Şimdi Ara

sevgilisi askerde veya askere gıdecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgiliniz askere gitti veye gidecek özelliklede gidenler ne hissedıyosunuz cok mu zor oluyor

• geçensene gitmişti seni korkutmak istemem ama malesef şehit düşmüştü.. baştan ewet çok zor oluyo ama zamanla alışıyosun gerçi ben kavuşamadım....
  • askerdeki insanı sakın bırakmayın kızlar askere giderken bırakın daha iyi yani askerdeyken bırakırsanız eywah !!! sakın bunu yapmayın
  • evet berkant'a katılıyorum bu konuda.

bu arada kedi başın sağolsun..allah rahmet eylesin fazla üzülme ama şehitler vurulunca değil unutulunca ölür zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRK! -- 29 Kasım 2005, 17:25:23 >
  • saol canım. tabiki onu unutmadım o ayrı bir yerde duruyo benim için. artık önüme bakıyorum.
  • Asker psikolojisi üzerine yapılan yogun araştırmalar ve deneyimler sonucu ardından sevgilisi varken askerlik yapanların işi bir hayli zordur, buradan erkek arkadaşı askerde olan bayanlara sesleniyorum, arkadaşınızın askerliği boyunca size normalden 5 kez daha fazla aramasına ve yine normalden 9 kez daha fazla yazmasına hazırlayın kendinizi, her seferinde sizi ne kadar çok özlediğini, sevgiğini, ve burnunda tüttüğünüzü söylemesine hazır olun, normalden fazla hassas olmasına hazır olun, onu aramasığınız yada yazmadığınıda da sıkı bir fırça yemeyede hazır olun ! Fakat bu telefon görüşmeleri genellikle bayıltıcı etkisi olan BBG programı diyaloglarına dönüşecek ve zaman zaman sizi de bayacaktır, bu konuşmaların sonunda bazen sevgiliyi ya terk eder yada kendini terk ettirir. Artık dönülecek sevgili kalmadıgı için tezkere ile beraber deli atmayı, çılgın coşmayı bekleyen insan modeline dönüşür ki anglosaksonlar buna Mr Hyde da diyorlar.

Kız arkadaşı olan askerler genelde pekbir mızmız olurlar, hatun kisi sabretmelidir, sürekli takip edilme ve durumuızun yoklanmasına da hazır olun sevgili bayanlar, bu gibi bayanlar hergun duvara bir centik atip safak saymalidirlar, sabah-ogle-aksam ictimaya alinip yoklama kacagiysa evden hangi sebeple ciktigini "itinayla sabir gosterilir" edasiyla asker kisiye izah etmelidirlar. Tüzük; iş, okul ve acil saglik problemleri disinda mesru bir aciklama kabul etmez asker sevgili erkek arkadaşlarınız. Bu durumda tüzukteki yasa bosluklarindan faydalanabilir hatun kisi. Hukuk yoruma acik bir disiplindir."senin resmini cerceveletmeye gittim" , "beraber gezdigimiz yerlerde agladim" seklinde mesru aciklamalarda bulunulabilirler. Sevgilisine dönmeyi bekleyen asker modeli, hatun kiside öncelikli olarak empati yetenegi arayacaktir. empati yoksunu bayan modeli cizmemek icin asker kisiyi anlamaya calismak lazimdir. Gerekirse askerdeki erkekarkadaşınızın ruh durumunu anlamak için sitenin gece bekcisine eslik edilip sabaha kadar birlikte nöbet tutulur, "Naptin lan elin adamiyla sabaha kadar!" tepkisiyle karsilasildiginda ise ne mi demelisiniz ? Elbette en icten bir seni seviyorum, senin içinde bulunduğun durumu anlamaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.