Şimdi Ara

SEVİGİSİNE İNANMIYORUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben şimdi hatunla arabayla servis yaptığım bi markete geldiğimle tanıştım tanışma faslım takip ettim ve numarasını istedim verdi...aradım ama olaydan işte 3 saat sonra felan konuştuk hoşlandık birbirimizde çıkmaya karar verdik sonra 1 ay oldu çıkalı ama bi gece kızdan mesaj geldi seni sevmiorum hepsi yalandı aşkım felan yazdıklarım hepsi sahteydi dedi ve 2 gün içinde bitirdik mevzuyu aradan 1,5 ay geçti ve benim eski hattımı aramış bende num.gördüm aradım ne oldu niye aradın diye yok bişey felan konuşmamızdan sonra msj geldi oysa seni sevmiştim felan dedi sanki ayrılan benmişim gibi arkasına msj daha ya gerçekten seni seviyorum dedi ben şaşırdım yeniden karar verdik beraber olmaya şimdi 2 güne bir ben arasam arıyor sadece arasıra cağrı yapyor neyapmak istediğinide anlamadım şu an yeni aradım kon.olmadığını ve arayamadığını söyledi..SİZCE OLAY NEDEN İBARET GERÇEKTEN SEVİORMU...YOKSA NE?

• bu ne abi ya evcilik gibi... yaş kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırtılcık

bu ne abi ya evcilik gibi... yaş kaç?
    evet evcilik gibimm mii ne bende cakamadım ona anlam veremiorum ya 19
  • quote:

Orijinalden alıntı: tırtılcık

bu ne abi ya evcilik gibi... yaş kaç?
    k.bakma ama kız seninle oyun oynuyor bence . o seni oynayacağına sen onu oyna bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaniyorsunfuatabi

k.bakma ama kız seninle oyun oynuyor bence . o seni oynayacağına sen onu oyna bence

Alıntıları Göster
    belki onu arayınca yada üstüne düşünce poposu kalkıor olabilirmi yardı edicek abiler ablalar akıl hocası lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehennem

belki onu arayınca yada üstüne düşünce poposu kalkıor olabilirmi yardı edicek abiler ablalar akıl hocası lazım..

Alıntıları Göster
    olayın başlangıcı çok basit.... sadece dış görünüş ve bakışlar...... yetersiz bir başlangıç... sen ondan ne bekliyorsun kii.... boşver... o da senden bişey bekleyemez....1 ayda sevmeyi ve sevilmeyi bekleme..... boşver okuyosan okuluna,çalışıyosan işine gücüne bak derim.... biraz kafa dinle boşver ya...
  • quote:

Alıntıları Göster
    bence kız senle dalga geçiyor, geçmese bile gerçekten sevdiğini sanmıorum, sevmediğine emin olursan salla, ama dalga geçtiğini anlarsan da sen ona oyun oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur

bence kız senle dalga geçiyor, geçmese bile gerçekten sevdiğini sanmıorum, sevmediğine emin olursan salla, ama dalga geçtiğini anlarsan da sen ona oyun oyna

Alıntıları Göster
    hatunun sevgisi harbiden yalan olursa tek bişey dicem ONA!!
    SENDE SEV AMA SEVİLME AŞK ACISI CEK BEN GİBİ ÇOK ÖZLE AMA KAVUŞMA KAVUŞAMADIĞIM GİBİ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur

Alıntıları Göster
    Eğer senle oyun oynuormuş olsaydı seninle ayrılmaz devam eder oyun oynardı...

Sende ona bir oyun oyna sevip sevmediğinden anlamaya çalış...

Eğer pişman olmuşsa ben bi aptallık yaptım derse sana kalmış...

• quote:

hatunun sevgisi harbiden yalan olursa tek bişey dicem ONA!!
    SENDE SEV AMA SEVİLME AŞK ACISI CEK BEN GİBİ ÇOK ÖZLE AMA KAVUŞMA KAVUŞAMADIĞIM GİBİ....

Alıntıları Göster
    bence hatun eskiden beraber olduğu elemanı unutmakta güçlük bi newi aşktan çok alışkanlık olmuş onun için o yüzden sana karşı emin olamıyordur hislerinden gibime gelio pollyannacılık oynuorm bende burda

• quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

bence hatun eskiden beraber olduğu elemanı unutmakta güçlük bi newi aşktan çok alışkanlık olmuş onun için o yüzden sana karşı emin olamıyordur hislerinden gibime gelio pollyannacılık oynuorm bende burda

Alıntıları Göster
    işte şimdide onu kaybetmeye korkuyorum
    AKLIMDAN GİT YANINA ayrılalım de demek istiorum ama kaybetmekte istemiorum ki??
    fikir güzel yalnız olay o esnada ne hal alır onu bilemicem işte..o acaba bende seni sevemedim ayrılalımmı der yoksa ayrılmayalım diye istektemi bulunur..

• quote:

fikir güzel yalnız olay o esnada ne hal alır onu bilemicem işte..o acaba bende seni sevemedim ayrılalımmı der yoksa ayrılmayalım diye istektemi bulunur..

Alıntıları Göster
    Karışık iş, işte sorunda burda. ayrılmak istemediğini yamzışsın acaba sevdiğindenmi yoksa alışkanlıkmı? önce buna karar ver. diğer bir nokta bana pek samimi gelmedi kızın davranışları ama kesin bir yargıya varamayız burda sen ne yazarsan yaz biz ne cevap verirsek verelim olayın gerçek yüzünü ancak sen görebilirsin. bence yaşa boş ver 3 günlük dünyada mutlu ol derim sana eğer o kız sana mutluluk veriyorsa..

• quote:

Alıntıları Göster
    3 saat konuşmakla çıkımaz. Kusura bakma ama sadece kızı yiyişilir

İşin gerçeği bu sevgi o kadar kolaymı ya.

Ama başlangıç hata kızı görürüsn hoşlanırsında 3 saatte teslim olan kız severmi sevgi basit değildir. İşine bak sen gez dolaş.

Sevgiyi ararsan uykusuz gecelerin olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_jayjay

Ama başlangıç hata kızı görürüsn hoşlanırsında 3 saatte teslim olan kız severmi sevgi basit değildir. İşine bak sen gez dolaş.

Alıntıları Göster
    belki senden sonra birisini buldu ve ondan ayrıldı tekrar seni aradı olabilir mi acaba

• quote:

Alıntıları Göster
    o na deki civarda başka çocuk yokmu yine bana geldin
    yu kusura bakma o yaştaki kızlar birazzz şey olur DENGESİZ

• quote:

Orijinalden alıntı: TroopeR

o na deki civarda başka çocuk yokmu yine bana geldin
    yu kusura bakma o yaştaki kızlar birazzz şey olur DENGESİZ

Alıntıları Göster
    başlamadan bitir.

paran için sevmiştir o seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.A.K.K

başlamadan bitir.

paran için sevmiştir o seni

Alıntıları Göster
    her kızda dengesizlik vardır bunda biraz fazla kaçmış muhtemelen üretüm hatası yapacak bir şey yok yenisiyle değiştirmek en mantıklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

her kızda dengesizlik vardır bunda biraz fazla kaçmış muhtemelen üretüm hatası yapacak bir şey yok yenisiyle değiştirmek en mantıklısı

Alıntıları Göster
    amma ne moral verdiniz intihar en iyisi...

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: morphsonur

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cehennem

Ya git Allah'ını seversen,bir kız için intihar mı edilir?
    Ya da en azından 2 ay tanıdığın biri için.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.