-Nabıyosun sen? -Dur sevgilim Açıklayabilirim!! -.... (Bişi demeden alır başımı umursamadan çeker giderim. Ne kadar aşşağılık olduğunu anlasın)
quote:
Orjinalden alıntı: MIKROP DOGAN
quote:
Orjinalden alıntı: oxata
quote:
Orjinalden alıntı: MIKROP DOGAN
eğer böyle bişey olsa hiç bişey demem görmemezlikten gelir sesimi çıkarmam ve hırsımı alana kadar bütün hayat kadınlarınla birlikte olurum
en mantıklı cevap bu arkandayım dostum :D
eyvallah gerçekten başıma bişey gerlse öyle yaparım ne ağlarım ne zırlarım ne mesaj ne konuşma hiç bişey hayatıma bi anda girdiği gibi bi anda çıkar
hem sevinirim artık bütün kadınlar benim
gerçekten sevmişsen,kalbini ellerine vermişsen öyle de bir ağlar sızlarsın ki kendin bile inanamzsın
hayat kadınıyla ilişkiye girer aids olur tüm kadınlarla ilişkiye girerim
Çeker giderdim.
Eğer çok sevdiysem depresyona girmekten kurtulamazdım.
Ama hiçbir kıza tam bağımlılık göstermeyeceksin ki böyle durumlarda kalpten gitme.
gerçekten sevmişsen,kalbini ellerine vermişsen öyle de bir ağlar sızlarsın ki kendin bile inanamzsın
hacı bu lafı bana mı diyorsun sen ben öyle bi aşık oldumki belki çoğu çıkan flört eden kişiden daha fazla seviyordum onu ama gel görki olmadı
şimdi kız seni sevmiyor başkasınla aldatıyor sen hala yalvar ona nolur gel diye
hani flash tv de bi adam vardı tülayyy tülayyy die bağırıodu aynı onun durumuna düşersin zorla güzellik olmaz zaten sana değer veriosa öyle bişe yapmaz
kendini üzmeye yıpratmaya değmez ağlayınca zırlayınca geri gelicekse tamam durmadan ağla
Çeker vururum ne yapcaktım acaba ? Camdan mı atlasaydım
quote:
Orjinalden alıntı: Kocaeli1441
Çeker giderdim.
Ama hiçbir kıza tam bağımlılık göstermeyeceksin ki böyle durumlarda kalpten gitme.
Deli gibi aşık olsanda köşede her zaman onun olmama ihtimalinin olması gerekli.Hayat bu...
Eğer bu tarz bir durum ortaya çıkarsa gerçekten aşık olan biride olsa ilk anda pek sorun olmayacağını düşünüyorum.Eğer aklı başında biriyse gider ilişkilerinin bittiğini -ki zaten bitmiştir- söyler ve gider.Duygular yoğunsa karşıdaki kişiye karşı bir süre sonra acıtır.
bi tok bi tükürük atardım tamam bide 5 kagıt verirdim al iyi zaman geçirdim yeni müşterilerinle mutluluklar derdim
quote:
Orjinalden alıntı: Wristcutter
quote:
Orjinalden alıntı: Kocaeli1441
Çeker giderdim.
Deli gibi aşık olsanda köşede her zaman onun olmama ihtimalinin olması gerekli.Hayat bu...
Eğer bu tarz bir durum ortaya çıkarsa gerçekten aşık olan biride olsa ilk anda pek sorun olmayacağını düşünüyorum.Eğer aklı başında biriyse gider ilişkilerinin bittiğini -ki zaten bitmiştir- söyler ve gider.Duygular yoğunsa karşıdaki kişiye karşı bir süre sonra acıtır.
kızlar bu konuda daha başarılı tecrübeyle stabildir
quote:
Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif
Tüm kadınlar da sizi bekliyordu
quote:
Orjinalden alıntı: Shisha
quote:
Orjinalden alıntı: 0 ®h Negatif
Tüm kadınlar da sizi bekliyordu
dalarım
Uçan tekme atarım. Sonra yere düşer. İşi bittiğine işaret olarak da yüzüne tükürürüm
quote:
Orjinalden alıntı: müvellidülhumuza
Hangi konuda?Anlamadım tam olarak.
yüzüne balgam atarım, sonra ona bunun çok onur kırıcı olduğunu söyler, çocuğun kafasına montumla sıçarım.
quote:
Orjinalden alıntı: Wristcutter
quote:
Orjinalden alıntı: müvellidülhumuza
Hangi konuda?Anlamadım tam olarak.
Aldatma Konusunda Demek İstedi Galiba..
Damar şarkı yaz hacu
Açık kalan deliğide ben doldururdum
quote:
Orjinalden alıntı: Dead Or Alive
Açık kalan deliğide ben doldururdum
sız yeri kalmazdı o zaman kızın.
Allah o an olacaklara şahit olmak üzere olan Görgü tanıklarının aklına mukayet olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: KRHTH
-Nabıyosun sen? -Dur sevgilim Açıklayabilirim!! -.... (Bişi demeden alır başımı umursamadan çeker giderim. Ne kadar aşşağılık olduğunu anlasın)
valla dh alıştı sana emosun filan ama kimse dalga geçmiyor