Şimdi Ara

****'SevGiLiNiZiN Size oLan iLGisiNDen MemNun Musunuz?'**** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: antiochos

kesinlikle...

Ayrıca bilmeyis,bilmesler yazınca daha karizmatik veya tatlı olmuyorsun. Daha sempatik te olmuyorsun.

Lütfen Türkçemizi doğru düzgün kullanalım

öyle bir amacım yok ki:S
  • *saralonde ... ilgisizlik kaldığınız zaman cidden bu sizi öldürüyo ddimi ?? bide kadınlar hep aynı ..hiç doymuyolar.. ne maddi ne de manevi ilgi para aş ..güzel sözcükler.. vs...

*antiochos ben bu kadın kız düşmanlığı ile evlenemem dostum ya.. artık benim işim bitti... forum için çalışıyorum.. mağdurlarımız için :D ayrıca böle şeyleri foruma yazmak bence sorunlu olduğunu göstermez kiömsenin.. merak ediyo ..fikrimizi almak istiyo ve yazıyo.. belki soracak kimsesi yok.. yada arkadaşları (e sonuçta kadın) doğru yorum yapmabilirler.. yapmak istemeyebilirler... kadının arkadaşı sağlam arkadaş değildir bence.. (kıskançlık çekememezlik vs.. )

*dj angel pm me cvp vermedin neden ?? bu arada seninle ilgilenmek isteyen ama kamufle olup rol yapıp yaklaşma amaçlı biri olduğumu düşünüyosan baştan yanıulıyosun söliyim sana.. zaten derdimi de ben söledim sana..

*bu arada kızlar avatarını bazen bilinçli seçiyo diyebiliriz.. salak salak animasyonlar .. kendini şirin tatlı duygusal vs. göstericewk garip avatarlar resimler 4 lükler.. şiirler.. küçük kız çocukları resmi imzada garip yazılar vs.. böyle şeyler aslında komik.. ve beni de itiyo açıkcası... olduğundan daha masum ve uysal görünmeye çalışan bi varlık var sanki gibi geliyo bana... ve yine burdan kadınların şeytan cin olduğu bi kez daha aklıma geliyo.. (DUYGUSAL VAMPİRLER) ama DJ angelın bu konu için bu avatarı seçtiğini hiç sanmıyorum... kimisi özellikle benim kız olduğum belli osun bana ilgi alaka gösterilsin diye bilerek seçiyo ..kimisi de kendini değişfre etmek istemiyo... ama kendini bazı konularda eksik gören kızlar forumda bunu bi şekilde belli şeylerle kapatmaya çalışıyo... ben nette çirkin kızların bu açıklarını farklı şekillerde kapatmaya çalıştıklarını gördüm yada salaklıklarını... ellerine de sonuçta bişi geçmiyo kaybedenler kendileri oluyuo...

>>bu arada Angel cidden hiç ilgilenmiyosa o kendinden kendi dünyasından geçmiş... seninle ilgilenmesini beklemen aslında hata olacaktır.. karşılıksız bi sevgi gibi bu seninki ..sadece berabersiniz o kadar... onun dikkatini çekicek bişiler lazım .. zamanında sen ona çok ilgi gösterdin o da artık seni kendi elinde avucunda gördü (insan psikolojisi) ve seni seviyosa bile artık onun için çok özel bi anlam ifade etmiyosun... heyecan duymuyo artık .. kanı kaynamıyo .. ruh kalmamış anlaşılan... anca çok yardıma muthtaç durumalarında seninle ilgilenir onun haricinde ilgilenmez sanırım... (hastalık vs.) sen de onunla ilgilenme bakalım ne olucak ... bi gözlemle... sen aylrca yıllarca onunla ilgileniyosan o da bırakmıştır artık kendini nasıl olsa o bernimle ilgileniyo diye.. kendini yaslamış sana.. artık kılını kıpırdatmaz tabi... belki de o sana zamanında çok ilgi gösterseydi şimdi rolleri değişmiş olabilridiniz.. ki genelde kadın fazla ilgiden sıkılırsa başka arayışlara.. başka erkek arayışlarına girer... olan erkeğe olur... neyse cidden ilgisizse bunu karşısına geç sor... ne zamana kadar sürüecek bu ..senin işin bu olduğu sürece sürecekse bitsin artık de ona.. şok etkisi yaratacvak bişilerle çık karşısına... vücuduna falan kullanmaya kalkma bence komik duruma düşersin "" bazı kadınlar böyle yapar da

