Şimdi Ara

Sevgilisi Olan Kıza Çıkma Teklif Ettim!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kızı zaten görüyordum ama çok ilgilenmiyordum,Biraz inek bir öğrenciyim mukavemet vizesinde yardırıyordum kızda benden kopya çekmeye çalışıyordu,ilk ozamanlar kızı fark etmeye başladım.Sonra bu kız durmadan benle göz göze gelmeye başladı bilmiyorum belki bana öyle geliyordur neyse bir süre takip ettim kızı,sevgilisi olduğunu gördüm bende takıntı olmaya başladı baya hoşlandım galiba kızdan hatta aşık bile olmuş olabilirim.
    Velhasıl kelam kıza whatsapptan yazdım etkilendim seneden falan diye kız sevgilim var deyip kesip attı ama 2 gün sonra sevgilisinden ayrıldı şimdi 2 haftadır okula gelmiyor ne olacak sonumuz arkadaşlar acaba bana mı geliyor lütfen biri birşey yazsın kafayı yicem.

• Sevgilisi olduğunu bildiğin halde teklif etmişsin. Sevgilisinin yerinde olsam seni bulur ağzını burnunu kırar eline verirdim. Gerçi sevgili olayı baştan saçma da neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş, keşke yazmasaydin.

Kalede kaleci var diye gol atmayak mı deme

• quote:

Orijinalden alıntı: Isimsiz2343

Sevgilisi olduğunu bildiğin halde teklif etmişsin. Sevgilisinin yerinde olsam seni bulur ağzını burnunu kırar eline verirdim. Gerçi sevgili olayı baştan saçma da neyse.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz konularda empati yapman gerek. Düşün bakalım sevgilin var mutlusun , birisi gelip sevgiline yazıyor bundan dolayı sen ya da sevgilin ayrılmak istiyor , ayıp yani.
  • Yoklama çekmenin tam zamanı

Sevgilisinden memnun olsa sana boncuk dağıtmaz, seni ısındırmış şimdi de oyuna sokacak
  • Alçak herif

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.