Şimdi Ara

Sevilla FC vs Fenerbahce / 2 Ağustos Cumartesi -Hazırlık Maçı- (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
3
Favori
10.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türk takımları mecbur çok para verecek.Sen o parayı vermezsen gelmezler çünkü Türkiye ye.Yani diğer avrupa takımlarına göre baya artırman gerekiyor parayı o futbolcuyu almak için.

Öteki yazdıklarına katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseriousman

Sonuçtan ziyade hazırlık maçında rakibine fair play dışı bir hareket yapıp kırmızı kart gören Caner'e değinmek istiyorum ben.
    Milli takım seviyesinde bir futbolcunun, hazırlık maçı gibi amaçsız bir mücadelede bu tarz bir harekette bulunması tek kelimeyle rezalet.

caner o hareketi durduk yere yapmadı
  • O tarz bir hareketi gerektirecek darbe yoktu ortada. Ek olarak ne olursa olsun o tarz bir hareket futbol sahalarında olmamalı. Bir şeye de kılıf uydurmadan, "hata yaptı" deyin.
  • quote:

O tarz bir hareketi gerektirecek darbe yoktu ortada. Ek olarak ne olursa olsun o tarz bir hareket futbol sahalarında olmamalı. Bir şeye de kılıf uydurmadan, "hata yaptı" deyin.

maç boyu hakem tarafından yediğimiz darbeler hep göz ardı edildi. oda patladı artık

oyuncumuza saldırmak için yer aramayın sizde bir şey yapıyorsa durduk yere yapmıyor her insanın bir sınırı var
  • quote:

Sonuçtan ziyade hazırlık maçında rakibine fair play dışı bir hareket yapıp kırmızı kart gören Caner'e değinmek istiyorum ben.
    Milli takım seviyesinde bir futbolcunun, hazırlık maçı gibi amaçsız bir mücadelede bu tarz bir harekette bulunması tek kelimeyle rezalet.

Hemde ne rezalet aziz yildirim nasil bu adami takimda birakir ya rezil ediyo bizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner'in mental sorunları var, bu ilk vukuatı değil. Lig maçlarında da aynı hareketleri yapıyor.
    Bu tarz hareketler doğru değil, rakip ne yaparsa yapsın.
  • peki henüz 10. dakikada hazırlık maçında emrenin gördüğü sarı kartın nedeni nedir? o da mı darbelerden dellenip kartı yedi?
    kabul edin artık dostum. caner, volkan, emre gibi futbolcular çirkef ve futbolun kalitesini aşağıya çeken tarzda kişilerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

peki henüz 10. dakikada hazırlık maçında emrenin gördüğü sarı kartın nedeni nedir? o da mı darbelerden dellenip kartı yedi?
    kabul edin artık dostum. caner, volkan, emre gibi futbolcular çirkef ve futbolun kalitesini aşağıya çeken tarzda kişilerdir.

yav he arkadaşım
  • ne o verecek cevabın olmayınca sıkıştın mı?
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Bunu ben bir Fenerbahçeli olarak kabul ediyorum zaten.Özellikle Emre konusunda kaç senedir gönderilmesini bekliyorum.
  • Caner Türkiye`nin en iyi Sol bekidir , geçen sene ligde yılın oyuncusudur ama dün yaptığı hareketi savunmak gerçekten insalık dışı bir şeydir
  • quote:

ne o verecek cevabın olmayınca sıkıştın mı?

alakası yok .

volkana çirkef diyorsunuz neden sadece galatasaray maçında yaptıklarından dolayı başka takımlara karşı bir şey yapıyor mu ?

canere çirkef diyorsunuz neden geçmişinden dolayı

emreye çirkef demeni kabul ederim ona birşey demem ama senin takımın ne söyle sana çirkeflerini sayıyım bende
  • Bizim 59 senesi öncesi şampiyonluklarımız neden sayılmıyor anlamıyorum.
  • volkanın sadece gs ye karsi mi hareketleri var saniyorsunuz? gecen sezon kadikoydeki kasimpasa macinda adamlarin yedek kulübesine ana avrat söven kimdi?

ilk aklima gelen bu. ya da milli takim kampinda gazeteciye seni evinden aldiracagim oglum deyip babasi yasinda adami tehdit eden barzo kimdi?

eger sen ve senin gibiler volkan, caner, emre gibi tipleri savunuyorsa, sizin de onlardan bir farkiniz yok demektir
  • quote:

volkanın sadece gs ye karsi mi hareketleri var saniyorsunuz? gecen sezon kadikoydeki kasimpasa macinda adamlarin yedek kulübesine ana avrat söven kimdi?

ilk aklima gelen bu. ya da milli takim kampinda gazeteciye seni evinden aldiracagim oglum deyip babasi yasinda adami tehdit eden barzo kimdi?

eger sen ve senin gibiler volkan, caner, emre gibi tipleri savunuyorsa, sizin de onlardan bir farkiniz yok demektir

Onları her zaman savunan biri değilim ama kendi takımındaki çirkefleri görmeyip direk benim oyuncularıma hakaret edip saldıran kişilere karşı savunurum

• kardes yanlisa dogru, dogruya yanlis denmez. bizde de sabri melo falan var. bu adamlari savunanlarin onlardan farki olmaz.
  • Maç özetini izlemedim.Fener nasıldı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MamadouNiang-

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Gökhan Gönül rezalet, ayağında top tutamıyor, orta yapamıyor, bireysel hataları fazla. Sow, Webo hayalet gibiler maşallah, ortalıkta yoklar. Bekir' i saymıyorum bile, bildiğimiz bequir işte...Caner, Volkan, Emre, Meireles, Alper form tutmuş gibiler sanki.

Sen hiç Serdar Kurtuluş'u izledin mi?

Bu ne yahu mesajımı silmişler, aynı mesajı tekrarlıyorum;

Sen hiç Philip Lahm' ı izledin mi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku_20

Maç özetini izlemedim.Fener nasıldı arkadaşlar?

Vasatın altında.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.