Şimdi Ara

Sevgilimi unutamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı durumu yaşadım dostum şuanki halini çok iyi anlıyorum şimdi ne desek boş zamanla geçicek bu merak etme hele işin gücün varsa çok zaman almaz
  • Onu hatırlatıcak hgerşeyden uzak dur.. boş durma ne anlık ne de günlük.. kendine uğraşıcak bişi bul.. zamana bırak... unutmanın formulu yok dostum ....
  • Her zaman yenisi eskisini unutturur Yeni kıyılar bul kendine
  • Kısa süreli yeni bir ilişki...

Kesin çözüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wilym@n

crossor ona bir şekilde ulaşıp sebebini sorman lazım,öyle sebepsiz ne ayrılığıymış,4 sene emek ver sonra sebepsiz ayrıl veya bir sebebi var sen açıklamak istemiyorsun,

olay bitmiş zaten ama biriyle beraberse bunu öğrenmen senin onu unutmanı çabuklaştıracaktır

sebebini cok sordum mantıklı birsey söylemedi sadece bunalımda oldugunu artık kimseyi düsünmek istemedigini hayatında ailesinden baska kimseyi istemedigini söyledi yani bi sebep söylemedi gecerli olan
    biriyle beraber olmadı benden ayrıldıktan sonra ama bugün arıyım dedim hattı kapalıydı artık süphelenmeye basladım eger bir sekilde birisyle beraber olup olmadıgını ögrenebilsem rahatlıcam zaten biriyle beraberse unutmam kolay olur

• pFFF..Yeminle söylüyorum benim sewgilim gözümün önünde ewlendi de ben unuttum

Unutulmayacak bir şey yoktur kardeş.. Yeter ki sen iste..
  • Her aşk bir öncekinin katilidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumandan xx -- 20 Temmuz 2008; 22:28:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossor

quote:

Orjinalden alıntı: wilym@n

crossor ona bir şekilde ulaşıp sebebini sorman lazım,öyle sebepsiz ne ayrılığıymış,4 sene emek ver sonra sebepsiz ayrıl veya bir sebebi var sen açıklamak istemiyorsun,

olay bitmiş zaten ama biriyle beraberse bunu öğrenmen senin onu unutmanı çabuklaştıracaktır

sebebini cok sordum mantıklı birsey söylemedi sadece bunalımda oldugunu artık kimseyi düsünmek istemedigini hayatında ailesinden baska kimseyi istemedigini söyledi yani bi sebep söylemedi gecerli olan
    biriyle beraber olmadı benden ayrıldıktan sonra ama bugün arıyım dedim hattı kapalıydı artık süphelenmeye basladım eger bir sekilde birisyle beraber olup olmadıgını ögrenebilsem rahatlıcam zaten biriyle beraberse unutmam kolay olur

evet kardeşim aynen biriyle beraberse bu bunalımı daha çabuk atlatacaksın,bundan sonraki ilişkilerin içinde sana tecrübe olur,yukarıda bi mod güzel şeyler yazmış fazla sahiplenme diye,değer verirsen,sahiplenirsen üzülürsün.

• quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

seni unutanı sende unutacaksın birader, bi faydası yok giden dönse dedem mezardan çıkardı

baya açık sözlüsün kardeş

fakat dede ile sevdiğin kişi bir mi?
  • onu unutamam diyorsun ama bir süre sonra onu unuttuğunu anlayıp kendini üzdüğün için hayıflanacaksın...geçmişte seni çok üzen olayları düşün...hepsini unuttun değil mi...öyleyse bunu da unutursun... kendine şu soruyu sor:şu anda başkasıyla olan biri için kendimi üzmeye değer mi...o kişi seni silmiş sen de onu silersin...olur biter...üzülmeyi bırak sen erkek adamsın güçlü olacaksın...hayatta türlü türlü sıkıntılarla karşılacaksın o zaman napıcan oturup sızlanacakmısın yoksa savaşacakmısın...unutma herşey unutulur....aslında unutulmaz sadece o şey eskisi gibi düşünülmez olur... eminim kendine şöyle söyluyorsundur"bir daha asla onun gibisini bulamam".....Bu da doğru değil..eğer onu bulduysan ondan çok daha iyilerini de bulursun...emin ol bulursun...yapman gereken bu zamanlarda kendine bak devamlı bakımlı dolaş ve sosyal ol...yeni şeyler dene ki böylece daha süper insanları kendine çekebilesin...

