Aklım yüreğimi yoruyor Diyor ki “unut! ” Ben takip ediyorum bu savaşı... Hey yüreğim;Bu sefer galiba aklım haklı...Hayır diyor yürek!Çarpıyorsam eğer Vardır bir bildiğim? Akıl bırak diyor bu boş hayali Her ayrılıktan sonra aynı gelenek...peki ya sizce kim haklı? AKIL MI? YÜREK Mİ?
Harika.
Arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak, kız arkadaşıma doğum gününde başbaşa kaldığımızda söylemek için bir yazı ya da bir şiir arıyorum bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ?
Not: Doğum günü 30 Mayıs
quote:
Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı
Arkadaşlar sizlerden bir ricam olacak, kız arkadaşıma doğum gününde başbaşa kaldığımızda söylemek için bir yazı ya da bir şiir arıyorum bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ?
''Seni seviyorum'' sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.
Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun?
Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek...
Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun?
Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak.
Seninle olmanın en mutlu yanı ne biliyor musun?
Tanıdık birileriyle karşılaşma tedirginliği ile yollarda yürümek yan yana... Elimdeki şemsiyeye inat yağmurda ıslanmak birlikte. Elimde kır çiçeğiyle seni beklemek... Aynı mekanlarda aynı yiyecekleri yemek.
Seninle olmanın en romantik yanı ne biliyor musun?
Sensiz gecelerde sana söyleyemediklerimi yıldızlara aya anlatmak... Okuduğum kitabın sayfalarında dinlediğim şarkıların türkülerin şiirlerin her mısrasında seni bulmak.
Seninle olmanın en zor yanı ne biliyor musun?
Seni kaybetme korkusuyla hayatta ilk kez tattığım o tarifsiz duygularımı umut denizinin ortasında küreksiz bir sandala hapsetmek. Sevgili yerine yıllarca dost kalmayı başarmak. Yalın ayak yürümek bıçağın en keskin yerinde. Kanadıkça tuz yerine gözyaşlarımı basmak yüreğime.
Seninle olmanın tek yan etkisi ne biliyor musun?
Nereden bileceksin?
Sen benimle hiç olmadın ki. Olsaydın avuçlarım terlemezdi... Isırmazdım dilimin ucunu... Özlemezdim seni yanımdayken.Kıskanmazdım.
Korkmazdım yollarda yürümekten. Islanmazdım yağmurlarda... Yıldızlara aya dert yanmaz, böyle her şarkıda serhoş olmazdım.
Korkmazdım seni kaybetmekten ayaklarım kan revan atlardım sandaldan denize... Ve her kulaçta haykırırdım seni..
Ama sen hiç benimle olmadın ki... YA AKLIN BAŞKA YERLERDEYDİ YA YÜREĞİN...
Can YÜCEL
GURBET NE TARAFTA USTA
quote:
Orijinalden alıntı: MuhamméT
quote:
Orijinalden alıntı: Buff R+
quote:
Orijinalden alıntı: TheBest4evr
şaşırdınızmı hepiniz bunları ciddi ciddi kızın yanına gidip söliyen var mı?
Harbiden bunları yüzüne karşı nası söyliceksin
Şimdi öğren ilerde söylersin sende :)
Gördüğüm en güzel rüya senin olduğun, Duyduğum en derin sevgi senin eserin, Gördüğüm en güzel dünya senin gözlerin, Ve kurduğum en güzel hayal sensin.
Anonim
bu nedir hatıra defterine manimi
Barajlar gibidir aşk, bunu biliyorum. Bir zerre suyun sızabileceği bir çatlak bırakırsanız, bu su duvarları yavaş yavaş kemirir ve öyle bir an gelir ki, akıntının gücünü artık kimse denetleyemez. Duvarlar yıkılacak olursa, aşk efendi olarak her şeye el koyar; neyi yapabilirim, neyi yapamam, sevdiğim kişiyi yanımda tutabilirmiyim, tutamaz mıyım gibi sorular artık boşunadır. Aşık olmak denetimi elden kaçırmak demektir' Hayatı kontrol etmek için, korunmak için, yara almamak için etrafımıza ördüğümüz duvarlar belki bizi koruyabilir, ama aynı duvarlar bizi hapsetmiş de olmaz mı? Kendimizi hayattan soyutlayarak yaşadığımız bir hayat, gerçek bir hayat sayılabilir mi?
mesajım bulunsun akşam bakıcam beğendiklerimi kaydedicem süpersiniz arkadaşlar :)
Güncelleyelim bakalım. Belki yeni sözler gelir :)
En sevdiğim şiirlerden biridir..
