Şimdi Ara

Sevgilimi unutamıyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynısı bana oldu bana derdiki senden sonram asla olmuycak nisanda terk etti hemde aldatarak.. Aylar geçti ona olan öfkem 1 an bile dinmedi ondan sonra benim aslında sonram olmadı ondan sonra kimseyi sevemedim kimse bana onun gibi bakmadı o gözlerindeki parıltıyı kimseden alamadım bana benden canımı istese 1 an düşünmeden verirdim onun için o kadar sey yaptımki anlatamam o ise suan cok mutlu hatta az önce facebookta birisi resmine askım seni cok seviyorum yazmış demekki yeni bi sevgilisi var ne yapıcağımı hic bilmiyorum ben dönmesinide istemiyorum çünki beni aileme rezil etti ciddi bi iliskiydi ailemde tanıyordu onu sözlenicektik aramızda sözlenmiştikte.. Off off kardesim anlatsam ağlarsın yasadıklarımı ailesi beni savcılıga bile verdi rahatsız ettiğim için elimden gelse önce onu sonra kendimi bile öldürmeyi düşünüyorum hep kendime engel oluyorum bunu yapmamak icin inşallah bigün bu deliliği yapmam..

• offff offff offff
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deniz

Aynısı bana oldu bana derdiki senden sonram asla olmuycak nisanda terk etti hemde aldatarak.. Aylar geçti ona olan öfkem 1 an bile dinmedi ondan sonra benim aslında sonram olmadı ondan sonra kimseyi sevemedim kimse bana onun gibi bakmadı o gözlerindeki parıltıyı kimseden alamadım bana benden canımı istese 1 an düşünmeden verirdim onun için o kadar sey yaptımki anlatamam o ise suan cok mutlu hatta az önce facebookta birisi resmine askım seni cok seviyorum yazmış demekki yeni bi sevgilisi var ne yapıcağımı hic bilmiyorum ben dönmesinide istemiyorum çünki beni aileme rezil etti ciddi bi iliskiydi ailemde tanıyordu onu sözlenicektik aramızda sözlenmiştikte.. Off off kardesim anlatsam ağlarsın yasadıklarımı ailesi beni savcılıga bile verdi rahatsız ettiğim için elimden gelse önce onu sonra kendimi bile öldürmeyi düşünüyorum hep kendime engel oluyorum bunu yapmamak icin inşallah bigün bu deliliği yapmam..

anlıyorum dostum suan seni yasadıklarının aynısını yasıyorum benide tüm aileme rezil etti tanısmak istedi tanıstırdım hepsiyle yanlız kendi ailemle degil akrabalarımlada tanısmak istedi anneme anne die hitap ediyodu ama ne oldu yalan oldu hersey

• Annem suan bana bu kız yüzünden o kadar laf ediyorki anlatamam safsın seni kandırdı ayrıca ben hem maddi hem manevi cok yıprandım..
  • quote:

Annem suan bana bu kız yüzünden o kadar laf ediyorki anlatamam safsın seni kandırdı ayrıca ben hem maddi hem manevi cok yıprandım..

anlıyorum dostum bende heran birisiyle cıktıgını ögrenebilirim ozaman içimdeki kin nefret dahada büyüyecek ama olan yine bana olcak ben onun üzüntüsünü yasarken o bi baskasıyla gününü gün edecek.allahtan tek dilegim böyle herseyi yasayıp umutlar verip sonrada acımadan terkedenlerin cezasını versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: crossor

quote:

Annem suan bana bu kız yüzünden o kadar laf ediyorki anlatamam safsın seni kandırdı ayrıca ben hem maddi hem manevi cok yıprandım..

anlıyorum dostum bende heran birisiyle cıktıgını ögrenebilirim ozaman içimdeki kin nefret dahada büyüyecek ama olan yine bana olcak ben onun üzüntüsünü yasarken o bi baskasıyla gününü gün edecek.allahtan tek dilegim böyle herseyi yasayıp umutlar verip sonrada acımadan terkedenlerin cezasını versin

Amin amin.. dostum en başta da dediğim gibi ben olsam bulurum yeni bir tane,takma fazla dicem de bende yaşamıştım eskiden yeni birini bulana kadar elinde olmadan takıcaksın kafana..

• Bu arada ben bu ailenin evinde bile kaldım abisi beni cok severdi babası annesi herkes beni cok severdi taaki beni terkedene kadar ondan sonra hepsi bana düşman oldu zaten.. Yani bende onunla aynı yastığa baş koydum..
  • Onunda umrunday dı sen kendisi heder etmeye devam et,
  • bu kız milleti hem adamı mahveder hem de derki "ben ne yaptımki? ama hede hödö değilmi? ben hiç ümit bile vermedim yaaa? vırt zırt lütfen amaaa.." vs..hakkaten onun çokda umrumda olduğunu sanmıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: InFlames

bu kız milleti hem adamı mahveder hem de derki "ben ne yaptımki? ama hede hödö değilmi? ben hiç ümit bile vermedim yaaa? vırt zırt lütfen amaaa.." vs..hakkaten onun çokda umrumda olduğunu sanmıyorum..

aynen dediklerine katılıyorum onca sey yaparlar ama hiçbirzaman kendilerini suclu görmezler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.