bir sürü dandik forum açtım hepinizden özür diliyorum bu yüzden forumu daha fazla kirletmeyeceğim şimdi ayrılıyorum bir daha !!!!!!!!!no topic!!!!!!!!!!
Sakin ol canım tamam geçti
quote:
Orjinalden alıntı: rockclimber
quote:
Orjinalden alıntı: dkaraca
bir sürü dandik forum açtım hepinizden özür diliyorum bu yüzden forumu daha fazla kirletmeyeceğim şimdi ayrılıyorum bir daha !!!!!!!!!no topic!!!!!!!!!!
ßßßßßßßß güle ghüle
iyi...madem sende gitmek istiyosun bye...sana kimse git demedi ama...
Yine gereksiz topic açmışsın ama...
Sen konuları oku yorum yap boşver çok önemli bi konun varsa topic aç ok!...
sadece diyebılırız kendı ıstegıyle ayrılıyor madem
Bunlar reklam kokan hareketler bunlara gerek yok
quote:
quote:
artık kirletmicem diyor, bunun için bile boş topic açıyor
gelmemek üzere ßß
sanki forumda çok bilinen önemli çok fazla yararı dokunmuş birisi de ben gidiom elveda dio. gidersen git sessizce kimse anlamayacaktı zaten gittiğini.
quote:
Orjinalden alıntı: Untouch
artık kirletmicem diyor, bunun için bile boş topic açıyor
tamam bee ayrılıyosuan ayrıl bize ne
bırı sana eleştırı getırıo dıe kaçıomusun bu forumda gırgırına da yorum yapıolar işte mesaj sayısı artsın diye, topıc aç kımse bişe demez ama açmadan önce sorunun ıle ılgılı arama bölumunden verılen çözümlere bır bak ha düzgün bişe yok aç topıcını elımızden gelenı yaparız öyle karamsarlığa kapılma
[Deleted by Admins]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme