Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
11
Favori
26.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılın CSB'si.
  • Konu csb ise güzel değil ise konu sahibine acil şifalar dilerim.
  • 2-3 yıldır böyle CSB gelmiyordu eline sağlık

sondan başlamak şart. sadece ssleri okudum gene 5 dakikamı çaldın
  • Barıştık ayağına 1 2 yıl daha hesap ödersin artık
  • Ciddi ciddi okudum. Tam bir şeyler yazacaktım, mutlu son içimi okşadı. Tebrikler karşim
  • Son zamanların en iyisi
  • Kanka yani sana nice küçük düşürücü sözler diyesim geldi.nesin olm sen köle misin ?
    Ne bu ya sanki başka kız Yok.Bu kız seni kullanıyor.Bu kadar basit,Birde hala diyorsun ki sizin yüzünüzden.Kapat konuyu keriz olmaya devam et.Bizden bu kadar.
  • Hay senin ben, adam yediriyorum ayagina bize yedirdi numarayı 😂
  • LAN CSB CSB SON FOTODA MEHMET YAZIYOR LA ANAAAAA
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

AĞIR CSB BEYLER BU ZAMANA KADAR UYANMAMANIZA HAYRET ETTİM ARKADAŞ SUAN PUROSUNU İÇİP MALİBUSUNU YUDUMLARKEN FETHİYE SAHİLLERİNDE SİZİN MESAJLARINIZI OKUYUP EĞLENİYOR.
  • x X x X kullanıcısına yanıt
    Verdi vermesine 8 ay fln sürdü de verse de bir yere kadar gidiyor. Sonra başka olaylar da oldu huyu suyu batmaya başladı. Klasik ilişki ilerleyişi işte...
  • x X x X kullanıcısına yanıt
    Verdi vermesine 8 ay fln sürdü de verse de bir yere kadar gidiyor. Sonra başka olaylar da oldu huyu suyu batmaya başladı. Klasik ilişki ilerleyişi işte...
  • ne kadar işsiz insanlar var yahu
  • Yuh be DH Forum bitmis. Şu csbye inanıp bir de uzun uzun cevap yazmış adamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel Embiid -- 7 Temmuz 2018; 1:0:44 >
  • MEHMET
  • 10 yıllık üyeyim, gerçekten son yıllarda okuduğum en iyi CSB bu. Başta CSB olduğunu hissettim okudukça vay enayi diyorum özellkle son ss'lerde neler yapıyor bu enayi derken mehmet yazısını görünce bastım kahkahayı
  • Güzel CSB
  • Kusura bakma ama tam bir losersın
  • Açıkçası kızın verdiği “erkek öder hesabı” cümlesi aşırı belli etti, Kuşkulandım. Çünkü bu kadar aşağılara düşecek kız yoktur. Trip atarak tamam yarı yarıya veririz artık falan derdi. Mesajları dikkatli okursanız arka arkaya hazır cevaplar ilerliyor. İnsanların uyuz olacağı şekilde.. Neyse ben gene de böyle ağır enayi erkekler var diye ciddi güzel bir mesaj yazdım. Bu konuyu açan ergen arkadaşımızın da geçmişte böyle bir yarası var ki CSB senaryosu akıl edebilmiş. Bir de bu kadar işsizlik içeren şeylerle uğraşan genç arkadaşlar da ruhsal bozukluk olduğunu düşünüyorum. Oturduğum yere Bakırköy’e davet ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.