Şimdi Ara

sevgilime yaptığım ucuz fakat anısı paha biçilemez süpriz ( ss )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
280
Cevap
43
Favori
8.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar yine ben artık tanıdınız beni , busefer farklı bi konuda yardım edicem size eski konulardan olumlu yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim

evet kızlarla takılıyor olabilirim fakat onların haricinde benim 2 yıldır çıkdığım hiç üzmediğim sürekli birbirimize süprizler yaptığımız dünyalar güzeli bi sevgilim var inşallah ömür boyu ayrılmayız....

gelelim konumuza şimdi o gün sevgilimin doğum günüydü dünden kalma basit bi olay yüzenden aramızda tatlı bi soğukluk vardı trip atıyordu (sevgilimin trip atması sadece mesajlarda aşkım demez düz yazar [oturuyorum sen?] gibi ) o günde öyleydi işde ben çiçek yaptırıp dershaneden arabayla alırım diye plan yaptım fakat babam son anda iş çıkardı ki babamada işim var diyemem öyle bişey söz konusu olamaz neyse kaderimize razı olduk kız dershaneden çıkmış evine tek gitmiş saat akşam 8 gibi morali bozuk tabi belki başka kızlar sevgilin ne yaptı diye sormuşlardır ondan dolayıda morali daha çok bozulmuşdur ister istemez (onlarda bilir sevgilime yaptığım süprizleri)

neyse babamın dediği işi yaptım ofise geldim dediki al sanada pizza aldım eve götür ye oan aklıma geldi fikir dedim fırsat bu fırsat o pizzayı ofisde yedim babamdan para alıdım gittim dominosa dedimki abi böyle böyle yardım edermisin adam tabiki bekle paketci gelsin dedi paketci kardeş geldi onada anlattım durumu kabul etti büyük boy kalpli pizza yaptırdım yanında suffle 1lt kola patates toplamda 30 tl gibi bi paraya geldi bindik arkdaşla beraber motora apartmanın önüne gittik bu arkadaş ceketini şapkasını bana verdi bitane kartınızı verin kıza imza attırcam dedim dominos kartını aldım apartmana girdim bi foto çekildim bindim asansöre zile bastım ( kızın babasının beni tanıma ihtimali var dayımla aynı köyde çiftciler yani bayramlarda konuşmuşluğumuz falan yok ama görmüşdür beni bize nenemin elini öpmeye falan gelirler) o yüzden şapkayı iyice indirdim gözlerim zor gözüküyor saat akşam 9.30 10 sanırım ama içimde gereksiz bi korku çok heycanlıyım ya tanırsa diye açtı babası kapıyı abi burası ...... ....... evimi dedim evet dedi abi bizden birinci yılımıza özel ücretsiz pizza kazandınız dedim alala neden ki dedi bende daha önceden sipariş vermiş abla kazanmış dedim (abla sevgilim oluyor ) tamam saol dedi bende abi imza atması lazım dedim dur bekle dedi bi baktım bizim kız geliyor surat düşük moral bozuk sessiz sessiz kafamı bi kaldırdım şuraya imza atıcaksınız abla dedim kız bembeyaz oldu konuşamıyo kalemide almıyor boş boş bana bakıyor oan bende korkdum bende bişe diyemedim babası atsana kızım imzayı bekletme işi vardır çocuğun dedi neyse attı bu imzayı hemen içeri gitti pizzayıda babası aldı tam döndüm gidiyorum derin bi nefes alıcam babası dur dur diye bağırda (aha şimdi bittim adam tanıdı dedim elim ayağım titremeye başladı heycandan dilim dolaşdı falan ) buyur abi dedim al şu parayı dedi (10 tl) yok abi dedim al lan üşüdüm hadi çabuk içeri girecem dedi aldım 10 tlyi aşşaya indim o parayıda pizzacıya verdim kıyafetleri tekrar giydim pizzacıya ceketi verdim teşekkür ettim eve gidiyorum sevgilim aradı ama konuşamıyor heycandan aşkım aşkım diyor gülüyor sadece, bende kapat pizzayı ye gece ben seni arıyacam heycanın geçsin dedim tamam aşkım dedi .

imzalı kağıt hala duruyor bende ne gündü be tarif edilemez bişey insan sevgilisini öyle mutlu görünce kendiyle gurur duyuyor tabi oda işin farklı kısmı aklınızda bulunsun 30 tl falan gitti hadi en fazla 50 olsun ama ben o an ona çok pahalı bişe alsamda bu anın mutluğunu vermez adım gibi eminim gençler inanın zor bişe değil ben yaptıysam sizde yaparsınız başka bi konuda görüşmek üzere ( bu arada kızları etkilemek konusunda profesörüm her türlü yardımıda taktiğide verrim pm atın yeter bu yatığım süprizlerden bitanesi)

sevgilime yaptığım ucuz fakat anısı paha biçilemez süpriz ( ss )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01onr01 -- 11 Nisan 2014; 20:51:10 >

• haha ilginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durumumuz yoktu okuyamadık

• bunu okuyan olurmu la
  • ahahahahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

bunu okuyan olurmu la

Oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zekiceymiş, kesin yaparım ben bunu
  • biri özet geçsin

• '' rağzı '' yazmasaydın iyi bir insana benziyordun aslında.
  • ucuz ama uzun 2 sinemalarda
  • Helal valla çok iyi düşünmüşsün

• Vay be

• Güzelmiş takdir ettim
  • Acilen rağzıyı razı yap yoksa baltalarlar

• okumadım ama hll knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

zekiceymiş, kesin yaparım ben bunu

seni hınzır seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman0991

Acilen rağzıyı razı yap yoksa baltalarlar

tamamdır

• Vay bee kız çok şaşırmıştır. Birkaç ay trip falan atmaz hocam rahat olun. Ben de sevdiceğime sürekli sürpriz yaparım sevdiğim insanları şaşırtmak çok hoşuma gider...
  • dostum ben seni hala çözemedim ha
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.