Şimdi Ara

SEVGİLİM VE BEN YARIM EDİN :( ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YA :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bmeshur

Sakın ezik görünme.....Kendine gel.Biraz ben merkezli ol.....Sen de onu engelle.....
    Misilleme yap.Bi kere ona muhtaç olduğunu belli ettin mi , ayvayı yedin.....Seni istediği gibi kullanır.Üzülsen bile belli etme....
    Hayat bana şunu öğretti , sevdiğini ne kadar çok önemsediğini gösterirsen onu o kadar çabuk kaybedersin.
    İlginç bir mantık ama senin bağlılığını gördükçe kızlar senden uzaklaşırlar.Yani bi çeşit çantada keklik olayı....Kendini ağırdan al.

Biliyorum buradan yazması kolay ama zamanla sende öğreneceksin

kopya çekme ben söledim

• tokadi basssiddete hayir : bnce ac sor ,,
  • Yazılanları okumadım ki.....
    Demek ki benzer tecrübeler yaşamışız
  • arakadaşım yaşını bilmiyorum eğer 18 hatta 20 altı ise bu söylediğimi anlaman çok güç hatta yanlış anlayacaksın..

ama ilerde hatrıla ve bana hak ver bu yeter....

"4S"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

arakadaşım yaşını bilmiyorum eğer 18 hatta 20 altı ise bu söylediğimi anlaman çok güç hatta yanlış anlayacaksın..

ama ilerde hatrıla ve bana hak ver bu yeter....

"4S"

meşhur ''4S''
  • Ha şu 4s

Seveni severler....
    Seveni severler.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmeshur

Ha şu 4s

Seveni severler....
    Seveni severler.....

Çoooooook doğru yaw bizim buralarda valla 4S hüküm sürüyor...Ama kızlar biraz uayndı burada...Artık pek yutmuoyolar yutanlar da var duyuyoruz...
  • bence kızı çok sıkmışsın ondan engellemiştir.bazen bende beni çok sıkan sevgililerimi engelliorum canım istediğinde konuşuorum msnde ne bilim tüm akşam msnde otur konuş bayıo yada ne bilim telde uzun uzun konuşmakta bayıo yalan atıom yatacam falan die büyük ihtimalle bu nedenden dolayıdır dostum.ha burada yapacaan şey ne takma kafana dicem ama sanırsam yaş itibari ile bunu anlamıyacaksın ileryen yaşlarda ve belli bir ilişki sayısından sonra bana hak vereceksin.kız milleti sabun gibidir fazla sıkarsan şekli bozulur az sıkarsan elinden kayar.ayarı tuttruman lazım

• puhahahaha engellemiş ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Markete git bi tane 75 cc lik yeni rakı 5 milyonluk beyaz peynir kap Keyfine bak

bak ılk bunu yapıosun..sonrada arııcaksın.bak nası konusuyosun.bulbul bulbul..heyyt ulann beee
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocktr

Arkadaşlar bu yazıyı yazarken ağlıyorum... Sevgilimle 5 aylık bi ilişkimiz var ...Bugün msnine girdim ve beni engellediğini gördüm :( dünya yıkıldı başıma :( Ama daha bugun hem öptü (dudaktan bide ) hemde sarıldık falan hergünümüz böle geçer bizim onla onu çok seviyorum oda beni çok ama nie engelledi? naapmalıyım artık onu düşünmek istemiyorum derslerime yoğunlaşmak istiyorum :( yeter artık bıktım hayattanda yeter :( her dakikam onla geçior :( hep o hep onu düşünüorm allah rızası için yardım edin bana

sanmak kuşku duymak bilmişlik yapmak yerine kız arkadaşına sor. sevmediği birini neden öpsün? beni engelledin mi diye sormak yerine bin tane şey düşünmek çok saçma.

• quote:

Orjinalden alıntı: birdy

quote:

Orjinalden alıntı: rocktr

Arkadaşlar bu yazıyı yazarken ağlıyorum... Sevgilimle 5 aylık bi ilişkimiz var ...Bugün msnine girdim ve beni engellediğini gördüm :( dünya yıkıldı başıma :( Ama daha bugun hem öptü (dudaktan bide ) hemde sarıldık falan hergünümüz böle geçer bizim onla onu çok seviyorum oda beni çok ama nie engelledi? naapmalıyım artık onu düşünmek istemiyorum derslerime yoğunlaşmak istiyorum :( yeter artık bıktım hayattanda yeter :( her dakikam onla geçior :( hep o hep onu düşünüorm allah rızası için yardım edin bana

sanmak kuşku duymak bilmişlik yapmak yerine kız arkadaşına sor. sevmediği birini neden öpsün? beni engelledin mi diye sormak yerine bin tane şey düşünmek çok saçma.

Komik, komik olduğu kadar doğru bir yaklaşım. Şaka bir yana, böyle konuları niye kafanıza takıyorsunuz anlamıyorum. İnsanların dertleri olur, hatta dertsiz insan olmaz ama böyle de dert olmaz.

• 4S ne demek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga190507

4S ne demek?

Forumda söylenmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleep

quote:

4S ne demek?

Forumda söylenmez

sonra genelleme yapıncada kızıyosunuz iğrençsiniz yaa.
    zaten bu topiği açan arkadaşda ilginç ilişkinin boyutu maşşallah yanii. sizinki zaten sevgi aşk felan değil birbirinizi kullanıyosuunuz. niye ağlıyosun onu anlayamadım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

Orjinalden alıntı: sleep

quote:

4S ne demek?

Forumda söylenmez

sonra genelleme yapıncada kızıyosunuz iğrençsiniz yaa.
    zaten bu topiği açan arkadaşda ilginç ilişkinin boyutu maşşallah yanii. sizinki zaten sevgi aşk felan değil birbirinizi kullanıyosuunuz. niye ağlıyosun onu anlayamadım??

ben mi?
  • kim üstüne alıonırsa alınsın onu yazan öyle düşünen herkes.isim vermiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

kim üstüne alıonırsa alınsın onu yazan öyle düşünen herkes.isim vermiyorum.

Benden alıntı yaptığına göre ben
  • valla aynı görüşteysen sende ama onu ilk yazan arkadaş aslında.
  • Ben oynamuyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.