Şimdi Ara

Sevgilim sisman biri icin beni terketti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 aydir sevgiliydik.Sonra sisman erkeklerden hoslandigini soyleyip ayrilmak istedi.Bende biraz gobek yaptim.Sonra kizla tekrar sevgili olduk.Sonra kasli erkeklerden hoslandigini soyleyip ayrilmak istedi.Bende bu kis ugrasip vucut yaptim.Bu seferde zengin sisman biri icin terketti.Napmam lazim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıza git ve deki ben seni düşünürken senin beni düşünüp düşünmediğinin düşüncesi düşündürüyor beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazmaktan yoruldum artık yüzde 99,99 garantili kız tavlama taktiği bak yazıyorum bunları uygula kız senin . Öncelikle buluşmayı ayarla onu güzel bir cafeye davet et . İlk o gitsin özel ayırttığın masaya otursun . Sen dışında 2 kişi daha ayarla . Biri kız otururken gidip başından aşağı güller dökecek tam kız şoka girmişken diğer eleman müziği açacak . Maykıl ceksın smooth criminal . Eni guci vocçe diye . Sonra tam o sırada işte sen giriyosun devreye moonwalk yaparak kızın yanına gideceksin "merhaba yoksa selamun aleykummu demeliydim ehe" diyip hemen lafa gireceksin kız şok kız iptal kız wefad . Benimle bir elmanın 2 yarısı olmaya ne dersin yavrişko diyip kulak memesinden bir ısırık alacaksın . Kız neye uğradığını şaşırmışken nikah memuru moonwalk yaparak içeri girecek ve nikahınızı kıyacak . Ha nikahın acelesi yok dersen kulak ısırığından sonra bir öpücük kondurup yanağına sarılacaksın . Unutma kızı hiç konuşturmayacaksın . Şimdiden hayırlı olsun .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkasından yaklaş ve kafasına kürekle vur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.