Şimdi Ara

Sevgilim hakkında napmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sevgilimi seven bi çocuk var. Sevgilim bunu bildiği halde o çocukla konuşuyor ve çocuk sürekli seni seviyorum dese bile sevgilim arkadaş kalmak istiyor çocukla. Yav şimdi şeytan diyor gidip ağzını yüzünü kır ama şehir dışında. Sanki çocuğa umut verip hayır diyor gibi ne desem bilemedim şimdi kızı da üzmek istemiyorum çok seviyorum napmalıyım?

Diyorum ki sen benimsin niye başka erkeklerle konuşuyorsun kızım deli etme beni diyorum laf anlamıyor kız arkadaşım be diyip geçiriyor sinirleniyorum beyler senden başka kimseyi sevmiyorum diğer erkeklere bakmıyorum diyor ama o çocukla konuşuyor sinir oluyorum. Sadece o çocuk değil başka bi çocuk daha seviyor ama onunla konuşmuyor allaha şükür..

• quote:

Orijinalden alıntı: RGS1907

Beyler sevgilimi seven bi çocuk var. Sevgilim bunu bildiği halde o çocukla konuşuyor ve çocuk sürekli seni seviyorum dese bile sevgilim arkadaş kalmak istiyor çocukla. Yav şimdi şeytan diyor gidip ağzını yüzünü kır ama şehir dışında. Sanki çocuğa umut verip hayır diyor gibi ne desem bilemedim şimdi kızı da üzmek istemiyorum çok seviyorum napmalıyım?

Diyorum ki sen benimsin niye başka erkeklerle konuşuyorsun kızım deli etme beni diyorum laf anlamıyor kız arkadaşım be diyip geçiriyor sinirleniyorum beyler senden başka kimseyi sevmiyorum diğer erkeklere bakmıyorum diyor ama o çocukla konuşuyor sinir oluyorum. Sadece o çocuk değil başka bi çocuk daha seviyor ama onunla konuşmuyor allaha şükür..

Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

• adının baş harfi ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

adının baş harfi ne ?

Sevgilimin mi ? N. Böyle sorular soracaksan özelden sor kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.