Şimdi Ara

****'SevGiLiNiZiN Size oLan iLGisiNDen MemNun Musunuz?'**** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi nasıl geri aliyim 100 tane pm attım yaa

ya bide arkadaşa baksana bayan falan ama arabalarla ilgileniyo... hem de muscle car larla ilgileniyo... ama adamı onunla ilgilenmiyo... muscle car ı olan bi hatun bulsam ben herşeyiyle ilgilenirim valla

değer bilmeyenleri buluyosunuz hep.. biraz etrafınıza baksanızz.....

• Aşırı ilgiden memnun değilim!!!

Memnun olmayacağım

Memnun olmayacağız

Kısacası hepimiz memnunsuzuz
  • Zaten Darkchild forumdan biri bulcak evlencek ben bunu bilir bunu söylerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 1 Mayıs 2007; 12:22:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

quote:

Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99

Sevgilinizin size olan ilgisinden memnun musunuz?
    Yoksa ilgisizliğinden sıkıldınız mı ?
    Onun ilgisi karşısında şımarıyor musunuz?
    Yoksa ilgisizliği karşısında,ilgilenmesi için yeni yollar mı arıyorsunuz?

Örneğin : 7/24 çalışması gereken,ve bunun gerekliliğini söyleyen bi sevgiliniz varsa,siz onunla sadece 3-5 dakika yogun şekilde ilgilenip sonra onu çalışma ortamında yalnız bırakmak isteyecek kadar anlayışlıysanız ama ısrarla o da sizinle ilgilenmemekte ısrar ediyosa ne yaparsınız ?

Güveniyorsan sonuna kadar zorla, pes etme
    Yok eğer bu konuda eksiklik hisettiriyorsa, ilişkini gözden geçir

Bu arada dikkat arkadaşınız aynı platformu paylaşıyor olabilir dolayısıyla konunuzu okuyup hatta yorum bile yazabilir

@Darkchild PM'ini geri al hemen

Sonuna kadar zorluyorum ama sonuç alamıyorum..2 dakika görebilme isteğimi bile geri çeviriyor..
    O ingiltere'ye gittiği zamanlar bile bu kadar sabırsız değildim,dönmesini bekledim sadece..
    Ama artık korkar oldum..Acaba başka biri mi var diye..Bu kadar çalışıyorum diyipte internette oldugunu görünce hüzünleniyorum

• vALLA YAŞ KAÇ BEN SENİNLE İLGİLENJEBİLİRİM İSTERSEN

FORUMDAKİ ÇOĞU ERKEĞİN AKLINDAN BU GEÇİODUR

hATTA DÜŞÜNMEYE BAŞLAMIŞLARDIR BİLE ACABA GÖZLERİ NE RENK, ZAYIF MIDIR FİLAN DİYE

Böyle düşünceleri sanala açmak, ne bilim birine aşıksan da, o şeyin özelliğini kaçırıor saçma sapan bişi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 1 Mayıs 2007; 12:24:49 >

• Saçma sapan olan bi'şey yok bence..Çünkü Sanal'da hayatın bi gerçeği..
    Gerçeğin sanala aktarılmış hali..O yüzden paylaşmak istedim sizinle..
    Bilseydim saçma sapan diye düşüneceğini açmazdım konuyu

Ayrıca forumdaki ilgilenebilecek potansiyeli olan çoğu erkeğin aklından ne geçtiğini önemsemiyorum ne yazıkki..
    Ne istediğini bilen biriyim..
  • bu kadar geyik gereksizlerde bile yok, değişik bir topic olmuş
  • HİÇmi HİÇ değilim..
  • turntable a razıyım

beni seç, beni seç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99

Ne istediğini bilen biriyim..

Bu arada attığın PM leri bi ara okuyacağım bi ara şimdi müsait değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 1 Mayıs 2007; 14:24:17 >

• bayanlar yetinmeyi bilmesler.bilmeyis yani
  • kesinlikle...

Ayrıca bilmeyis,bilmesler yazınca daha karizmatik veya tatlı olmuyorsun. Daha sempatik te olmuyorsun.

Lütfen Türkçemizi doğru düzgün kullanalım
  • Bu kadar az materyalle avuturlarsa bizi tabi yetinmeyi bilmeyiz...
    Haftada 1 canım cicim derlerse..Haftada 3 kereden ne bir eksik ne bir fazla sevdiklerini söylerlerse tabi yetinilmez...
  • igrenc yaw boyle dergilerdeki sorulari bizim siniftaki kizlar okuyordu yoksa editormusun abla sadece saka yaptim bu erkeklerle bayanlarin düşüncesi acayip farklı bayanlarin bir dedigi dedigi kelimenin son harfi tutmuyor igrenc yaw sevgi işi tatik bir kere ztn aşk havuzuna aptallar düşerderler ama beni ittiler. No Woman no Cry only Cigaraya ONLY FLY(Lie Woman Liar Woman Lair Woman).
  • gerçekten yoğun ve yorucu bir işe sahipse daima ilgilenmesini beklemek mantıklı bir yaklaşım değil. çünkü bir süre sonra yorucu bir iş günü sonrası kendinizden bile nefret edebiliyorsunuz. sürekli ilgisizse bence bir sorun var karşısına geçip nedenini sormak lazım.
  • Ne güzel bir konu olmuş bu böyle...

