Şimdi Ara

sevgilime yaptığım ucuz fakat anısı paha biçilemez süpriz ( ss ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
43
Favori
8.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

dostum ben seni hala çözemedim ha

nedenki kanka
  • Özet: Kızın evine dominos kiyafetiyle gitmiş ve babası kapıyı. açmış kıza imza arttırmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

biri özet geçsin

sevgilisine kalpli pizza yaptırmış sonra pizzacı kılığına girip kendi teslim etmiş pizzayı.
  • Helal olsun güzelmiş

• Çok iyi lan.. Uzak mesafe ilişkiler olunca böyle güzellikler yapamıyor insan..
  • okudum
  • Helal kardeşim. Cidden güzel fikir. Konudışında böyle konular görmek sevindirici. Böyle başka fikirlerin varsa onları da bu konudan devam ettir. Favorilerime ekler arada yenilere bakarım. Okurken ben bile buradan mutlu oldum. Allah her daim mutlu mesut etsin.

Edit ; aklıma takıldı şimdi. Kızın babası evde getir pizzayı yiyelim ya da bakalım falan dememiş mi :) inş. Bi mevzu olmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 11 Nisan 2014; 21:02:43 >
  • haha çok iyi okudum birgün manitamız olursa deneyebilirim
  • evet kızlarla takılıyor olabilirim

lan böyle hayal dünyasında yaşayan bir ergenin bu şekilde yazısına başladığı şeyi kim okur la
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

Helal kardeşim. Cidden güzel fikir. Konudışında böyle konular görmek sevindirici. Böyle başka fikirlerin varsa onları da bu konudan devam ettir. Favorilerime ekler arada yenilere bakarım. Okurken ben bile buradan mutlu oldum. Allah her daim mutlu mesut etsin.

çok teşekkür ederim kardeşim bende böyle yorumlar görünce mutlu oluyorum ki mutluluk paylaşdıkça çoğalır konuların devamı gelicek merak etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

bunu okuyan olurmu la

Okudum pismanim sevgilisine pizza almusddoğum gününde.

• quote:

Helal kardeşim. Cidden güzel fikir. Konudışında böyle konular görmek sevindirici. Böyle başka fikirlerin varsa onları da bu konudan devam ettir. Favorilerime ekler arada yenilere bakarım. Okurken ben bile buradan mutlu oldum. Allah her daim mutlu mesut etsin.

Edit ; aklıma takıldı şimdi. Kızın babası evde getir pizzayı yiyelim ya da bakalım falan dememiş mi :) inş. Bi mevzu olmamıştır.

olsada ne olucak kanka ya sonuçda ücretsiz hediye kalpli pizza , yok öyle bişe olmadı ondanda korkmuyordum zaten tek korkum tanınmakdı oda olmadı çok şükür, babası kola içmiş sadece kardeşiyle birlikde yemişler pizzayı

• Vay be.
  • Enteresan

• insan okuyacak insan özet geç
  • iyi düşünmüşsün hll. yaş kaçtı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01onr01

quote:

çok teşekkür ederim kardeşim bende böyle yorumlar görünce mutlu oluyorum ki mutluluk paylaşdıkça çoğalır konuların devamı gelicek merak etme

Favorilere ekledim kardeşim. Meaajım bulunsun yaptım.

• telefon numarası isteme olayından sonra 2.sıramda artık bu :D helal sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

zekiceymiş, kesin yaparım ben bunu

Senin sevgilin yok ki

Benimde yok

Neyse olunca yaparız

Gerçekten zekice

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.