Şimdi Ara

seviyor mu tam anlayamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lise3 'üm.Derslerim falan iyi ortlama 92 idi.3 ay önceye kadar hiç aşık olmamıştım ama şuan bayağı aşığım.Bir kız var onun da dersleri bayağı iyi aynı okul farklı sınıf ...

Neyse konuya gelelim ben kızla ne zaman yakın olsam yüzüme fazla bakmaz ben e bakamam utanırım.Ama spor salonunda voleybol maçı izlerken felan bana bakıyor bundan eminim .Ben d şüphelendim bişi mi var falan diye,instagram felan takip ettim ama o beni takip etmedi.Ne zaman gidip açılacak olsam bu instagram cesaretimi kaçırıyor.kız baya güzel bende yakışıklıyım çevremin dediklerine göre .ikimizde sarışınız mavi gözlüyüz ... önceden çok küçük bir muhabbet oldu kişiliğimi biliyor efendi biriyimdir.Aklıma çok takıldı ne yapsam sizce hoşlanıyor mu?çok mu bakıyor derseniz belli etmeden bakmaya çalışıyor kalabalık ortamlarda baya bakıyor.Uzaktan gördüğü zaman felan gülüyor.Ne yapayım?Muhabbet sıfır..

SS yok

• cevap yok mu beyler yardım edin lütfen
  • Okumayin sarisin mavi gozlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler hadi be ayıp ediyonuz yav:D
  • Okumayın aşık ergen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın 1.90 sarışın mavi gözlü 92 ortalamalı
  • Benden hoslanmis gibisin falan deme once git tanis yok mok derde olmaz bu is.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kızın tek olduğu bir zaman git konuş, ne yapayım diyor soruya bak, azıcık cesaretli ol, ne o öyle pısırık gibi, git konuş özgüveninden de etkilenir, ama sende o özgüven yok gözüküyor, okuldan mezun olacaksın ve kızla hala bakışıyor olacaksın görürsün, ya da kendini zorlayıp konuşacaksın, direk senden hoşlandım da diyebilirsin, ya da ilk onu yakından tanıyıp daha sonra ondan hoşlandığını söyleyebilirsin, ikincisi daha iyi bence, ilki ters tepebilir, ama sende o özgüven yok, utanıyorsan bir halt yapamazsın, ama direk gidip konuşursan da bundan sonra utanma falan kalmaz, şu an senin için yol ikiye ayrılıyor, mutlu olacağın yolu seçmek sana kalıyor, benden bu kadar
  • Arkasından yaklaşarak kulağına doğru eğil ve usulca nefesini vererek ''öp beni'' de.
  • Sarışın mavi gözlü diye kızın güzel olduğunu teyit edemem. Kusura bakma ss isteriz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.