• quote:

Orjinalden alıntı: alehandro

onu unutamam diyorsun ama bir süre sonra onu unuttuğunu anlayıp kendini üzdüğün için hayıflanacaksın...geçmişte seni çok üzen olayları düşün...hepsini unuttun değil mi...öyleyse bunu da unutursun... kendine şu soruyu sor:şu anda başkasıyla olan biri için kendimi üzmeye değer mi...o kişi seni silmiş sen de onu silersin...olur biter...üzülmeyi bırak sen erkek adamsın güçlü olacaksın...hayatta türlü türlü sıkıntılarla karşılacaksın o zaman napıcan oturup sızlanacakmısın yoksa savaşacakmısın...unutma herşey unutulur....aslında unutulmaz sadece o şey eskisi gibi düşünülmez olur... eminim kendine şöyle söyluyorsundur"bir daha asla onun gibisini bulamam".....Bu da doğru değil..eğer onu bulduysan ondan çok daha iyilerini de bulursun...emin ol bulursun...yapman gereken bu zamanlarda kendine bak devamlı bakımlı dolaş ve sosyal ol...yeni şeyler dene ki böylece daha süper insanları kendine çekebilesin...

yorumun için tesekkürler dostum öncelikle bundan öncede cok sevgilim oldu ama ciddi degildim. bununla koskoca 4sene jer dk sı beraber gecti. eger onun da benigercekten cok sevdigine inanmasam zaten umrumda olmazdı ama oda beni cok sevdi nerden biliyosun terketmiş demekki sevmemiş diyebilirsiniz ama coksevdi cünkü yasananları biliyorum. ortak arkadaslarımız hala inanamıyorlar onun beni terkettigine. evet ondan iyisini bulamam diyorum kendime onun bana yasattıklarını verdiklerini bir baskası veremez diye düsünüyorum ister istemez. bir baskasını bulamam gibi bir korkum yok istesem suan bir baskasıyla olabilirim ama heryerde herkeste onu arıyorum ve kızlardan nefret etmeye basladım bunun nedeni o ama birtek ondan nefret edemedim bazen nefret ediyorum ama gecici oluyor. ona cok güvenmiştim birgün beni terkedecegi aklıma bile gelmezdi artık hiç bi kıza güvenemem bi baskasıylada sırf onu unutmak için cıkıp o kızın günahına giremem

• o artık kapanan bir kapıdır senin için.
    o kapı kapandı, kapandı diyede dışarda kalıp üşüyecekmisin yeni bir kalp bul onun kapısını tıkla .Böylesi en mantıklısı senin için.
  • iyi olmus kardes
  • quote:

Orjinalden alıntı: freezone_dh

pFFF..Yeminle söylüyorum benim sewgilim gözümün önünde ewlendi de ben unuttum

nası dayandın abi yürek dayanmaz buna wlla
  • quote:

Orjinalden alıntı: freezone_dh

pFFF..Yeminle söylüyorum benim sewgilim gözümün önünde ewlendi de ben unuttum

Helal olsun valla.
  • Adin ças skolka dolarof ?
  • çözümü bulursan bana da haber ver
  • bi cvp yazardim, yazmak istedigim cevabi ama konunun gidişati degişir... ! böle konular açildiginda böle yazilar yazilinca okuyunca çok üzülüyorum... unutmak ole kolay deil ama zamanla olucak şeyde deil... istesende istemesende onun artik SENİN olmadigini kabullendir kendine... çünkü o artik senin için yok.. merak etme sende onun için yoksun artik.. kendine aci çektiricegine ah wah diycegine kendini yavaş yavaş öldürücegine zamanini evde deil dişarda arklarinla degerlendir.. ilgini başka şelere yönlendir.. hee.. şunu soylim.. ben bi kizi sevdim hala seviyorum... ama ayrildik.. benim bu zamandan sonra hayatima başka kizlarda girse zamani gelse evlensem çoluk çocugada karişsam benim aklimda fikrimde zihnimde yine o olur o olucak.. hayatimin sonuna kadar unutmicagim bi ani bi hatira olarak kalicak... çok sevdiysen unutamassin.. üstünü örtersin.. ama yine yaşarsin, ölmezsin..

• Çok güzel bir duygudur,farkedemezsin sen ama hayata tutunma arzundur o senin unutmaya çalışma sakın.Benim başımdan çok geçti
  • dünden beri ulasamıyorum hattı kapalı sanırım yeni birisini buldu eger öyleyse cok daha koyar bana birzamanlar benim olan kız bi baskasıyla beraber kaldıramam bunu. bi şekilde beraber oldugu birisi olup olmadıgını ögrenmem lazım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.