ortak da ödenir. Ama kız arkadaşının tavrı resmen bu durumu kullanmak olmuş. Üstüne üstlük kullandığını da açıkça söylerken sana hakaret ediyor.

Sen ise kıza yanaşabilmek için elinden geleni yapmışsın. Bu da senin ipleri kızın eline verdiğini gösteriyor. Bu demek oluyor ki eğer ilişkiniz devam edecekse bu kız seni topaç gibi döndürecek, döndürürken de senin hayat enerjinden çalacak. Bütün arkadaşlarının, onların kız arkadaşı olmadığından dolayı seni kıskandığını söylemişsin ancak buzdağının görünen yüzü aslında o. Sen buzdağının su altında kalan kısmıyla hızla batıyorsun. Kızın nesinden etkilendiğini bilmiyorum, muhtemelen dış güzelliğindendir ancak ilk ilişkin ise bunu aşırıya kaçacak şekilde hissetmen gayet normal. Ayrıl bu kızdan, hayatının ilerleyen dönemlerinde hayat enerjinden çalmayacak, sana hayat katacak bir kız arkadaş bul. Asıl yaşamanın ne demek olduğunu o zaman göreceksin diye düşünüyorum.

Yanlış anlama ancak bir ağabeyin olarak, en yakın zamanda sana yaşattıklarını en ağır(ancak hakarete kaçma kesinlikle) şekilde kızın suratına çarp ve "Ne halin varsa gör!" diye söylemeni tavsiye etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Sana hayatının her aşamasında başarılar.
    +1 Sonuna kadar katılıyorum

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    👏👏👏👏👏👏👏👏👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gerçek hayatta böyle kızlar ve böyle ‘enayiler’( senin deyiminle) var mi diye düşünüyordum da sanirim gerçekten varmış. Bu ilk ilişkin olduğu için mi böylesin bilmiyorum da kızın kafa yapısı seninle uyuşmuyor. Hatta bu kızın kafa yapısı finansal koleler haricinde hiç kimseyle uyuşmuyor. Hesabı erkek öder demiş. Hesabı erkek öder kafasında bir insansa iliskinin kurallarını da erkek koyar kısmına karşı çıkmamalı. Yani kısacası kadının toplumda ezildiği yıllara gidin orada yasayın siz iliskinizi.

• bu kiz seni aldatir, hele su mesajlarda ezilip buzulmenden sonra ustune bir de iki tokat da sallar

ciddi manada uzucu bir durumdasin, acilen arkadaslarindan cevrenden yardim al

• feyk meyk idare edin işte 😀😀😀😀

• bu kiz seni aldatir, hele su mesajlarda ezilip buzulmenden sonra ustune bir de iki tokat da sallar

• bak kardeşim, sana çok basit bir tavsiye: madem kız erkeğin ve kadının böyle keskin rol modellerinin olduğuna inanıyor, yarın bir gün feminik feminik konuşursa ağzının üstüne iki tane vur.

ben de ayrıl derdim, barışmışsınız. o kızdan da bi cacık olmaz benden söylemesi. senden de olur gibi durmuyor ya gerçi, yine de başkalarının tavsiyesini araman biraz umutlandırıyor belki bir ihtimal diye.
  • Kız seni sömürmek şöyle dursun, sana resmen it-köpek çekmiş ve sen de bunlara karşılık "hav hav" demişsin. Gitmiş bir de özür dilemiş. Bas tekmeyi ve yeni ufuklara yelken aç. Aksi halde psikolojik olarak yıpranacaksın.

Neyse CSB veya değil bloklayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Temmuz 2018; 12:41:19 >
  • İlişkin bozulmasın diye girdiğin şekilleri zorda olsa anlayabiliyorum. Çok saf ve temiz bir çocuksun.

ama MALSIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

bu kiz seni aldatir, hele su mesajlarda ezilip buzulmenden sonra ustune bir de iki tokat da sallar

aynen vallaha, bana da bu kadar ezilip büzülsen benle konuşurken, ben de seni kullanırım lan. erkek halimle kullanırım yeminlen.
  • Büyük enayisin

• Seni yine kullanmaya devam edecek,ne yapacaksin ipleri eline vermissin artik bütün para ihtiyacini senden karsilamaya baslayacak,bu konuyu da dile getiremeyeceksin. İyice suyunu sıkacak bir yerde kopacak. Adamligina laf etmis,enayisin de demiş gerçekleri göremiyor musun

• asıl şimdi ipi tuttun...

sömürülmenin gerçekten ne olduğunu bu günden sonra anlayacaksın. o söylediğin lafların her kelimesi için tek tek ayrı ayrı sömürüleceksin acısı çıkacak o lafların.

geçmiş olsun ne var ne yok teslim ettin kıza bir de üstüne böyle yaparak her şeyi kabul edip imzalayıp kapattın mevzuyu.

bilezik gibi takarlar şimdi sana
  • lütfen csb olsun biri alıntılasın beni bu csb desin ya

böyle eziklik olamaz çünkü yazık ya
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.