Şimdi Ara

....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 16 Kasım 2024; 2:3:1 >

• Atilan mesajlardan rahatsiz oluyorsan , sevgilinin Facebook hesabindan gizlilik ayarlarini falan degistirebilirsin , gonderdigi fotolarin hedef kitlesini degistir. Mesaj atanlari da tek tek engelle her seferinde . Sevgilinle de adam akilli konus tavrini tam koy. Anlayisli biriyse ve iliskiye onem veren biriyse seni anlayisla karsilar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoslanmiyorum, yapma.

• Sözünü dinlemeyen kızdan ayrılmalısın. Şimdiden sallamıyorsa işin yaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapma de basit.Ben istemiyoeum yapma rahatsız oluyorum de.Bunu da açık açık nedenleriyle açıkla hala yapıyorsa bir şey diyemem.

• Sözünü dinlemiyorsa işin yaş hocam

• kardeş baştan işleri sıkı tutcaktın. sıkıyosa dinlemesin benimki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Fok

Atilan mesajlardan rahatsiz oluyorsan , sevgilinin Facebook hesabindan gizlilik ayarlarini falan degistirebilirsin , gonderdigi fotolarin hedef kitlesini degistir. Mesaj atanlari da tek tek engelle her seferinde . Sevgilinle de adam akilli konus tavrini tam koy. Anlayisli biriyse ve iliskiye onem veren biriyse seni anlayisla karsilar .

Çok doğru söylemişsin, eğer anlayışlıysa sorun etmeyecektir. Başta benimkide sorun çıkarıyordu özellikle facebook' ta takılıyordu defalarca söyledim sonra kalktım sildim hesabını biraz sorun çıktı ama artık konusu bile açılmıyor
  • Hocam çoğu şeyi konuşarak çözebilirsiniz, eğer sevgiliniz de size önem veriyorsa anlayışla karşılar. Durumu açıp ve "Senin erkek arkadaşın olup olmadığını önemsemeyip rahatsız edecek bir sürü insan var, güvenemiyorum aklım kalıyor" tarzında şeyler de diyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek arıyo gibi dikkatli ol

• Yapmasını istemediğin şeyleri hoş bir dille yüzüne söyle. Hala yapıyorsa ayrıl. NET.
    Kendini üzdüğüne sinirlendiğine değmez (değmediğinin kanıtı benim). Bu ülkenin %49,8'i kadın, illa seni daha çok seven sana
    hakettiğin değeri veren biri çıkar.
  • Güven önemli.ama bizim kızlar höt zöt sever.hesabına giricen kurcalıycan o kim bu kim diycen.daha sonra yola gelirler.ben böyle yapmadığım için zamanında kaybettim.biraz saçma bi davranış ama belli yaş kesimi böyle hoşlanıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.