Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
26.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: CSB olduğunu da düşüüyorum ama bu tavsiyem herkes içindir.
    Tek kelimeyle bırak o kızı. Sana adam değilsin muamelesi yapıyor, işine gelmeyince seni bir yerine bile takmıyor bu kadar açık görünüyor. Whatsaptan engellemek nedir yarın bir gün aldatılırsan şaşırma bile derim. Ayrıl kaldır kafanı kuyruğunu azıcık dik tut bak nasıl peşinden koşup kölen oluyor, kızda klasik türk kezbanı tribi vardı, dünyada daha başka güzellikler var yazık etme kendine koçum. Abi tavsiyesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thumt -- 6 Temmuz 2018; 10:30:50 >
  • Bu forumda veya başka bir yerde hep söylediğim bir şey var,

Başkasının aklıyla yola çıkmayın. Şimdi sen gerçekten öyle düşünmene rağmen suçu başkasına atıp kendini kurtardın. Fakat artık kıza karşı o hesabı sürekli ödemek zorundasın.

İkincisi,

Hesabı erkek ödeyecek diye bir şart yok. Senin ekonomik durumun çalıştığın için daha iyi olabilir ama nezaketen de olsa insan en azından " kahveler benden olsun" der geçer.

Bir erkek olarak evet erkeğin ödemesi daha hoş görünür ama bu bir zorunluluk değildir.

Bir daha da başkalarının aklıyla hareket etme. Evet fikir alabilirsin ama duyduklarını direk aktarma. Kıza " kendimi enayi gibi hissediyorum" " hesabı bana ödetiyorsun" diye girersen elinde patlar.

Kibar yolunu bulacaksın bunu demenin. En azından yüz yüze olacaksın ki kız mimiklerinden ne kadar çekindiğini görsün.

• Inek gibi sagilmak mutlu ediyor adami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidoriumen

Ulan ciddi ciddi yorum yaptık birde...Bir tek bu foruma güveniyordum,son dağlara da karlar yağdı,hepsi senin yüzünden.
    Güvenilecek en son yere güveniyormuşsun

• Csb fena tuttu.biraz detaylandırılsa daha fazla ss ile daha da zenginleştirilse idi belki diğer konu gibi ulusal basında yer alabilirdi.az daha zekice yapılsa csb olduğu belli olmasaydı güzel tutardı.csb olduğunu göre göre hala ayrıl şu kızdan diyenler var cidden çok komik
    Forum csb istiyor, arz talep meselesi ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu csb değil ki sıradan kızın erkeği sömürme konusu yani csblik sıradışı bi özellik yok yaratıcılık 0. Sana puanım 1 kanka o kadar zaman vermişsin

• Sonunda yine kandirilmis

• İnsanlık bitmiş be biz velede acıyoruz o csb atıyor sana böyle kızlar müstahak. Forumdaki CSBlerin kalitesi yerlerde eskiden csb olsa bile okuyunca gülerdik bunda bu neydi şimdi diye baktım ekrana
  • Ulan hahahahahahahahahhaha

• Sen nasıl erkeksin lan kalıbına tüküreyim senin böyle enayi olmaya devam et hiç sevgilisiz kalmazsın.
  • Dh tarihinin en iyi csbsi olmaya aday

• Millet ciddi ciddi tavsiye felan vermiş. Böyle bir csb yeniliyorsa kusura bakmayın ama forum bitmiş demektir

• 170 liranın hesabini yapacaksan sevme kardeşim tamam hesabi ben odeyim konu kapansın beynim yandi okumaktan...

• quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

170 liranın hesabini yapacaksan sevme kardeşim tamam hesabi ben odeyim konu kapansın beynim yandi okumaktan...
    Hocam hangi Reverse Osmos sistemini tavsiye edersin?

• T Square kullanıcısına yanıt
    Az sömürülen cinsden olanlar iyidir.🤣 NSF şart tabiki bence kizi nsf ye gonder teste tabi tutsunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karargahx

Saat 22:42 : Bu seferlik evet

Saat 22:44 : Oldu mu kanka..

büyük ihtimalle telefonla arayıp "oldu mu kanka" yazmasını istemiş. ardından neden böyle yazdırdığını soruyor.

Csb olduğunu düşünmüyorum zaten bu ve benzeri durum yaşayan eminim çok erkek vardır. Valla benimde bi kız arkadaşım vardı 2 ay falan hesabı hep ben ödedim en son dedim ki bundan sonra ne yiyorsak yarı yarıya işine geliyorsa ondan sonra kalan 4 aylık ilişkimizde seve seve ödedi. O yüzden bu arkadaşın yaşadığı durumun gerçek olma ihtimali yüksek .. +

Arkadaşlarının yediği içtiği hesabı sana ödeten kızla kesinlikle devam etmemeni öneririm. Kolay gelsin.
    son fotoda mehmet yaziyo hocam

• Güzel kandırdı

• Sosyal medya da baya tuttu. Son zamanların en iyi csb si helal olsun hocam

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.