Şimdi Ara

Sevgiliniz Var Mı ? Varsa Nasıl Tanıştınız. (Anket Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sevgiliniz Var Mı ? Varsa Nasıl Tanıştınız. (Anket Eklendi)

(En Son Oy Tarihi: 16.6.2006)
Giriş

Siz anlatın bakem şöyle güzel türk filmi senaryoları çıkartalım bu konudan. Anket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otakanla -- 15 Haziran 2006; 20:18:54 >

• yok

nie hatırlatıyosun ki
  • Bir süre olmamasında yarar var.. Kime güvensem birşey çıkıyor.. Çabuk bulmak değil tanıdıktan sonra ilerletmek yapılması gereken ama gel de bu gönüle anlat.. Ahh ah!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: # jackal #

yok

nie hatırlatıyosun ki

Herhalde bu arkadaşın kötü anıları war
  • yok.. ikinci soru düşer..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dx

quote:

yok

nie hatırlatıyosun ki

üstüme alınmıyorum

ama kotu anılarım yok hakedenı hayatıma sokarım ama haketmedıgı zmn hayatımdan cıkarırım o haketmeyen sahıs haketmedıgınde de onu hayatına s*karım

• Jackal Ayşe ydi değil mi? OHAAAA!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya yoksa
  • Benim başıma filmlerdeki gibi geldi ama olmadı,olamadı...Şimdide sadece unutma çabaları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Jackal Ayşe ydi değil mi? OHAAAA!!!

buyrun benım
    ayşe
    noldu ynı nıe oha

• benim yok.Olsun diye çok çabaladım.Bilhassa merdiven diplerinde bekledim.Gelen öğrencilerle çarpıştım .Ama hızı ayarlayamadığımdan dolayı mıdır nedir hiç o "Hülya Koçyiğit - Uğur Dündar " sahnesini yakalayamadım.Genelde " Oha önüne bak ayı " cinsinden laflar yedim.Hatta birisi yere düşmüş kolunu incitmişti.Neyse sağlık olsun.Önümüzdeki maçlara bakıyoruz.Ben geç kalmadan gideyim.Birazdan dershane dağılcak.merdiven dibine gidiyom görüşürüz
  • Benim sevgilim PC im
    Onunla 16 yıl önce Commodore 64 zamanında tanışmıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fixed

benim yok.Olsun diye çok çabaladım.Bilhassa merdiven diplerinde bekledim.Gelen öğrencilerle çarpıştım .Ama hızı ayarlayamadığımdan dolayı mıdır nedir hiç o "Hülya Koçyiğit - Uğur Dündar " sahnesini yakalayamadım.Genelde " Oha önüne bak ayı " cinsinden laflar yedim.Hatta birisi yere düşmüş kolunu incitmişti.Neyse sağlık olsun.Önümüzdeki maçlara bakıyoruz.Ben geç kalmadan gideyim.Birazdan dershane dağılcak.merdiven dibine gidiyom görüşürüz
    />

Arkadaşım olur nasip işi bi kapı kapanır bi kapı açılır

• gereksiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: friendly

gereksiz

Bu kadar sert yorum geldiğine göre yok demektir.
  • yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fixed

benim yok.Olsun diye çok çabaladım.Bilhassa merdiven diplerinde bekledim.Gelen öğrencilerle çarpıştım .Ama hızı ayarlayamadığımdan dolayı mıdır nedir hiç o "Hülya Koçyiğit - Uğur Dündar " sahnesini yakalayamadım.Genelde " Oha önüne bak ayı " cinsinden laflar yedim.Hatta birisi yere düşmüş kolunu incitmişti.Neyse sağlık olsun.Önümüzdeki maçlara bakıyoruz.Ben geç kalmadan gideyim.Birazdan dershane dağılcak.merdiven dibine gidiyom görüşürüz
    />

vay be dostum manita yapmanın bu yoluda varmış helal olsun sana

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Dx

quote:

yok

nie hatırlatıyosun ki

üstüme alınmıyorum

ama kotu anılarım yok hakedenı hayatıma sokarım ama haketmedıgı zmn hayatımdan cıkarırım o haketmeyen sahıs haketmedıgınde de onu hayatına s*karım

• Oy kullanan sadece 8 Kişi.
  • vardı bi zamanlar çeşmede denizde tanışmıştık arkadaşımın arkadaşıydı sonra sevgilim oldu şimdi gene arkadaşımın arkadaşı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.