Şimdi Ara

sevgilimle konusamiyorum yardiminiz lazim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dun sms paketim bitti beyler 11 tl ye super sms yapiyorum normalde her yonede olsun diye dun 9 da mesaj geldi yenilenemedi bakiyeniz yeteraiz diye ciktim aksam tl yukledim iste yenilensin diye daha snrada bakmadim zaten mesajlasmadimda yattim sonra sabah sevgilime gunaydin diye mesaj attim bi baktim 0.54 krs yazdi sasirdm snra yenilenmemis paket mevzu boyle iste 3 tl lazim arkaaslar

not : sevglmn facesi yok :( sabahtan beri attigi kacinci mesaj arami bozulacak :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ergen değilse bozumaz. korkma kılıbıkmısın sana inanmıyorsa bırak o kızı. tek derdin bu olsun te allahım
  • dilenci

sevgilimle konusamiyorum yardiminiz lazim :(
  • kardesim sadece gunaydin mesaji attim ondan snrada atmadim disarida cikamiyorm tribin alasini yapiyor haberi yok durumumdan

• sevgilinin numarasını pm den at, ben de diyim ki ona "durum böyleyken böyle, kendine paketi sağlam bi sevgili bul."
  • dalga konusu olduk ise bak

• yaş kaç ne zamandır bırlıktesınız böyle seylerı aşmanız lazım ama neyse ne kadar lazım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiza acilicam Sarki Onerisi
    9 yıl önce açıldı
    Kiz boyle yazdi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGYNERAL -- 27 Ocak 2013; 16:12:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.