bence çok güzel konu ben tokatlardım.hatta çok isterim bunu fantezimdir yani, bi manitam aldatsa yakalasam da tokatlasam falan
quote:
Orjinalden alıntı: barbariansss
quote:
Orjinalden alıntı: müvellidülhumuza
daha az seviyorlar ya, pek bağlanmıyorlar
KESİNLİKLE YANILIYORSUN ESAS KIZLAR HARBİ SEVER BAĞLANIR BİZİM İÇİN ÇOĞU ZAMAN GÜZELLİK CİNSELLİK ÖN PLANDAYKEN ONLAR İÇİN DUYGUSALLIK MANEVİYAT ÖN PLANDADIR. İŞTE BU YÜZDEN BİR KIZ ALDATTI MI O TAM BİR ALDATMADIR ÇÜNKÜ KIZ ARTIK TAMAMEN YENİ AŞKINA BAĞLANMIŞTIR SANA DÖNMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. SEN BİR ERKEK OLARAK SIRF CİNSEL İLİŞKİ İÇİN BİLE SEVMEDİĞİN BİRİYLE BİRLİKTE OLABİLİRSİN AMA BİR KIZ BUNU ASLA YAPMAZ. YAPTIĞI KİŞİYİ GERÇEKTEN SEVDİĞİ İÇİN YAPAR
haklı olduğun taraflar var ancak, koyu olan kısım %100 doğru değil
quote:
bence çok güzel konu ben tokatlardım.hatta çok isterim bunu fantezimdir yani, bi manitam aldatsa yakalasam da tokatlasam falan
hiç aldatılmadım hiç yakalamadım ama sevdiğim birini yakalasam düşünemiyorum aklım almıo yani naparım bilmiorm allah karşıma çıkarmasın diorm
Onu bi daha aldatamayacak hale sokarım! (Döverek değil)
lisedeyken arkadaşa bi kız gelip tokat atmıştı öğlen arası kızın eli çıkmıştı çocugun suratında
öğlen arası bahçede bi köşeye çekildi bunlar konuşuyolar bizde yakınız duyduk gördük 2 arkadaşla bunları izliyoruz kız aynen şöle dedi sen benim canımı acıttın bende seninkini acıtcam diye şırak diye bi tokat attı bizim salak oğlan anlamadı bile afalladı tabi bize şamata lazım yerlere yattık kendimize gelemedik 1 saat saf oğlan ya
bir çılgınlık eder vururum
Lagaluga yaparım
kızın kafasına tekme atarım
quote:
Orjinalden alıntı: NovariX
Çocuğa birşey yapmam, keza suç onun değil... En azından onun sorumluluğu bende değil!
Kızada "hakettiğini yaşaman dileğiyle" der çekilirim..
Çirkinleşmenin manası yok.
Bu sayfadaki tek doğru düzgün yorum bu....
Ben... Çocuğun kaçarı yok. Kesinlikle hastanelik olucak bir kere... Yoksa o sinirle kendime zarar veririm...
Kıza gelince... Eğer biraz olsun sevmişse beni(ki sevmese işim olmaz)
- Öyle bir bakarımki suratına... O bakış yokmu insanı eritir bitirir maffeder.... Ardından: Git, öyle bir gitki... Ne geldiğin yerde iz kalsın... Ne de giderken iz bırak... Sadece git!... Der ben giderim
up da up up
quote:
Orjinalden alıntı: barbariansss
ben aynen şöyle derim "YÜZÜNE TÜKÜRSEM, TÜKÜRÜĞÜM BOŞA GİDER" ondan sonra cebimden bir banknot çıkarır yüzüne atarım ve "BÜTÜN YAŞANANLARI PARA İÇİN YAPTIĞINI BİLMİYORDUM, AL BU DA ÜCRETİN DERİM" sonrada bir güzel döverim
bunu sevdim, özellikle 2. cümleyi
İkisini de...
Seneler süren bir intikam alırım, acı hem de çok acı bir intikam. Ağladığını, sinirden titrediğini görmek, duymak veya hissetmek bana zevk verir.Yılların çabası ve uğraşının sonuç verdiğini görmek bana yapılan şerefsizliğin onun yanına kalmadığını, beni tanıyıp tanıyacağına pişman olduğunu bilmek gururumu okşar. Kin veya nefret güzel duygular değil derler ama hak edene uygulamak lazım. Ki hakkını vererek uyguladığımı düşünüyorum
Birşey yapmam, olan olmuş biten bitmiş bana bok yemek düşer bu nedenle de öyle bi duruma düşmem, ki şayet düşersem de birşey yapmam. Hiçbirşey, yapmam.
başka bir açıdan bakılırsa da aldatan kız zaten sevmiyordur, e sevmeyen kız ben seni sevmiyorum deyip de bırakırsa erkek her türlü yıkılır, kafasında aslında seviyor diye hikayeler uydurur hala bir şansı olduğunu düşünür birşeyler yapmaya çalışır, ama kız aldatırsa erkek çok daha kolay silebilir, bu da ilerleyen zamanlar için daha iyidir, aldatmak aldatanın kendi pisliğidir, aldatılana birşey olmaz, sokakta kimse gösterip bu boynuzlu demez, dürüst olan sağlam durmuş olan odur, ayrıca kız aldattı diyelim aldattığı erkeğin suçu ne? herkes çok iyi biliyorki kız milleti erkekleri çok kolay ele geçirebilir, sadece cinsellik kullanarak değil doğru oyunlar yaparak bile bu mümkün, en basitinden sevgilim çok duyarsız sana güveniyorum sen şöylesin böylesin diye erkeğin gururunu okşasa yine erkeği yumuşatır, üstelik zaten ayrıyız zaten görüşmüyoruz ayağı çektimi erkeği her türlü tavlar, bundan dolayı da tüm suç kızda olur, e erkek adama kıza vurmak yakışmaz, o zaman çekip gitmekten başka çare kalmaz
ne vurartım ne döverim nede gidip bişi söylerim gördügüm gun içinde planımı yaparım ertesi gune hazır olacak sekilde sonrada herkesin içinde intikamımı farklı yollardan alırım benim canımı cattıysa onu n kide acısın benim gibi hiçbir zaman unutmasın
Önce kasayı yan yatırırım sonra kızı yan yatırıırm
ya uuuuup
ben aldatıldım,sonra ona üstünlüğümü idda ettim kız dayanamadı delirdi
şahsen öyle bir şeyde yakalarsam hiç bir şey yapmam çeker giderim ya da ev benimse onları sukağa atarım