Şimdi Ara

SEVİGİSİNE İNANMIYORUM !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tırtılcık

quote:

Orjinalden alıntı: bassguitarx

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Manero

BU KIZLARIN ALAYI PİSKOPAT,
    SAĞLARI,SOLLARI BELLİ OLMAZ.
    AKILLARA ZARAR.
    KONUYU AÇAN ARKADAŞA ACIDIM,KENDİNİ TAKİP ETTİREN (KIZDAN)HAYIRMI GELİR.

herkezin içinde bir hulk vardır

ilk üç satır için sana

kendini takip ettiren kız var da eden erkeğe ne dersin? o erkekten hayır gelir mi? işinize geldiği gibi düşünüyorsunuz değil mi?????

gerçekler acıdır

en iyisi kabullenmek

bak benim çoğu kız arklarım kabullendi(ilişki manalı deil daha kısmet olmadı)

en iyisi kabullenmek

yapmadığım şeyi neden kabul edeyim,saçma sapan konuşmayın lütfen.. herkes bir DEĞİL!!!!!

herkezin içinde bir hulk vardır

• quote:

olayın başlangıcı çok basit.... sadece dış görünüş ve bakışlar...... yetersiz bir başlangıç... sen ondan ne bekliyorsun kii.... boşver... o da senden bişey bekleyemez....1 ayda sevmeyi ve sevilmeyi bekleme..... boşver okuyosan okuluna,çalışıyosan işine gücüne bak derim.... biraz kafa dinle boşver ya...

her olayın başlangıcı böle değilmi . kaçımız gerçekten tanıdıktan sonra seviyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: elbar

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

her kızda dengesizlik vardır bunda biraz fazla kaçmış muhtemelen üretüm hatası yapacak bir şey yok yenisiyle değiştirmek en mantıklısı

nasıl karar veriyosunuz anlamadım her kızda dengesizlik olduğuna bence çok ayıp arkadaşın kız arkadaşı dengesiz olabilir ama herzaman muhtaç olduğunuz onlarsız bi işe yaramadığınız bayanlara siz erkekler hakaret edemezsiniz.

bu hakaret falan değil hepsinde dengesizlik var ister kabul edin ister etmeyin..

• quote:

quote:

quote:

her kızda dengesizlik vardır bunda biraz fazla kaçmış muhtemelen üretüm hatası yapacak bir şey yok yenisiyle değiştirmek en mantıklısı

nasıl karar veriyosunuz anlamadım her kızda dengesizlik olduğuna bence çok ayıp arkadaşın kız arkadaşı dengesiz olabilir ama herzaman muhtaç olduğunuz onlarsız bi işe yaramadığınız bayanlara siz erkekler hakaret edemezsiniz.

bu hakaret falan değil hepsinde dengesizlik var ister kabul edin ister etmeyin..

+89544 yasandı ve onaylandı

• quote:

Orjinalden alıntı: habader

quote:

quote:

quote:

+89544 yasandı ve onaylandı

dengesizlik konusunda habader arkadaşımız yeterince tecrübeli sorularınızı pm den habadere iletebilirsiniz

• kardeş kızlar sevdikleri zaman bağlanırlar ve gerçekleri görmezler senden başkası yoktur bu dünyada.o yüzden şöyle bi açıklama yapmak doğru olur bu kız seni düşündüğün gibi sevimiyor belki kafasında başka biride olabilir yani eski sevgilisini falan unutmaya çalışıyorda olabilir. o yüzden kendini daha fazla kaptırmadan gerçeklerle yüzleşmende yarar var.
  • evet arkadaşlar biras okudum her kapı olumsuza çıkıyor bide şöyle bi olay var kızın babası yok annesi çalışıyor yani kıza annesi bakıyor şimdi kız istediği zaman çıkamıyor annesi ben para getiriorum sen geziyorsun felan yapıyormuş yüzüne vuruyormuş hep evde yani biraz maddiyatta iyi deil..
    BENİM maddi durumum ona göre baya bi yüksek mesela araba var işim var yani maddiyatım iyi belkide kız gurur yapıyor olabilir mi acaba?? maddi konudan ötürü..
  • birde bi olay var ark. bıktım kız milletinden yaww salya süm. misali yapışanımı ararsın..

beni bi kız ben ona daha bişey açıklamadan seni seviorum dedimi tamam benden ret kararı aynı anda çıkar..yani 1 hafta içinde kesin ayrılırım.. ya sevgi aşk bence kız kaçıcak sen kovalıcaksın belkide ilk defa bi kız tarafından terkedildim ayrıldım yani okadarda çıktığım oldu işte bu kızda şeytan tüyümü var ne?

sonra her çıktığımdan evlenelim demesinden bıktım yaww BURDAN BU TİP KIZLARA SESLENMEK İSTİORUM KARDEŞİM BİRAS Bİ GURURLU OLUN YAAA BİRAS KUSURA BAKMAYINDA PARALI ADAM GÖRÜNCE EVLENELİM DEMEYİN YA NE BU YAA AL İŞTE BU KIZ TUTTU TERKETTİ BEN ONU SEVDİM İŞTE HEM BU KIZIN HİÇ BİŞEYİ YOK NE EVİ NE ARABASI NE PARASI YA KENDİSİ SADECE YA KENDİ BAŞINA BİRİ...
  • Bi gelişme oldu mu
  • quote:

• Kızı takip edip hemen telefonu istemekte baya bi özgüven gerektirir yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazarim derdimi kendime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehennem

olayı kısaca anlatayaım....
    ben şimdi hatunla arabayla servis yaptığım bi markete geldiğimle tanıştım tanışma faslım takip ettim ve numarasını istedim verdi...aradım ama olaydan işte 3 saat sonra felan konuştuk hoşlandık birbirimizde çıkmaya karar verdik sonra 1 ay oldu çıkalı ama bi gece kızdan mesaj geldi seni sevmiorum hepsi yalandı aşkım felan yazdıklarım hepsi sahteydi dedi ve 2 gün içinde bitirdik mevzuyu aradan 1,5 ay geçti ve benim eski hattımı aramış bende num.gördüm aradım ne oldu niye aradın diye yok bişey felan konuşmamızdan sonra msj geldi oysa seni sevmiştim felan dedi sanki ayrılan benmişim gibi arkasına msj daha ya gerçekten seni seviyorum dedi ben şaşırdım yeniden karar verdik beraber olmaya şimdi 2 güne bir ben arasam arıyor sadece arasıra cağrı yapyor neyapmak istediğinide anlamadım şu an yeni aradım kon.olmadığını ve arayamadığını söyledi..SİZCE OLAY NEDEN İBARET GERÇEKTEN SEVİORMU...YOKSA NE?

Sen hayatında hiç türkçe dersine girmedin mi , girdiysen bir şey öğrenmedin mi? Bu ne biçim yazım , noktalama yok bir şey yok. Ne nokta var , ne virgül. Hiçbir şey anlamadım yazdıklarından.

• sene 2006 6 6 ne oluyo lan 10 yıllık konu hort
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.