MONA ROZA
Mona Roza, siyah güller, ak güller
Geyvenin gülleri ve beyaz yatak
Kanadı kırık kuş merhamet ister
Ah, senin yüzünden kana batacak
Mona Roza siyah güller, ak güller
Ulur aya karşı kirli çakallar
Ürkek ürkek bakar tavşanlar dağa
Mona Roza, bugün bende bir hal var
Yağmur iğri iğri düşer toprağa
Ulur aya karşı kirli çakallar
Açma pencereni perdeleri çek
Mona Roza seni görmemeliyim
Bir bakışın ölmem için yetecek
Anla Mona Roza, ben bir deliyim
Açma pencereni perdeleri çek...
Zeytin ağaçları söğüt gölgesi
Bende çıkar güneş aydınlığa
Bir nişan yüzüğü, bir kapı sesi
Seni hatırlatıyor her zaman bana
Zeytin ağaçları, söğüt gölgesi
Zambaklar en ıssız yerlerde açar
Ve vardır her vahşi çiçekte gurur
Bir mumun ardında bekleyen rüzgar
Işıksız ruhumu sallar da durur
Zambaklar en ıssız yerlerde açar
Ellerin ellerin ve parmakların
Bir nar çiçeğini eziyor gibi
Ellerinden belli oluyor bir kadın
Denizin dibinde geziyor gibi
Ellerin ellerin ve parmakların
Zaman ne de çabuk geçiyor Mona
Saat onikidir söndü lambalar
Uyu da turnalar girsin rüyana
Bakma tuhaf tuhaf göğe bu kadar
Zaman ne de çabuk geçiyor Mona
Akşamları gelir incir kuşları
Konar bahçenin incirlerine
Kiminin rengi ak, kimisi sarı
Ahhh! beni vursalar bir kuş yerine
Akşamları gelir incir kuşları
Ki ben Mona Roza bulurum seni
İncir kuşlarının bakışlarında
Hayatla doldurur bu boş yelkeni
O masum bakışlar su kenarında
Ki ben Mona Roza bulurum seni
Kırgın kırgın bakma yüzüme Roza
Henüz dinlemedin benden türküler
Benim aşkım sığmaz öyle her saza
En güzel şarkıyı bir kurşun söyler
Kırgın kırgın bakma yüzüme Roza
Artık inan bana muhacir kızı
Dinle ve kabul et itirafımı
Bir soğuk, bir garip, bir mavi sızı
Alev alev sardı her tarafımı
Artık inan bana muhacir kızı
Yağmurlardan sonra büyürmüş başak
Meyvalar sabırla olgunlaşırmış
Bir gün gözlerimin ta içine bak
Anlarsın ölüler niçin yaşarmış
Yağmurlardan sonra büyürmüş başak
Altın bilezikler o kokulu ten
Cevap versin bu kanlı kuş tüyüne
Bir tüy ki can verir bir gülümsesen
Bir tüy ki kapalı gece ve güne
Altın bilezikler o kokulu ten
Geyve'nin gülleri ve beyaz yatak
Kanadı kırık kuş merhamet ister
Aaahhh! senin yüzünden kana batacak!
Sezai KARAKOÇ
Yağmuru seviyorum diyorsun, yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun... Güneşi seviyorum diyorsun, güne...ş açınca gölgeye kaçıyorsun... Rüzgarı seviyorum diyorsun, rüzgar çıkınca pencereni kapatıyorsun... İşte,bunun için korkuyorum; Beni de sevdiğini söylüyorsun...
guzel seyler var devam beyler
dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Eğer birgün titreyerek uyanırsan bilki resmini öptüğüm gündür ama birgün sebepsiz yere gözyaşların akarsa bilki öldüğüm gündür...En sevdigim sozdur
Seni gördüğüm ilk saniyeler Elini tutup sarıldıgım ilk dakikalar Ve yüzüne seni seviyorum diyebildiğim ilk saatler Hayatımda yaşadığım ve birdaha yaşıyamıycagım anılarım olucak.. Her döktüdüğüm gözyaşlarımda seni seviyorum.. Bana yaşattıgın duygular için seni seviyorum Bağırıp çagırmak istiyorum seni sevdiğimi söylemek Küçük kalbinde yer almak Aşkımdan ağlamak istiyorum.
Mesajım Bulunsun Yararlı Konu
quote:
Orijinalden alıntı: Pi = 3 Alınız.
Mesajım Bulunsun Yararlı Konu
evet gayet yararlı bir konu . benimde bulunsun
sensizliğin efkarında bi sigara daha yaksammı diye düşünürken boş paketleri çöpe sığdıramaz oldum.. [EA][Enes AĞCA] söz bana aittir
quote:
Orijinalden alıntı: babayaru_2
dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Güzelmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Yedas
quote:
Orijinalden alıntı: MuhamméT
Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin aşkı veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim...