Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olum herif ağır satmış arkadaşlarını la !! Bir kız için arkadaş satana Adam denmez . Gitsin buradan .
  • eğer kız seviyor olsaydı zaten bu muhabetleri yapıyor olmazdınız. bence gerçekten seni sponsor olarak kullanıyor ki zaten kızlar çok meraklıdır erkekleri sponsor olarak kullanmaya. ve biliyorumki ayrıl demek diğer insanlar için çok kolay ama sevince olmuyor işte o yüzden bu durumda verilebilecek bi tavsiye oldugunu düşünmüyorum ben. kıza bu seferde sen öde diye ısrar edersen muhtemelen belki birincisinde öder ikincisinde seni terkederburaya yazıyorum
  • Tam bir eziksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş 36. sen bu kızla evlenirsen dünyanın en büyük hatasını yapmış olursun. Seviyorum vs yazmışın 10 yıllık evli biri. Olarak söylüyorum sakın ilerletme bu ilişkiyi. Bu seni kullandığı aşikar. Zaten bu seninle istesen de evlenmez

• Derhal

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 5 Temmuz 2018; 9:53:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eziklikte nirvanayı da görmüş olduk.

Umarım csbdir.
  • Kardeşim kıçına tekmeyi vur gitsin, hatta tekmeden önce başka birşey de vurabilirsin.
    Kusura bakma ama çoktan hak etmiş ve sen de görmezlikten geliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum güzel bir çalışma çok inanan çıkacaktır ama şu ikinci mesajlaşmanın başındaki kısım amatörce olmuş.bütün gün aradın engelledim filan olayı csb olduğunu ele vermiş.bunu okuyucuya direk bu şekilde aktaramazsın onu diğer diyaloglarla bizim anlamamızı sağlaman gerekir
  • :) klasik genç yaş ilişkileri.. Kızı sevsende mantığınla hareket edeceksin. Bu kızın seni sevmediği sadece vakit geçirdiği kusura bakma ama çok açık belli. Ben sana bir şey önereyim dediklerimi yap göreceksin ki işler tam tersine dönecek. Benim gençlik yıllarından edindiğim tecrübeye dayanarak kendini geri çekmen gerekiyor. Zaten bu hep böyle olmuştur benim yaşantımda da. Çok seversin karşılığını bulamazsın ama günler geçtikçe karşı taraftan bir anda vazgeçtiğinde çok sürmez kendisi gelir. Şuan da evli olduğum kişide vazgeçtiğim kişi :)

Kendini ağırdan sat.. sanki sen onu seviyormuşsun ama sevmiyormuşsun gibi davran.. bunun taktiğine ben 1 ileri 2 geri diyorum.. sen 2 adım geri attıkça o sana gelecek ama arada seninde 1 adım atmam lazım yoksa karşı taraf kaçabilir...

Kızın yaptığı da sana bu aslında bakarsan.. kız sana kötü davranıyor sonra affediyor kötü davranıyor suçlusun diyor sonra affediyor.

Biraz karışık oldu ama anlamışsındır umarım.

Örnek verecek olursam.. Mesela buluşma için devamlı sen arıyormussun gibi bir his var içimde.. bırak arama o arayana kadar... biraz o seni arasın eminim merak edecek bu cocuk benı neden aramıyor diye.. aradığında da arkadaşlarla buluşucaktık söz verdim veya başka bir işinin olduğunu belirt... demek istediğim her istediğini yapma biraz da sen onu yönlendirmeye çalış..

• Bu forumda benden daha ehil kişiler illaki vardır ancak bro sen ipleri vermişsin zaten bir soru bile soramıyorsun. En azından kafandan geçen bir sıkıntıyı belirtemedikten sonra bu ilişkinin nasıl bir temele kurulduğunu tespit etmek hiçte zor değil. Yani kısaca bro bu iş yürümez yarın bir gün evlenmeye karar verdiğinizde ki bu kararı alabileceğinizden bile şüphelerim var nasıl bir ömür geçireceksiniz acaba. Bence bu husus üzere bir düşün illa ayrıl terket diyemem lakin belli sınırların olsun ilişkide sınırlarımı belirlemezsen her gün ihlal yersin. Askerden teskere alırken telefon daha 8,5 ay sonra yeni elime geçti boyle bir konunun karşıma çıkması gerçekten ilginç. Neyse konuya dönelim modern yaşamın zorluklarına müşterek çözümler bile üretemezsiniz mutualist bir ilişki kurmazsanız. İlk kavgada evliliğiniz yada birlikteliğiniz her neyse o yıkılır işte.

• oo barış geldi demek sömürülmeye devam dostum, kolay gelsin
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Özellikle profil fotonu neden kaldırdın kısmı çok amatörce :) Egosunu tatmin ediyordur adam şimdi herkes bana cevap veriyor diye. Pardon adam demişim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık bee çok üzüldüm cidden sana. Allah kurtarsın

• Uzun süredir gördüğüm en kaliteli csblerden ya aga senin takıldığın kızlarsoruyor ne

• Yalanlarina ufak at bari bune böyle küfür ettirecek ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adminler yok mu banlayın şunu saçma sapan troll başlık için o kadar yazi okudum. Isın gücün yok mu evlâdım bu kadar paragraf yazıp üstüne wp mesajları eklemen? Diyecek söz yok valla.

• Kardeşim sen bu kızın kölesi olmuşsın zaten. Kızlar(türk kızları) böyle sürekli özür diyelen afedrsin diyen , tipleri görünce hemen kullanmaya başlarlar. Tamam ülkede kız arkadaş edinmek zor ama , siz kızlara böyle kul köle olunca işler daha da zorlaşıyor.

2 tip kız vardır ülkede , 1.cisi erkeğe tapar , 2.cisi erkeği kölesi olarak görür.
  • Son editi görünce CSB olduğunu anladım eğer değilse sırf kız olsun diye yanımda .... çekemeyen bi karaktersin kızlara bu kadar değer vermeyin 1 dk dakikalık işleri var hem fiziksel hem sözel.

• Saçmalamıssın mesajlarda biri diğerini tutmuyor.Bazı arkadaşlar hanımcılık yazmış hanımıcılıkla alakası yok kölelik bu resmen sömürülmeye devam kredi kartı ekstresini paylasırsın
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.