Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CSB ama gerçekte de böyle mallar var okuyun ibret alın mal olmayın
  • O enişte sen yenge gibi olmuşsun konuşmalarda,bir delikanlıyı daha kaybettik defalarca arayan üsteleyen sensen büyük geçmiş olsun bundan sonra ki herhangi bir durum da tartışmada sırtını dönen o olacak sende deli gibi mesajlar atıp arayan özür dileyen olacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne flash tv oyunculugu gibi resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlu son kizin seni somurmeye devam edecek olmasimi tam anlamadm ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir bayana bu şekilde para mevzu yapılmaz,bu sevgilin olmasa bile etik olarak yanlış.Bu şekilde söylenmez.
    Yaptığın küçük düşürücü,onur kırıcı.Sen kendine göre haklı olabilirsin ama söyleyiş biçimin yanlış.
  • .
  • Bu kadar iyi csb olamaz bence olay gerçek fakat konu sahibi baktı olmuyor dedi csbye bağlayayım bari konuyu
  • Kanser oldum okurken jdkdkdmd.Bu kadar mı yokluktasınız anlamıyorum

• Sana ne söylesek az bence,

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu post Bgyeter sayfasında paylaşılmış

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Evli bir abin arkadaşın vs vs olarak öncelikle şunu söyleyeyim, kafalarınız uyuşmuyor güzel kardeşim :) Kafalarınız uyuşuyor olsaydı, bu sorunları yaşamazdınız hatta önce onun aklına gelir seni zor duruma sokmazdı. Tabi aklına da gelmeyebilir, fakat bu seferde sen yemekhaneye gidelim dediğinde laf söylememesi gerekirdi.

Söylediğin örneklerden dolayı kız seni illa sömürüyor diyemeyiz, fakat anlayışsız olması büyük sıkıntı...Basit bir mevzuda bile anlayış göstermeyen kız, işine gelmeyen ciddi durumda seni bırakır gider.
    Şu mesaj güme gitti ya ona yanarım.

• bu kız hiç mi erkek tarafını düşünmüyor ? nasıl bi kafası var anlamadım ki..
  • Sömürmek ne kelime resmen seni yiyor
    Bir de özür dilemiş
    Yeminle senin yerine ben utandım yuhhhh :D
    Nasıl bir yokluktaysa herif artık :D
  • İlk defa birinin uzun mesajını okudum. İçten yazmışsın. Paran varsa ödersin. Yoksa ödemezsin bukadar basittir bu. Eğer kızda seni olduğun gibi kabullenemiyorsa yürümez zaten. Para muhabbeti ilişkiyi bitirir. Eğer aranızda bariz bir ekonomik fark yoksa ödemek zorunda değilsin. Hesabı erkek öder doğru ama parası yoksa neyle ödeyecek dimi. Biz halledirz diyip artislik yapıp tanımadığın insanların hesabını sana ödetmeside çok ayıp.

Biraz sesini çıkartman lazım. Her zaman alttan alırsan ezilirsin. Sınırlarını çizmen lazım ve onunda kabullenmesi lazım. İşine gelmezse zaten kız durmaz gider. Ama öbür türlüde sen mutsuz olursun.

• Kızın adı "Mehmet"miş, bence sen git bir kontrol et gerçekten Mehmet mi diye...

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son)
  • Bu adam şimdi küfür yemediğini mi sanıyor?
  • Konu efsaneler arasına girer,boşuna o kadar yazdık

• Konu kilit, üye ban, forum ateşe verilsin

• Lisedeki arkadaşlar kısmına kadar çıldırarak okudum orda kesin csb dedim ama her şey için çok geçti

Tebrikler, son zamanlardaki en kaliteli CSB'lerden, ben 9.5/10 diyorum

• Son ayların en ağır faili. Gafil avlandık beyler konuyu efsaneler arasına alın

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.