... ve son olarak özellikle kadın ilgi bekler (saraloınde ve Angela ithafen özellikle)... ama gerekenden fazla ilgiyi gösterdiniz mi kadına .. artık siz onu kaybedersiniz.. ilgi bekleyen kadın ilgi bekliyosa mutlaka sizi sevdiği için de değildir.. sadece beklentisi ilgi olabilir.. (kadın sizi aslında belki sevmiyo olabilir... ama sizin ona gösterdiğin ilgi hoşuna gidiyo olabilir vs.. bu yüzden ben ilgi bekleyen bayanlardan çekiniyorum... gard alıyorum açıkcası.. otomatikman olkuyo bu bende.. yani nedense bana pek masum gelmiyo .. ağlamak gibi bişi bu.. kadın ağlamayı silah olarak kullanır gerekli gereksiz yerde... ve bi güzel.. erkeği kandırır ve fduygu sömürüsü yaparr... ama onunla işi bittimi tekmeyi basar... erkekler uyanın kadınlar masum falan diil ( tabi Angel sen üstüne alınma.. canım sıkıldı yazdım.. )

canım sıkıldı genel olarak yazdım bişiler... muhalefet olacak varsa gelsin bekliyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Valla 65 model Corvette'in varsa ve seninle ilgilenmiyorsa 69 Charger'ı olan yeni bir sevgili bulmanı öneririm. Corvette'in plakasını burdan yada özel mesajla söleyebilirmisin? Çoğu arabayı bilirim, tanırım

Ben hala plakayı alamadım? Türkiye de pek fazla yok bu arabadan, olanlarında sahiplerini mutlaka tanıyorumdur yada arkadaşımın arkadaşıdır. Bu arabaya sahip olabilecek tek bir bayan biliyorum koleksiyonu olan onunda bu foruma takıldığını sanmıyorum. Eğer gerçekten 65'in varsa, ne durumda merak ediyorum, resmi falan var mı? Amerikan etkinlikliklerine (şenlik, drag, gece buluşmaları) geldi mi hiç? Bu arada takas dedin benim 64le ? hemen edelim

• quote:

Kendini fazla beğenme onlar sana değil hayallerindeki pamuk prensese pm atıyorlar atıyorlarsada

İnsanlar hayallerindeki prensesin sanal ortamdan gelebileceğini hayal ediyorlar, çünkü bir kız burada yazı yazdığı zaman ve kendini sanalda İDEALLEŞTİRDİĞİ zaman ki çoğunuz bunu yapıyorsunuz, kullandığınız kelimelerle konuşma stiliyle " bayanlar yetinmeyi bilmesler.bilmeyis yani" gibi konuşma stiliyle, avatara öpücük koymayla kalpler koymayla, erkeklerin böyle hayaller kurmasını sağlıyorlar .

Genelde gerçeği görücne insanlar hayal kırıklığına uğruyor.

Yani sanal melek: beyza atlı prensesini boşuna bekleme bence, çünkü İtalyada fiberoptik kablolar kopmuş gelemeyecek

umursamıyorum böyle yazıları...kurulan hayallere cevap veriosam beklentiye sokarım insanları...
    avatarımı görüp kimse kendi kendine gelin güvey olmasın o halde..
    ben burda mavi boncuk dağıtmıyorum millete..
    Ayrıca burda bana avatar seçme hakkı verildiyse bunu istediğim şekilde kullanırım..
    2004 yılından beri bu forumdayım..
    illa birinin dikkatini çekmek için zerre kadar bişey yapmadım..

Haa eğer olmadık yere avatarımdan ümitleniliosa da bu ümitlenen kişinin sorunudur..Benim için olay "Çok ta fifi'dir "

• ALINTI:"Forum için çalışıyorum mağdurlar için"

Valla gözlerim yeşerdi Darkchild

Yürü beee

Harikasın ya

Bu arada Angel sen tam demek isteediğimi anlamamışsın.

2004 ten beri forumayım demişsin, ben de o zamandan beri forumdayım seni hiç hatırlayamadım.

Sen beni görmüşsündür sanırım :)

Neyse imza için kod istemişsin:

Yıldızlar kaldırmayı unutma, copy paste yaparken o koyulan 2 yıldızı kaldır

[*center][*image]http://img234.imageshack.us/img234/6729/1497118sep2006120913as3.jpg[/simage][/center]

• yürü be dark yürü be helal olsun duygusal wampireler oda güzel süper hatta ben arkadayim abi korkma bastir be yürü be ayrilda gel (biraz fazlami oldu ne )
  • ilgileniceksiniz baska yolu yok ki..

hergün surat yapan ya da normal bi arkads gibi davranan birinin niye bnle olmasını isteyeyim ki?

ilgili olmalı ama istemeli bunu.içinden gelmeli yani.

doymama meselesine gelince de şunu diyebilirm ki o kadar nadir ilgileniliyor gercek anlamda o anları uzun tutmak için çabalıyoruz sanrm bu da size farklı yansıyor..hoş her hareketimizi farklı yorumlama yeteneğine sahip bi türsünüz o da ayrı bi mesele :)
  • quote:

2004 ten beri forumayım demişsin, ben de o zamandan beri forumdayım seni hiç hatırlayamadım.

