Şimdi Ara

Sevgilim galiba beni sömürüyor (final editi ve mutlu son) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
827
Cevap
11
Favori
27.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %100 FAKE KONU

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komik değil ama şu liseli olmaya yakın orta okul veletlerinin "70 lira ödedim zar zor zaten o da, kız 50 verdi 20 yi istedim, enayi değilim ben dedim. Vereceksin ulan 20 liramı dedim" triplerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLauDio_1907 -- 6 Temmuz 2018; 6:33:52 >
  • Bi troll kokusu vardı ama iyi trolledin lan anten. Bende ciddi ciddi cevap yazanlardanım. Bu arada ağır sövüyorum haberin olsun.

• Adam yedirmiş

• Nolmus lan burada oha

• quote:

Orijinalden alıntı: sku

Bak kardeşim. 34 yaşında, evli bir ağabeyin olarak söylüyorum bunları. Normalde bu tarz şeylerle hiç ilgilenmem ancak popüler konularda görünce bir bakayım dedim. Üstüne üstlük başlıktan etkilenip üşenmeden okudum. Kendimden örnek vererek durumu açıklamak istiyorum. Eşimle 12 yıl önce üniversitede tanıştım ve çıkmaya başladık. Ne ilk tanışma zamanlarımızda olsun ne şu an olsun hiçbir şekilde para muhabbeti yapmadık. Para muhabbetinden kastım senin bu düşünceye sahip olman bile olarak düşünülebilir. Gerek senin olayı anlatış tarzın, gerek kız arkadaşının ekran görüntülerinde sana sarfettiği sözler ve sana davranış şekli hiç ama hiç yenilir yutulur cinsten değil. Hesabı erkeğin ödediği genel geçer bir kanıdır ancak yeri gelir kız da öder, ortak da ödenir. Ama kız arkadaşının tavrı resmen bu durumu kullanmak olmuş. Üstüne üstlük kullandığını da açıkça söylerken sana hakaret ediyor.

Sen ise kıza yanaşabilmek için elinden geleni yapmışsın. Bu da senin ipleri kızın eline verdiğini gösteriyor. Bu demek oluyor ki eğer ilişkiniz devam edecekse bu kız seni topaç gibi döndürecek, döndürürken de senin hayat enerjinden çalacak. Bütün arkadaşlarının, onların kız arkadaşı olmadığından dolayı seni kıskandığını söylemişsin ancak buzdağının görünen yüzü aslında o. Sen buzdağının su altında kalan kısmıyla hızla batıyorsun. Kızın nesinden etkilendiğini bilmiyorum, muhtemelen dış güzelliğindendir ancak ilk ilişkin ise bunu aşırıya kaçacak şekilde hissetmen gayet normal. Ayrıl bu kızdan, hayatının ilerleyen dönemlerinde hayat enerjinden çalmayacak, sana hayat katacak bir kız arkadaş bul. Asıl yaşamanın ne demek olduğunu o zaman göreceksin diye düşünüyorum.

Yanlış anlama ancak bir ağabeyin olarak, en yakın zamanda sana yaşattıklarını en ağır(ancak hakarete kaçma kesinlikle) şekilde kızın suratına çarp ve "Ne halin varsa gör!" diye söylemeni tavsiye etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Sana hayatının her aşamasında başarılar.
    Konu sahibi güzel arkadaşım, sen böyle şeylerle insanları trollemeye çalışırken insanlar vakitlerinden çalarak sana yardımcı olmaya çalışıyor bilmem farkında mısın...
    Neyse, böyle bir şey yaşamamış olmana sevinelim o olsun. En azından yorumumuz bir kenarda kalsın, ileride böyle bir şey yaşama ihtimali olan arkadaşlara tavsiyemiz olmuş olur.

• %100 CSB

Bloklayın geçin konuyu açan ergen arkadaşı. DH bitmiş gerçekten ulan hiç mi farketmediniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Unsullied -- 6 Temmuz 2018; 8:33:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ver bakalım şimdi benim hayatımın 12 dakikasını ama güldüm sonunda ahsuahauav

• Hesabı erkek öder ne lan asdasmdş

hiç inandırıcı gelmedi

ayrıca bir yalvarmadığın kalmış bu nedir arkadaş

inanılmaz saçma bir olay böyle kız düşman başına.
  • Saat 22:42 : Bu seferlik evet

Saat 22:44 : Oldu mu kanka..

büyük ihtimalle telefonla arayıp "oldu mu kanka" yazmasını istemiş. ardından neden böyle yazdırdığını soruyor.

Csb olduğunu düşünmüyorum zaten bu ve benzeri durum yaşayan eminim çok erkek vardır. Valla benimde bi kız arkadaşım vardı 2 ay falan hesabı hep ben ödedim en son dedim ki bundan sonra ne yiyorsak yarı yarıya işine geliyorsa ondan sonra kalan 4 aylık ilişkimizde seve seve ödedi. O yüzden bu arkadaşın yaşadığı durumun gerçek olma ihtimali yüksek .. +

Arkadaşlarının yediği içtiği hesabı sana ödeten kızla kesinlikle devam etmemeni öneririm. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Golden Unsullied

%100 CSB

Bloklayın geçin konuyu açan ergen arkadaşı. DH bitmiş gerçekten ulan hiç mi farketmediniz?
    Bu arkadaşın yaşadığı olayı bir çok erkek yaşıyorken sen neye göre %100 CSB diyorsun ?
  • gaybro güzel csb yapmışsın mehmetle mutluluklar dilerim bu arada aranızda cinsel bir yakınlaşma oldumu :D :D
  • konuyu şikayet ettim, moderatör işlem yapılacak bir durum yok yazmış. yönetici bile yemiş
    adam son mesajında yazmış koca koca fake konu işte silin başlığı vay arkadaş ya
  • kanka mı:)

• Ya olum manyak mısın ? Kız seni bariz şekilde sömürüyor sende hala seviyorum diyorsun. Aklını başına al böylelerinden hayır gelmez. Hesabı her zaman erkek öder ney sanki senin evli karın böyle saçma şey mi olur :)

• Çsb olduğunu fark edemedim nalet olsun . Seni gözüm tutmadı blokladım seni adi duygularımızla oynadın :D
  • Çok kötü tongaya düştüm.Bundan sonra hiçbir şeyi ciddiye alamam
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.