Öncelikle böyle konuların üzerinde durmanın size ne kazandıracağını düşünün. Burası bir paparazi forumu değil. Daha ciddi mevzuları takın kafanıza bence. Tabi bunlar şahsi görüşlerim, katılır mısınız bilmem.
Saygılarımla..
oleyyyy çağın müthiş aşkı sona mı erdi
wranggggg
yoksa emesende engellemedi mi?
wrangggg
kiminle görüntülü chat yapıyordu
wrangggg
bu ne Allah aşkına
yok beni dudaktan öptü ama sonra engelledi bıybıy bıy
üfff ciddi olun gerçekçi olun biraz yaa aşkınız bu mu sizin? böyle mi seviyorsunuz bu kadar mı güveniyor sunuz bu kadar mı basit bir ssevda
engelledi unutmak istiyorum düşünmekten yoruldum
pehhhh
kalk şu lanet bilgisayarın başından al eline yüzlerce ytl sayıp da kullanmaya kıyamadığın cebini
ara onu çalıyo mu açmıyo mu bırak o arasın açtı mı güzel adam gibi konuş hesap sorma sesini dinle gözlerini gözlerinin önüne getir ve sor cevap büyük ihtimalle çok saçma çok basit bir sebep olacak ve sen bıybıyladığınla kalacaksın
öfff ki ne öf
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
Markete git bi tane 75 cc lik yeni rakı 5 milyonluk beyaz peynir kap Keyfine bak
bitiremez şimdi bu o rakıyı bizde katılırız :) ---------------------------------------------------------------
o kız arkadaşın bence bu kararı vererek çok iyi yapmış, ben senin kız arkadaşın olsam, 2 günde tekmeyi koyardım sana, dost acı söyler kardeşim,üzgünüm :),
sendede eşşeklik var ama kusura bakma, sen kızın üstüne git kendini harap et sonra gel buraya cümle aleme sorunlarını anlat, hiç yakıştıramadım..
bence bir haydar dümene gözüksen iyi olucak,çok ciddiyim. başka sorunlarınız var belli haydar amcanız size yardımcı olucak hadi bakalım, kolay gelsin.. ----------------------------------------------------------------
ABİCİM BENCE AŞK DİYE BİŞİY YOK KADINLAR SADECE SEX İÇİN VARDIR BEN BUYUM ABİ NE YAPIYIM
quote:
Orjinalden alıntı: suree
valla aynı görüşteysen sende ama onu ilk yazan arkadaş aslında.
evet iyi ki isim vermiyorsun...
bazı gerçekler varsır ki bazılarının hoşuna gitmez... [bazılarının gider]
bu durum o gerçeklerin geçerliliği üzerinde hiç bir etkiye sahip deildir.
yani hoşuna gitse de gitmese de... hem doğanın en temel kanunu hakkında yazdık diye iğrenç mi oluyoruz şimdi...
kızlara karşı biraz katı olmakta ve insafsız olmakta yarar var...
kendimden örnek vericek olursam ben kızlara karşı genelde kibar ve saygılıyımdır..bu durumdan dolayı bütün kız arkadaşlarım tepeme çıktılar
en son vakaada yine böyle oldu
bundan sonra kızları ezicem ve onlara kötü davranıcam
ne demiş ünlü düşünür...
seversen .ikilirsin!
.ikersen sevilirsin!
sende aynısını yap...
4S kuralını unutmayalım :D
quote:
Orjinalden alıntı: rocktr
Arkadaşlar bu yazıyı yazarken ağlıyorum... Sevgilimle 5 aylık bi ilişkimiz var ...Bugün msnine girdim ve beni engellediğini gördüm :( dünya yıkıldı başıma :( Ama daha bugun hem öptü (dudaktan bide ) hemde sarıldık falan hergünümüz böle geçer bizim onla onu çok seviyorum oda beni çok ama nie engelledi? naapmalıyım artık onu düşünmek istemiyorum derslerime yoğunlaşmak istiyorum :( yeter artık bıktım hayattanda yeter :( her dakikam onla geçior :( hep o hep onu düşünüorm allah rızası için yardım edin bana
delikanlı ol biraz ne bu ühhhüüüüü
quote:
Arkadaşlar bu yazıyı yazarken ağlıyorum... Sevgilimle 5 aylık bi ilişkimiz var ...Bugün msnine girdim ve beni engellediğini gördüm :( dünya yıkıldı başıma :( Ama daha bugun hem öptü (dudaktan bide ) hemde sarıldık falan hergünümüz böle geçer bizim onla onu çok seviyorum oda beni çok ama nie engelledi? naapmalıyım artık onu düşünmek istemiyorum derslerime yoğunlaşmak istiyorum :( yeter artık bıktım hayattanda yeter :( her dakikam onla geçior :( hep o hep onu düşünüorm allah rızası için yardım edin bana
Ben şundan eminim artık. Ben paralel bir evrende, aynı insanlarla farklı bir hayat yaşıyorum.
