Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan ilk sayfada söyledik csb diye. csb bile denemez yemin ediyorum dh bitmiş 40 sayfa yürütmüşsünüz konuyu yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

ulan ilk sayfada söyledik csb diye. csb bile denemez yemin ediyorum dh bitmiş 40 sayfa yürütmüşsünüz konuyu yazıklar olsun

nerde o mercan dedeler zebaniler
    inandırıcıydi hiç değilse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayyy, gays!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedir kardeşim bu csb? Cool Story saçmalığı? Ben anlayamadım eski üyeyim bizim dönemde böyle şeyler yoktu okudum baktım eğitici desen değil, komik desen değil bu csb'nin amacı nedir?
  • Cafe olayı net sömürüyor kız seni bu kadar kör olma ayrıl

• Bir kız için 5 yıllık arkadaşlarına sırt dönmüşsün. Karaktersizin önde gideniymişsin. Kız az bile yapmış sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

Bir kız için 5 yıllık arkadaşlarına sırt dönmüşsün. Karaktersizin önde gideniymişsin. Kız az bile yapmış sana.
    son editi okudun mu troll adam hala ciddi ciddi cevap veriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 5 Temmuz 2018; 21:37:16 >
  • Zebani zebani beklerken ağır Troll çıktın :)
  • Explosions in the Sky E kullanıcısına yanıt
    ne kaliteli csbler vardı.. ah eski dh ahhh

örnek
    https://forum.donanimhaber.com/edwird-in-bulabildigim-hikayeleri--44219252

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 5 Temmuz 2018; 21:41:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan ciddi ciddi yorum yaptık birde...Bir tek bu foruma güveniyordum,son dağlara da karlar yağdı,hepsi senin yüzünden.

• Enayi falan değilsin kardeşim,çünkü enayilikde bir yere kadar sen aşmışsın enayilik sınırını öylesine bid bakayım dedim resmen gerildim su an. Kız açıkça sömürüyor seni konturunu falanda yüklüyosundur yazık günah sana ya. Sana tavsiyem anında şu an ayrıl bir zaman sonra yeni bir kız arkadasın olur adam gibi bir ilişkin olur iyiki ayrıldım dersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olay bence doğru,fakat sevgilin istedği için trollmüş gibi gösteriyorsun.
  • Ulan o kadar okudum, geçen zamanımı helâl etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kün Togdı

bence csb değil bu kILIbıK arkadaş forumdaki olmayan forsunu kaybetmemek için son editi böyle yaptı hala gerçek kız arkadaşının finansal kölesi
    Bu da CSB içinde mini csb :) yan görev hesaabı hahahha
  • Sonuna kadar tek cümle atlamadan okudum abi bunun yerine 1 test tyt matematik cozerdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başta CSB diye düşündüm ama olay net şekilde doğru. O kadar laf edildi ki vatandaşa son bir edit atıp en azından troll deyip kurtarayım diye düşündü de bu arkadaşı nereden tutsan zarar. Yazık ya aynı oksijeni tüketiyoruz bununla.

• Çok üzüldüm lan. Gerçek olarak düşündüm, gerçek olmadığını umsam da.

Resmen bir adet kezofeminist ezik Türk gencini eziyor. Şuan 14 aslandan oluşan grubun ortasında kalan yavru ceylana acıdığım kadar acıdım.

Konunun en beğenilen yorumunu dinleme. Veriyorsa bile, parasıyla seks satın alıyorsan bile bırak. Aynı paraya seni ezmeyecek profesyonel bulursun.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.