Şimdi Ara

Sevgiliye hediye (Yardimci olacaklar gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sevgilime cok guzel bi birlikteligimiz var ve dogum gunude yaklasiyor ona cok ozel bir sey yapmak istiyorum yalvaririm dalga gecmeyin dalga gececekler yazmasin benim icin coook onemli
    edit: Benim Yaş18 onun ise 17 butcede sorun yok o konuda rahatim 7 aydir beraberiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NrT| HaTe -- 4 Kasım 2012; 22:02:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yas kac ? Butcen kac ? Kac aydir birliktesiniz ?

• Beyler yok mu yardimci olacak

• Yas kac ? Butcen kac ? Kac aydir birliktesiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorBaysal

Yas kac ? Butcen kac ? Kac aydir birliktesiniz ?

Benim Yaş18 onun ise 17 butcede sorun yok o konuda rahatim 7 aydir beraberiz

• En iyi sen bilirsin nelerden hoslandigini ama bi kitap alip arasina notlar koyarsin okudukca sasirir falan.
    Ya da onun uzerinde surekli gorebilecegin bi sey olabilir baktiginda hatirlar ya da guzel bi taki olabilir dandik bi sey olmasin dikkat et yuzuk icine ismini yazdirabilirsin ...
  • En iyi sen bilirsin nelerden hoslandigini ama bi kitap alip arasina notlar koyarsin okudukca sasirir falan.
    Ya da onun uzerinde surekli gorebilecegin bi sey olabilir baktiginda hatirlar ya da guzel bi taki olabilir dandik bi sey olmasin dikkat et yuzuk icine ismini yazdirabilirsin ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorBaysal

En iyi sen bilirsin nelerden hoslandigini ama bi kitap alip arasina notlar koyarsin okudukca sasirir falan.

Yüzuk daha once aldim bileklik de aldim ama kitap isi guzelmis onun gibi boyle kucuk sasirtacak seyler ariyorum ama bi turlu bulamadim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.