Şimdi Ara

SEVGİLİNİZİN SİZİ ALDATTIĞINA ŞAHİT OLSANIZ NE YAPARSINIZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce bi bakarım sonra arkamı döner gidiyomuş gibi yapıp kıza sol aparkatı indiririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiesOfFear

quote:

Orjinalden alıntı: KRHTH

-Nabıyosun sen?
    -Dur sevgilim Açıklayabilirim!!
    -.... (Bişi demeden alır başımı umursamadan çeker giderim. Ne kadar aşşağılık olduğunu anlasın)

valla dh alıştı sana emosun filan ama
    kimse dalga geçmiyor

Ben bu çocuğu tanıyorum,bildiğin baza..emolukla,memolukla alakası yok.

• Ne boş adamsınız siz yaşınız da var utanmıyormusunuz maskaralık,şebeklik yapmaya.
  • Birkaç gün sonra buluşmaya çağırıp geliceği yerde yeni bir kızla karşılarım

Tabi bunları yapabilmek için aldatan bir sevgili lazım
  • Yastığımda hala saçının teli rahat bırakmazlar anılar beni olamazsın başka biriyle birlikte bir çılgınlık eder VURURUM seni
  •  SEVGİLİNİZİN SİZİ ALDATTIĞINA ŞAHİT OLSANIZ NE YAPARSINIZ?
  • up da up up up da up up
  • up ya up up up up up lets get up the lets get out
  • Yan yatırırım
  • Çocuğa birşey yapmam, keza suç onun değil...
    En azından onun sorumluluğu bende değil!

Kızada "hakettiğini yaşaman dileğiyle" der çekilirim..

Çirkinleşmenin manası yok.
  • her şey güzel olacak filminin sonundaki şeyi yapardım herhalde
  • Çok yakın bi arkadaşım yaşadı bunu, bi gün önceden şüpheliniyorum gel takip edicem dedi, ertesi gün sabah 6 da kızın evin önüne gittik, arkadaşım aradı sabah, gelip alıyımmı seni bişeyler yaparmıyız dedi kızda annemle alışverişe çıkıcam olmaz dedi, saat 6 dan öğlen 1 e kadar bekledik kız 1 de çıktı tek başına, takip ettik durakta otobüse bindi otobüsü takip ettik bköye gitti, acıbadem hastanesinin önünde beklemeye başladı, sonra şerefsiz geldi bu sırada arkadaşım telefon açtı ne yapıyosun diye -canım ben seni sonra arıyım şuan annemleyim dedi, galeriaya doğru yürümeye başladılar orda arabayı bıraktık arkalarından yürümeye başladık,

yaklaştık bayaa 10 20 metre var yada yok, arkadaş dedi ben kızı vurcam sende cocuğu sen soldan kaç bende sağdan yukarıda kvkda buluşuruz dedi,

valla o anki sinirimle parmak atmadan dikiştutmazla çocuğun dizinin üstüne 2 tane sağlam çaktım arkadaşta kıza çalıştı sonra topuk, bu olay 2 yıl önce oldu arkadaşın mahkemesi hala sürüyo, binbir tehtidle kızın ve çocuğun şikayetçi olamaması sağlandı, ama yinede 2 suçtan yargılanıyo, şuan böyle bişey olsa kesinlikle yapmam o zamanlar çocukmuşuz ki yapmışız, eğer kız beni daha önceden tanıyor olsaydı açığa çıkacaktım ve şuan bende yargılancaktım.

Bişey yapmam diye tahmin ediyorum, yinede yaşamadan belli olmaz vurabilirmde vurmayabilirimde garantisi yok

• ben aynen şöyle derim "YÜZÜNE TÜKÜRSEM, TÜKÜRÜĞÜM BOŞA GİDER" ondan sonra cebimden bir banknot çıkarır yüzüne atarım ve "BÜTÜN YAŞANANLARI PARA İÇİN YAPTIĞINI BİLMİYORDUM, AL BU DA ÜCRETİN DERİM" sonrada bir güzel döverim
  • Gider Yanına Gaz Çıkarırdım..

Ciddiyim..
  • Rastladım diyelim bir kafede oturuyorlar,hızlıca uzaklaşırım oradan.Görülmeyecek bir yerde beklerim kalksınlar diye.Takip ederim uzaktan uzaktan elbet bir yerden sonra herkes evine gidecek.Çocuğun yanına giderim,sevgilisi olduğunu söylemem.Haberin var mı başka çıktığı var mı diye?Var derse dayak yiyeceğimi bilsem bile en az 2 tane vururum.Sonra o kızıda tüm arkadaşlarına rezil ederim(kızımı dövücez bide).Haberi yoksa çocuğun zaten çocuk bırakır onu.Ama ben gene kızı rezil ederim(aklıma ilk böyle bir şey geldi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: # sLh #

quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

quote:

Orjinalden alıntı: müvellidülhumuza

kızlar bu konuda daha başarılı tecrübeyle stabildir

Hangi konuda?Anlamadım tam olarak.

Aldatma Konusunda Demek İstedi Galiba..

yakalama konusunda.

daha az seviyorlar ya, pek bağlanmıyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: müvellidülhumuza

daha az seviyorlar ya, pek bağlanmıyorlar

KESİNLİKLE YANILIYORSUN ESAS KIZLAR HARBİ SEVER BAĞLANIR BİZİM İÇİN ÇOĞU ZAMAN GÜZELLİK CİNSELLİK ÖN PLANDAYKEN ONLAR İÇİN DUYGUSALLIK MANEVİYAT ÖN PLANDADIR. İŞTE BU YÜZDEN BİR KIZ ALDATTI MI O TAM BİR ALDATMADIR ÇÜNKÜ KIZ ARTIK TAMAMEN YENİ AŞKINA BAĞLANMIŞTIR SANA DÖNMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. SEN BİR ERKEK OLARAK SIRF CİNSEL İLİŞKİ İÇİN BİLE SEVMEDİĞİN BİRİYLE BİRLİKTE OLABİLİRSİN AMA BİR KIZ BUNU ASLA YAPMAZ. YAPTIĞI KİŞİYİ GERÇEKTEN SEVDİĞİ İÇİN YAPAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbariansss -- 7 Temmuz 2009; 23:23:11 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theren -- 7 Temmuz 2009; 23:30:05 >
  • kerpetenle tırnaklarını çeker motor yağı içirir, kör bıçakla kafa derisini yüzerdim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.