Eve gittiğinde arabalarınla oynamayı dene.Unutursun
quote:
Orjinalden alıntı: Deitel
quote:
bazı gerçekler varsır ki bazılarının hoşuna gitmez... [bazılarının gider]
yani hoşuna gitse de gitmese de... hem doğanın en temel kanunu hakkında yazdık diye iğrenç mi oluyoruz şimdi...
evet öyle oluyosun. böyle bir gerçek yok. bi kişi bunu iddia ediyo diye öyle bir gerçek varolamaz.
quote:
quote:
quote:
bazı gerçekler vardır ki bazılarının hoşuna gitmez... [bazılarının gider]
evet öyle oluyosun. böyle bir gerçek yok. bi kişi bunu iddia ediyo diye öyle bir gerçek varolamaz.
Senin bilmiyor olman bir gerçeğin aksini ıspatlamaz malesef.. ben de önceleri böyle şey mi olur canım ne saçmalık derdim ama zaman herşeyde olduğu gibi bunda da doğruyu gösteriyor...
Sen de bunu zamanla öğrenirsin umarım geç olmadan...
Öte yandan ben bu görüşü savunmuyorum yani kesinlikle doğrudur demiyorum, yapılması gerktiğini idda etmiyorum ama gerçek bu!
quote:
hayata atılınca bu tarz sorunlar o kadar basıt gelıyor kı ınsana
bır msn askı daha ve husran arkadaslar kzlar oynuyor sızınle ya banada olmustu bırde benı her dakka tlf arıyordu nerdesın kımınlesın senın ıcın olurum daha neler neler bırgun baktım kız yok ortada ablası demesınmı bırde kardesımın pesını bırak ulen bıde sapık olduk bende ne aradım ne sordum bıdaha sonradan ogrendım evlenmıs bosanmıs ablasıda oda ınsanlar ıgrenc olabılıyor bazen bence takma kafanı unut gıtsın
quote:
Orjinalden alıntı: espionage
bır msn askı daha ve husran arkadaslar kzlar oynuyor sızınle ya banada olmustu bırde benı her dakka tlf arıyordu nerdesın kımınlesın senın ıcın olurum daha neler neler bırgun baktım kız yok ortada ablası demesınmı bırde kardesımın pesını bırak ulen bıde sapık olduk bende ne aradım ne sordum bıdaha sonradan ogrendım evlenmıs bosanmıs ablasıda oda ınsanlar ıgrenc olabılıyor bazen bence takma kafanı unut gıtsın
seninki de baya ilginçmiş
quote:
Orjinalden alıntı: sleep
quote:
Orjinalden alıntı: espionage
seninki de baya ilginçmiş
internete ve muhterem kız milletine ne kadar güvenilebileceğine dair güzel bir örnek!!!
quote:
iice ağlattıın beni ya hocam yapmayın ya :( klavyem gözyaşlarıımın biriktiği küçük bi göle dönüştü yeter ya :( arıcam az sonra
quote:
Orjinalden alıntı: sleep
Terket Seninki de benim durumuma benziyor.. Kesin başka erkeklerle konuşuyordur..
ßir Kız İçin Klavyeyi ßozacan
quote:
Senin bilmiyor olman bir gerçeğin aksini ıspatlamaz malesef.. ben de önceleri böyle şey mi olur canım ne saçmalık derdim ama zaman herşeyde olduğu gibi bunda da doğruyu gösteriyor...
Sen de bunu zamanla öğrenirsin umarım geç olmadan...
Öte yandan ben bu görüşü savunmuyorum yani kesinlikle doğrudur demiyorum, yapılması gerktiğini idda etmiyorum ama gerçek bu!
senin biliyor olmanda onun gerçek olduğunu ıspatlamaz. inş Allah beni öyle adi insanlarla karşılaştırmasın ve zmanda seni haklı çıkarmasın.
quote:
internete ve muhterem kız milletine ne kadar güvenilebileceğine dair güzel bir örnek!!!
bu lafına da söyleyecek tek sözüm şu:kişi kendinden bilir karşıdakini böyle bişeydi.. sen dürüst olursan dürüst insanlarla olma ihtimalinde fazladır aradaki çürükleri çıkarıp atıcaksın ben öyle yapıyorum. bütün bir cinsi suçlamaya gerek yok.
üstelik öpüşmüşsünüz de hem de dudaktan bile ...buna rağmen nasıl engelleyebilir inanmak istemiyorumo kadar ciddi yani..tekrar öpüşmeyi deneyin ..bence kızın seni engellemesi biraz da elinde koz olarak kullanacağı bi şeylerinin olması yarın öbür gün terso bi durumda aramızda engeller var diyebilmek için açık kapı bırakmış