Kutular pm'lerle doldu taştı mısıryiyenadam.gif
  • Hüsn-ü Kuruntu bunlar...Hem dolsa kaç yazar..Alabildikleri cevap önemli olan..
    Asıl beklediğim kişiden pm gelmezse,diğerlerinin attığı pm olsa kaç yazar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaBe ShaQ -- 1 Mayıs 2007; 17:12:16 >
  • Kendini fazla beğenme onlar sana değil hayallerindeki pamuk prensese pm atıyorlar atıyorlarsada

İnsanlar hayallerindeki prensesin sanal ortamdan gelebileceğini hayal ediyorlar, çünkü bir kız burada yazı yazdığı zaman ve kendini sanalda İDEALLEŞTİRDİĞİ zaman ki çoğunuz bunu yapıyorsunuz, kullandığınız kelimelerle konuşma stiliyle " bayanlar yetinmeyi bilmesler.bilmeyis yani" gibi konuşma stiliyle, avatara öpücük koymayla kalpler koymayla, erkeklerin böyle hayaller kurmasını sağlıyorlar .

Genelde gerçeği görücne insanlar hayal kırıklığına uğruyor.

Yani sanal melek: beyza atlı prensesini boşuna bekleme bence, çünkü İtalyada fiberoptik kablolar kopmuş gelemeyecek

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Kendini fazla beğenme onlar sana değil hayallerindeki pamuk prensese pm atıyorlar atıyorlarsada

İnsanlar hayallerindeki prensesin sanal ortamdan gelebileceğini hayal ediyorlar, çünkü bir kız burada yazı yazdığı zaman ve kendini sanalda İDEALLEŞTİRDİĞİ zaman ki çoğunuz bunu yapıyorsunuz, kullandığınız kelimelerle konuşma stiliyle " bayanlar yetinmeyi bilmesler.bilmeyis yani" gibi konuşma stiliyle, avatara öpücük koymayla kalpler koymayla, erkeklerin böyle hayaller kurmasını sağlıyorlar .

Genelde gerçeği görücne insanlar hayal kırıklığına uğruyor.

Yani sanal melek: beyza atlı prensesini boşuna bekleme bence, çünkü İtalyada fiberoptik kablolar kopmuş gelemeyecek

işte dananin kuyruğunun koptugu nokta işte budur işte bu kelime tamamen katılıyorum tekbrik ediyorum ayakta alkışlayacam bak 5 saattir g*tum ayni yerde simdi kalkıp alkisliyorum.bak senin bu sozune kaldiriyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Kendini fazla beğenme onlar sana değil hayallerindeki pamuk prensese pm atıyorlar atıyorlarsada

Açıkcası sana katılmıyorum. Çok uzun süredir özellikle işim gereği interneti kullanıyorum. Türkiye'de internetle ilk kullanan kişilerden bir tanesiyim. Herkes internet kafeleri Mirc'de sohbet etmek için doldurup taşırırken benim kişisel bilgisayrımda bile Mirc yüklü değildi. DH dahil hiç bir platformda aa ne güzel kalpli avatarı var, ne kadar sempatik kendini ifade ediyor acaba bu benim beklediğim sanal veya gerçek prensesim olabilir mi, tam tersine tanıyanlar bilir bu anlamda kendini göstermeye çalışanları hep terslemişimdir.

Yani demek istediğim o ki, bir sana sanal prenses... arayışı değil bu, daha çok toplumsal sosyolojik yapı ile ilgili. Eğer öyle bir arayış içerisine girilicekse bu sanal ortamda değil, hayatın içinde olmalı. Eğer birileri ısrarla sanal platformlarda aramaya devam edicem diyorsa, bu o kişideki birtakım piskolojik sorunları açığa çıkarır. Sosyal hayatında yapamadıgını burda gerçekleştirme isteğidir. Yukarıda birisi demiş ya zaten tüm kızlar bu tür ilgisiz erkeklere bakar diye, kıskançlığın en büyük göstergesi sanırım bu demekki onda olmayan bir çok şeye, o çekemeidği erkek sahip. Her kızın üstüne büyük bir abazanlık iç güdüsüyle atlayanla, atlamayan arasında elbette fark olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 1 Mayıs 2007; 19:01:56 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.