Şimdi Ara

SEVGİLİM VE BEN YARIM EDİN :( ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YA :( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadın haklarının azimkar savunucusu suree karşınızda Her kız ile ilgili açılan konuya girip kızları savunmayı görev edinmiştir kendisi

• Konuya bak. Baştan sona komedi.

1-Senin yaş kaç dostum? Dudaktan öptü falan muhabbeti yaptığına göre muhtemelen 14-15 falan.

2-Bu yaşlardaki aşklar iyidir hoştur ama boştur. Sen fazla takma. Daha neleri çıkıcak karşına.. Bana güven.

3-Engellediyse "eyvallah" de geç. Sen onu engelleme, bırak bıdı bıdı yapmaya başladığında ONSUZDA AYAKTA olabileceğini görsün. "4 ayaklı, evlerde beslenen ve havlayan bir hayvan gibi" gelecek.

4-75'lik rakı olmaz, 70'lik rakı olur..

• quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Kadın haklarının azimkar savunucusu suree karşınızda Her kız ile ilgili açılan konuya girip kızları savunmayı görev edinmiştir kendisi

rahatsızmı oluyosun bundan??
    erkekler genelleme yaparak kızları kötülemesin bende girmeyim konulara sizde rahat edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Orjinalden alıntı: rocktr

Arkadaşlar bu yazıyı yazarken ağlıyorum... Sevgilimle 5 aylık bi ilişkimiz var ...Bugün msnine girdim ve beni engellediğini gördüm :( dünya yıkıldı başıma :( Ama daha bugun hem öptü (dudaktan bide ) hemde sarıldık falan hergünümüz böle geçer bizim onla onu çok seviyorum oda beni çok ama nie engelledi? naapmalıyım artık onu düşünmek istemiyorum derslerime yoğunlaşmak istiyorum :( yeter artık bıktım hayattanda yeter :( her dakikam onla geçior :( hep o hep onu düşünüorm allah rızası için yardım edin bana

Ben şundan eminim artık. Ben paralel bir evrende, aynı insanlarla farklı bir hayat yaşıyorum.

ve bu iki paralel evren arasında ki tek iletişim yöntemi dh forum

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

üstelik öpüşmüşsünüz de hem de dudaktan bile ...buna rağmen nasıl engelleyebilir
    inanmak istemiyorumo kadar ciddi yani..tekrar öpüşmeyi deneyin ..bence kızın seni engellemesi biraz da elinde koz olarak kullanacağı bi şeylerinin olması yarın öbür gün terso bi durumda aramızda engeller var diyebilmek için açık kapı bırakmış

ne senaryo yazdım be

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

sakin sakin sakinleştiricek bişiler dinle sakin sakin sor değerlendir düşün taşın vs..

Slipknot - Iam Hated
  • Denizlerden gelen suyun Yüksek kayalara çarparak aşındırır , daha sonra aşınan bölgenin üstündeki ağır taşlık çöker ardından bitişik olduğu büyük kayayada falez denir Sivri olduğu için öyle deniyor senin de yapman gerekn bu yani bi falez oluştur demiyorum oraya git...

Ne alaka yaa Bende yaşadım ama beni aldatmıştı... Daha sonra trip mrip yaptım sonuçta unuttum tabi baya sewmiştim... Şimdi kızla arkadaşız arada bi pişmanım mesajları çekiyo ama sadece msnden arkadaş.
    Hayatı akışına bırak...

BAKIŞ AÇISI ÇOK ÖNEMLİ O ANKİ STRESİN ŞUNUN BUYUN SÜRÜKLER İNSANI SONRA NİYE KATİL OLDU ADAM DERLER

• kızı vurmada...

• öptü

hem de dudaktannnn

ve engelliyo

garip

bişi olmaz belki babası gelmiştir yanına
  • önce konuş sonra geçerli bi nedeni olduğunu öğrendiğinde pişman olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: oligarşi

Sor eğer geçerli sebep bulamazsa, kızdan ayrılma gurur yapıp.

