Şimdi Ara

Sevgilim terk etti ama NEDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal ilişkileri çok güçlü, çevresi çok geniş bir erkek; sevgilisinin popüler olmayışını problem yapar mı?

Demek istediğim kadınlar statü sahibi erkeklerden hoşlanırlar fakat erkek için sevgilisinin çok güzel, sempatik, kültürlü, zeki, çekici, başarılı olması sadece yetmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gün geçmiyor ki forumda yeni bir harun abi türemesin
    Vallahi ben bıktım.

• çok güzel, sempatik, kültürlü, zeki, çekici, başarılı

Böyle bi kiz turkiyede yok

• Merhaba Harun hanim

• Erich Fromm kullanıcısına yanıt
    Harun abi ne demek

• Olaylara gel.
    Ek olarak, kadınlar statüye bakıp hoşlandıkları erkeklere bakarak takıldıkları için bunların başına ne geliyorsa müstahaktır.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • coobain kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: zeynepay

Harun abi ne demek

Forumda kız taklidi yapanlar

örneğin sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel olduğunu sanmış
  • Türk kızları görselliği olmazsa olmaz olarak görüyorlar.Çok çirkin olmalarına rağmen yakışıklı veya kalıplı,iyi vücutlu erkekler bekliyorlar.Ben sokakta çirkin Türk kızlarıyla sevgili olan bir çok yakışıklı Türk erkeği gördüm.Hem de iyi fizikli. Ama tersini hiç görmedim. Türk kızlarında güzel kız yok gerçi. Hepsi de makyajlı.Makyajlı kız benim gözümde çirkin kızdır.Çünkü güzelliği sahtedir.Benim şu an Rus sevgilim var.Oldukça memnunum.Önceden de yabancı kızlarla sevgili olmuştum. Türk kızlarını hiçbir yönden beğenmiyorum.Müslüman bir kızla sevgili bile olmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damage1000

çok güzel olduğunu sanmış

Aynen Türkiye'de güzel kız yok bence. Azra Akın bile çirkin. Çünkü makyaj yapıyor. Makyaj sahte güzellik katar. Ekstra bir aksesuardır yüzdeki kırışıklıkları gideren. Azra Akın makyajsız acayip çirkin. Velasıl kelam Türkiye'de güzel kız yok bence.Orta seviyede güzelliğe sahip kızlar var.Çirkin kızlar bolca var.Ama güzel kız yok bence.

• zeynepay Z kullanıcısına yanıt
    Erkeğini kizini bilmem ama sevgi sadakattir. Sadakatiniz yoksa birkac ay sonra sıkılıp bırakıyorsan hic sormadan sebebini söylemeden sevmiyorsunuz demektir. Erkeği dünyada yikabilecek 3 şey:
    Annesini kaybetmek
    Sevdiğini kaybetmek (terk edilmek)
    İhanete uğramak.

bunlarin dışında ne olursa olsun tum mal varliginida kaybetse erkek ise yikilmaz tekrar toparlar. ancak bu 3 tanesi erkeği yıkar...

Sadakatiniz yoksa seviyormus gibi yapmayın. Denemek için sevmeyin!

• Bu söyledikleriniz kişiden kişiye değişir ama çoğunluk popüler bir kız arkadaş istemez. Erkekler, kızlara göre bu tür şeyleri daha sorun edebilir ve kıskanç olurlar. Her ne kadar belli etmeseler de.

Sevgiliniz sizi bu sebepten dolayı terk ettiyse, iyi olmuş diyebilirim. Çünkü gerçekten sevip değer verse bu veya buna benzer absürt sebeplerden ötürü sizi terk etmezdi.
  • Cinali1 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum beni ciddiye alıp cevap verdiğiniz için

• Ne güzel konusmus yukardaki arkadasım ... sadakat cok önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.