Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir CSB'nin daha sonuna gelmmiş olduğumuz bu dakikalarda, içimiz kah buruk, kah neşeli...

Emeği geçen geçmeyen herkese, okuyup ciddiye alan, ciddiye almayıp oturan yerleriyle gülen tüm arkadaşlara da selamlar...

Bitti dağılın, kankasıyla yazışmış eleman, kız yok ortada, başka yerde abilik yapalım beyler hadi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

“Pardon adam dedim” demiş kız. En doğru mesajı bu olmuş. “Sen eşek olursan semer vuran çok olur”

• Adam oldu mu kanka oldu eyvallah yazmış siz hala tavsiye verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan be güzel okuyorum

Bu nasıl işsizlik helal olsun hepimiz yedik

• Konu sahibi birader sen nasil bir abazansin ki boyle bir paraci kiz musvetesine asifteye kendine bu laflari soylettin??? Bu yasina kadae hic mi kari kiz gormedin hic mi sevgilin olmadi? Tam yolunacak kaz bulmus tilki kiz seni yolum yolum yoluyor. Senin gibi enayi aklini beynini kullanamayan kazlar oldukca yolacak tilkiler de olacak ve hatta sayilari da daha da artacaktir. Bunun gibi tiplere yapilacak son taktik VUR KAC taktigidir ve sonra bir daha da bu turlerle muhatap olmaz. Acaba govdenin uzerinde icinde beyin olan bas yerine saksi mi tasiyorsun? Ulan arkadas 40 yasina dayandik ne yasaki goresin ne enati kerizler var yasaki goresin diyor insan.

• Konu sahibi birader sen nasil bir abazansin ki boyle bir paraci kiz musvetesine asifteye kendine bu laflari soylettin??? Bu yasina kadae hic mi kari kiz gormedin hic mi sevgilin olmadi? Tam yolunacak kaz bulmus tilki kiz seni yolum yolum yoluyor. Senin gibi enayi aklini beynini kullanamayan kazlar oldukca yolacak tilkiler de olacak ve hatta sayilari da daha da artacaktir. Bunun gibi tiplere yapilacak son taktik VUR KAC taktigidir ve sonra bir daha da bu turlerle muhatap olmaz. Acaba govdenin uzerinde icinde beyin olan bas yerine saksi mi tasiyorsun? Ulan arkadas 40 yasina dayandik ne yasaki goresin ne enati kerizler var yasaki goresin diyor insan.

• konu yu şikayet edin üyeyi banlayın. yazık insanların vaktini alıyor neyseki sadece ilk ve son sayfayı okudum.
  • daha yolun başındasın kendi paranı bu şekilde olduğu gibi kızla paylaşman doğru bir yaklaşım değil. her erkek hayatının bir döneminde muhakkak aşık olduğu bir kıza kendi sömürtüyor kimisi bilerek isteyerek kimisi istemeyerekte olsa bu şekilde oluyor. şunu belirtmek isterim ilişkinin başında bu hesap ödemeyle ilgili bir otorite kurarsan ömür boyu o şekilde ilerler. örneğin ilk buluşmada sen öde, 2ci de hesabı ödeme bekle, kız ben ödeyeyim derse tamam bırak o ödesin. bu şekilde zamanla kimde para varsa o öder.

senin şuan için yapabileceğin şey ise;
    kızla durumu açıkça konuşman. hesapları ortak ödemeniz gerektiğini, öğrenci olduğun ve ekonomik özgürlüğün olmadığı için paranın yetmediğini içtenlikle söyle.

hır çıkarırsa bir süre soğuk davran taa ki işler senin istediğin şekilde yoluna girene kadar. ha girmiyorsa da duruma göre bakarsın yol verceksen verirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

ağır csb
    Demiştim...
  • En nefret ettiğim şey maddi konudur. Arkadaşlarla hesap yarışına girdiğim bile olmuştur. O anda kim ne istiyorsa o olacaktır. Bugün ben ödedim yarın x ödesin gibi bir şey söz konusu olamaz. Kısacası işin özü daha da bağlanmadan bitir bu ilişkiyi. Baksana seni enayi gibi görüyor. Kolay gelsin,canını sıkma.
  • ALLAHIIIMMMMMMMM CILDIRICAM USTA KUSURA BAKMA AMA BİLDİĞİN KÖLESİN KIZ AÇIK AÇIK SENİ KULLANIYOR
  • Beyler oyun bitti, the end, geym ovır
  • CSB olduğu en başından belliydi, millet de kıt gibi sayfa sayfa yorum yazdı buna şaka gibi, az bile yaptı sizin gibilere helal olsun
  • maldan adam kullanıcısına yanıt
    Tamamen katılıyorum :D. Şaka bi yana hiç kusura bakma hacı siktiri çekeceksin.şimdi kapandı konu 1 2 3.sunde gene aynı şey olacak o zamanda gene gelip forumamı yazacan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.