KENDİNİ KULLANDIRMA BU HATUNLARA.İLACINI VERİP YOLLUCEN ASLINDA AMA İŞDE OLMEY.
BU KIZLARIN ALAYI PİSKOPAT, SAĞLARI,SOLLARI BELLİ OLMAZ. AKILLARA ZARAR. KONUYU AÇAN ARKADAŞA ACIDIM,KENDİNİ TAKİP ETTİREN (KIZDAN)HAYIRMI GELİR.
Vay Babam Vay..
Sen Tam Şizofrenik Vakaya Çatmışın Yav....
Bırak Gitsin Yoluna İleride Hem Seni Üzer Hem Katil Yapar Bu Tipler...
Arkadaşım harbiden yaşın kaç?Kızınkini sormuyorum onların davranışlarının yaşla alakası yok çünkü..Bence beynini yormaya değmez.Postala gitsin,ilerde daha fazla yorar seni..
görünüşü tutmamıştır,o 1,5 ay ayrılık süresinde de odunun tekine denk gelmiştir,kıymetini anlamıştır.yolu göster sen,kasma,sewgisi sahte,kendisi de sölemiş;)
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
BU KIZLARIN ALAYI PİSKOPAT, SAĞLARI,SOLLARI BELLİ OLMAZ. AKILLARA ZARAR. KONUYU AÇAN ARKADAŞA ACIDIM,KENDİNİ TAKİP ETTİREN (KIZDAN)HAYIRMI GELİR.
ilk üç satır için sana
kendini takip ettiren kız var da eden erkeğe ne dersin? o erkekten hayır gelir mi? işinize geldiği gibi düşünüyorsunuz değil mi?????
karşı cinsle olan ilişkilerde en iyi sonuç veren çözüm....
açıklıyorum... ben, son zamanlarda bunu denedim ve bu zamana kadar niye hiç aklıma gelmemiş; kendime çok kızdım...
evet çözüm, karşı cinsle özel ilişkiye girmemek, yani girmek için özel bi çaba sarfetmemek
bırakın oluruna olmassa da canınız sağolsun....
zaten dier türlü ısrarcı vb. olunarak ele geçen tek şey karşınızdakinin kendini bişeyler sanmasından başka bişy olmuyor. bu her iki cins için de geçerli...
ilgi göster ama çok değil, üzerine düşme yani arada sırada ara görüş çıkın gezin dolaşın ama dizginleri eline verme sakın sen şu an yanıyosun bu belli ( yani seviyosun ) ama bırak o seni sevsin. kızlar her zaman anlaşılmazdır. Ne zaman ne yapacakları hiç belli olmaz. (genel konuşmuyorum!!!)
Love is Nothing Without ....ing...
Hayatını Yaşa..
quote:
Orjinalden alıntı: tırtılcık
quote:
ilk üç satır için sana
kendini takip ettiren kız var da eden erkeğe ne dersin? o erkekten hayır gelir mi? işinize geldiği gibi düşünüyorsunuz değil mi?????
gerçekler acıdır
en iyisi kabullenmek
bak benim çoğu kız arklarım kabullendi(ilişki manalı deil daha kısmet olmadı)
en iyisi kabullenmek
Besbelli Canı sıkılmış, sakın kanma koçum...
quote:
Orjinalden alıntı: bassguitarx
quote:
Orjinalden alıntı: tırtılcık
quote:
ilk üç satır için sana
gerçekler acıdır
en iyisi kabullenmek
bak benim çoğu kız arklarım kabullendi(ilişki manalı deil daha kısmet olmadı)
en iyisi kabullenmek
yapmadığım şeyi neden kabul edeyim,saçma sapan konuşmayın lütfen.. herkes bir DEĞİL!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: shamsheytani
her kızda dengesizlik vardır bunda biraz fazla kaçmış muhtemelen üretüm hatası yapacak bir şey yok yenisiyle değiştirmek en mantıklısı
nasıl karar veriyosunuz anlamadım her kızda dengesizlik olduğuna bence çok ayıp arkadaşın kız arkadaşı dengesiz olabilir ama herzaman muhtaç olduğunuz onlarsız bi işe yaramadığınız bayanlara siz erkekler hakaret edemezsiniz.
Ayrıca her kızda sazanlık da vardır. Bak nasıl çıkıyolar ortaya Bu arada vatandaşın başına gelen 15 yaş sendromundaki bir kızın kendi çekiciliğini bir erkek kobay bulup denemeye çalışmasından ibarettir. Acaba ben yeterince çekicimiyim denemeleri. Bu denemeler çoğunlukla cinnet geçiren kobayın çalılık bir alanda saldırıp ısırmasıyla son bulur.
Yüzüne bile bakma kardeş,ben oLsam suratına tukururum oyLe kızın
dostum sana sonuna kadar katılıyorum.Sonunda olacağı budur.
quote:
Orjinalden alıntı: kafeinn
Ayrıca her kızda sazanlık da vardır. Bak nasıl çıkıyolar ortaya Bu arada vatandaşın başına gelen 15 yaş sendromundaki bir kızın kendi çekiciliğini bir erkek kobay bulup denemeye çalışmasından ibarettir. Acaba ben yeterince çekicimiyim denemeleri. Bu denemeler çoğunlukla cinnet geçiren kobayın çalılık bir alanda saldırıp ısırmasıyla son bulur.
bu sendromun 17 yaş versiyonu da var mı? varsa ben bu oyuna gelmişim zamanında da şimdi çaktım köfteyi
tek kelime ile budur. kızların %90 nında olan bir olaydır bu. dengesizlik olayı.... ama bunda biraz fazla kaçmış. sen koy tekmeyi gitsin. sonra musallat olur kaçsanda bırakmaz. yol yakınken gönder gitsin...
sana kızmı yok be yaw
quote:
Orjinalden alıntı: CW_Doktoray
Vay Babam Vay..
Sen Tam Şizofrenik Vakaya Çatmışın Yav....
Bırak Gitsin Yoluna İleride Hem Seni Üzer Hem Katil Yapar Bu Tipler...
olay bombabomba.com yau boschwer ya salla gitsin kızı. o sana yaramaz. hem daha 19luk çıtırsın sende ayrılalım de, ok derse emin ol hiç bişe kaybetmessin. len daha bu yaşta sadece bi kıza takılıp kalınırmı beeeeeee