Şimdi Ara

Sevgilimin akrabası TÜPRAŞ'ta çalışıyor, ayda 5000TL alıyor ve bişey yaptığı yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
21.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adam elektrik elektronik mühendisi 29 yaşında
    görevi alan şefi, yapılan işleri kontol etmek çalışan teknikerleri denetlemek felan ama yapmıyor tabiki hiç birini adamlar zaten işini biliyo bana ihtiyaçları yok diyor. odası var kliması var bilmemnesi var kral yani, ortam zaten mükemmel çaycı bile insan orda alt tabakadan çalışan değil

enstürman mühendisi bile var orda ne olduğunu hala anlayamadım

• o tekniker hata yapsa,orada biryer havaya uçarsa, onlardan sorumlu olan kişinin başına gelecekler hakkında bir fikrin var mı?

İşleri tıkırında götürmek onun görevi, adı üzerine alan şefi, ilgili bölümden kendisi sorumlu, orada olabilecek tüm negatif olaylarında sorumlusu.

bu bakkal dükkanı değil tüpraş, en ufak hatalar milyonlarca liralık kayıplara herşeyden önemlisi can kayıplarına yol açabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimano -- 27 Ağustos 2012; 20:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

adam elektrik elektronik mühendisi 29 yaşında
    görevi alan şefi, yapılan işleri kontol etmek çalışan teknikerleri denetlemek felan ama yapmıyor tabiki hiç birini adamlar zaten işini biliyo bana ihtiyaçları yok diyor. odası var kliması var bilmemnesi var kral yani, ortam zaten mükemmel çaycı bile insan orda alt tabakadan çalışan değil

hangi il mudurune sikayet edelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜPRAŞ
    ALAN ŞEFLİĞİ
    + 50 İŞÇİ GÜVENCESİ
    FELAKET SORUMLUSU
    = 5000 TL

Ortada hata göremedim.
  • aldığı para zoruna mı gitti?sen ne iş yapıyorsun?
  • quote:

Abi mühendisin parası mı göze geliyo orda sağlık ocağında boş boş oturup sürekli aynı ilacı yazan bazen gidiyosun yerinde olmayan aile hekimi 6-8bin arası alıyo laf yokta okadar sorumluluğa 5bine dil uzatıyosunuz ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsavas02 -- 27 Ağustos 2012; 20:11:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @kimano
    yerden çöp almak bile yasak dediğin gibi güvenlik baya baya üst seviyede

@Oziko
    türkyiede 4000 kazanmak diye başlık vardı hata olduğu yok zaten

@dephyr
    trollümüzü bulduk tebrikler
    üniversiteye geçtim, adamın yanında stajerdim.başka derdin varsa cevaplarım

edit:ulan kimsenin zoruna giden bişey yok.söyleyim dedim derler ya, bende söyliyim dedim.adamıda severim oda beni sever.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 27 Ağustos 2012; 20:11:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orda ona yükledikleri sorumluluk bile başlı başına bir iş
  • Az bile alıyormuş kardeş
  • İş güvenliği ve işçi sağlığı uzmanları ziyarete gelsin de o zaman görürüz işini yapıyomu yapmıyomu
  • Bu ülkede az kazanandan çok çok kazananın lafı ediliyor. Bu maaşın yüksek görünme sebebi diğer maaşların düşük olması. Avrupa standartlarına bakılırsa belki bu maaş bile o mevkideki bir mühendis için azdır.
  • quote:

• quote:

Enstrüman Mühendisliği boru değildir arkadaşlar, bilakis borunun üstündeki enstrümantasyon la ilgili, bkz. valfler fittingsler ıvırlar zıvırlar.... genelllikle elektik-enstrümantasyon mühendisi olarak piyasada anılıp, bilhassa dizayn işi yapanları bkz. P&ID yüksek bilgi ve tecrübe gerektirir..
    demekki neymiş entrüman mühendisi boru değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Bu ülkede az kazanandan çok çok kazananın lafı ediliyor. Bu maaşın yüksek görünme sebebi diğer maaşların düşük olması. Avrupa standartlarına bakılırsa belki bu maaş bile o mevkideki bir mühendis için azdır.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.