Benim anlamaman değil senin anlatamaman problem oldu bence..
    Neyse..
    Ben 1 saat önce ne yemek yediğimi hatırlamıyorum..Seni gördüğümü hatırlamamam doğal ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saralondé

ilgileniceksiniz baska yolu yok ki..

hergün surat yapan ya da normal bi arkads gibi davranan birinin niye bnle olmasını isteyeyim ki?

ilgili olmalı ama istemeli bunu.içinden gelmeli yani.

doymama meselesine gelince de şunu diyebilirm ki o kadar nadir ilgileniliyor gercek anlamda o anları uzun tutmak için çabalıyoruz sanrm bu da size farklı yansıyor..hoş her hareketimizi farklı yorumlama yeteneğine sahip bi türsünüz o da ayrı bi mesele :)

hep diyorum ya .. kesinlikle dengesiz varlıklarsınız... bir hareketinizi farklı yorumlamıyoruz biz... farklı anlamlara geliyo çünkü... ve sizin davranışlarınızı kesitremiyoruz.. bugün ne yaptığınızı görüyosak yarın bu kız şunu yapar demek yanlış oluyo.. bu da dengesizliktir..

şuana kadar heryerde karşımıza çıkan bi konu varki bu da BAYANLARI ANLAYAMAMA konusu.. fıkralarda ,karikaturlerde yazılarda tartışmalarda neden hep bu konuşuluyo sence ?!! ve ben bunun artık anlayamamaktan öte bayanlar ne istediğini bilmemesi .. sağı solu belli olmayan varlıklar olduğunuz için böyle olduğunuzu düşünüyorum.. bugün ile yarını birbirine hiç benzemeyen varlıklar...

*antiochos ve GM batsu .. lütfen gaz vermeyelimm .. zaten anti feministliğim üstümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 1 Mayıs 2007; 21:05:04 >

• Kadınları anlamak önemli değil, önemli olan anlıyomuş gibi davranabilmek
  • ben ne istediğimi biliyorum..tanıdığım arkadaslarım etrafımdaki kadınlar baynlar hepsi biliyor..sorun yine bizlerde mi?
  • warya kadinlarişte nefret kin öfke herşey vardir bu kadinlar varya bu kadinlar offffffffffffff Lie,Lair,Liar dir abi bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Kadınları anlamak önemli değil, önemli olan anlıyomuş gibi davranabilmek

aslında sen de haklısın... ve bunun sonucunda onları kaybetmek .. (bence) onları anlamamış görünmek daha çok şey kazandırıyo bence.. anlayıp da anlamıyomuş gibi davranmak

Angel ın açtığını konudaki gibi.. ""onun ilgi beklediğini anlayıp ilgi göstermemek ... "" ve maçı kazanmak

• quote:

Orjinalden alıntı: Saralondé

ben ne istediğimi biliyorum..tanıdığım arkadaslarım etrafımdaki kadınlar baynlar hepsi biliyor..sorun yine bizlerde mi?

?? o zaman siz bayan diilsiniz başka bişisiniz süpersiniz mükemmelsinizz .. nediyim bana göre çok çok az.. istisnalar hariç bütün bayanlar birbirine aşırı benziyo.. benim gözlemlerim bunu gösteriyo... benim yapabileceğim bişi yok.. sizin yapabileceğiniz bişiler var...

çok gıcığım dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj AnGeL Of AnGeL 99

quote:

Benim anlamaman değil senin anlatamaman problem oldu bence..
    Neyse..
    Ben 1 saat önce ne yemek yediğimi hatırlamıyorum..Seni gördüğümü hatırlamamam doğal ..

ben yediğimi hatırlıyorum ama seni bilmiyorum.

Bu arada sana ilg göstermemelerinde suçu kendinde ara birazda, heralde 1 saat önce yediğini unutan birinin ilgi görmemesi normal gibi

• hayır gıcık değilsin..mükemmel elbette değilim değilis de siz erkekler de değilsiniz..ama hayattan ne beklediğimi insanlardan ne beklediğimi yanımda olan insanın bana nasıl davranması gerektiğini biliyorum..aynı sekilde bnm de ona..aarada tabii ki pürüzler oluyo ama bu demek değildir ki ne istediğini bilmeyen gereksiz yaratıklarız..
  • @Darkchild
    Hani forumda "PSU Uzmanı" gibi ünvanlar var ya... Sana da "Kadın Uzmanı" ünvanı verilsin. İlişkiler topiklerinin hemen hepsinde varsın.
  • @Dj AnGeL Of AnGeL 99

İMZAN ÇOK YAKIŞMIŞ
  • @antiochos bu yorumuna katılıyorum... yourock.gif sorry angel

quote:

heralde 1 saat önce yediğini unutan birinin ilgi görmemesi normal gibi

@saralonde est. birqz ağır konuştuysam özür dilerim ama yaratık demedim dediysem bile bunu kötü anlamda söylemem... ama kızlarla erkekleri karşılaştırınca kızlar daha bi kötü vaziyette görünüyo bana... değilse diğer söylediklerinde haklısın...

@StranGe_PassenGer yok abi ya abarttın ben öyle aşmış bi adam değilim sadece gözlemliyorum bayanları o kadar... bir de derslerden hayattan bunalınca (kızlarla kuyruk acım falan yok allaha şükür) buraya girip bayanlar hakkındaki konulara yazmak biraz olsun rahatlatıyo beni

Bkz:

http://forum.donanimhaber.com/m_13785533/tm.htm

• ben sevgilimle aram bozuk ama bu sefer istye yallayıp çıktım bi baktım yok neden çünkü tertip gitmiştir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.