Böyle durumlarda aşkı meşki bırakıp DAHA MATERYALİST DAVRANIP, Kızı ERKEKSEL ihtiyaçlarınızı karşılama aracı olarak görüp faydalanaın. Çünkü bunu hakediyordur...

Ben olmsa öyle yaparımi beni sevmeyen ben hiç sevmem...Ama hatunları severim kokusu yeter

senin bir kızın olursa aynısı başına gelirse haketmişsin yavrum dersin...
  • Yaa hocam kusura bakma ama baştan sonra süper konu olmuş çok güldüm ...

Arkadaşların dediklerine katılıyorum. Ayrıca Artık sanalda yaşananların gerçekte yaşananların önüne geçmesine izin vermeyin...
  • Yaa abi ne biliyonuz adam sizi keklemiyo belki kekliyo ne zamandan beri bişey yazmamış
    Ha öle bişey varsa banane de Allahından bulsun de am ikiyüzlü ol onun yanında iyi davran sonra o yokken geç dalganı(Ben bu taktiği sınıfta hocalara karşı kullanıyorum hatta hoca giderken arkasından:
    -HHHHOOOOOCCÇÇAAAAA diye bağırıyorum ve rahatlıyorum
  • ya kardeşim manyakmısın nesin o sırada bi işi vardır canı sıkkındır vs. engellemiştir ne var bunda o kadar büyütecek anlamadım biraz anlayışlı olun. ayrıca engellediğini nasıl anladın kendimi dedi engelledim diye yoksa içinemi doğdu belki netten düşmüştür.

ayrıca millet sana nasıl yardımcı olacak onuda anlamadım böyle basit bir konuyu bile bu kadar büyütüyorsan ve millete ne yapıyım diye soruyorsan ortada adam gibi bir ilişki yok demektir zaten.

Biraz ters bi üslup olmuş olabilir ama biraz mantıklı olalım lütfen
  • belki işi vardır nekadar anlayışsızsın
  • yaşın küçükse ortaokul lise falansa çok üzülme daha nasılları gercek başına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deitel

quote:

Orjinalden alıntı: suree

valla aynı görüşteysen sende ama onu ilk yazan arkadaş aslında.

evet iyi ki isim vermiyorsun...

bazı gerçekler varsır ki bazılarının hoşuna gitmez... [bazılarının gider]

bu durum o gerçeklerin geçerliliği üzerinde hiç bir etkiye sahip deildir.

yani hoşuna gitse de gitmese de... hem doğanın en temel kanunu hakkında yazdık diye iğrenç mi oluyoruz şimdi...

+100000

acı ama gerçek 4s kuralı %90 oranında doğrudur (%10 luk kısma girenide daha görmek kısmet olmadı ama karamsar olmayalım diye yazdım yoksa %100 bile diyebiliriz)

ayrıca bunun neresi iğrençlik anlamadım tamam o kelime kaba bir kelime ama sonuçta ana tema doğru.

• kız seni engellediğinden eminsen geçerli bi nedeni yoksa o kızdan daha bişey bekleme
  • Eyvah , yeni gördüm......
    DH'nin panter Emel'i olaya el koymuş bana kaçmak düşer ufaktan......
  • hala ağlıyor musun?

bence hala ağla...

hatta eline megafonu al, tam msn nin önünde ağla

olmadı kafanı duvara duvara vur, iyi gelir... arada bir "ben eşeğim, ben eşeğim" diye de bağır, o da iyi geliyor...

sonra sokağa çık, etrafına şöyle bir bak... senin hiç farketmediğin, görmeden yanından geçip durduğun gerçek sevgin, orada öylece durmuş sana bakıyordur...

gitmek isteyeni bırak gitsin. seviyorsa geri gelecektir, geri geldiğinde "hade ordan" diyip, geldiği yere geri göndermeyi unutma...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.