Şimdi Ara

Seyahat için makina önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kamera almak istiyorum ancak bu konu hakkında ufak bir bilgim bile yok. Kamera almaktaki amacım; yıl içinde yurtiçi-yurtdışı bir çok yer geziyorum ve bu gezilerimi ölümsüzleştirmek istiyorum. Şuana kadar gezdiğim yerleri telefonum(iPhone7) ile çekiyordum. Çekim kalitesi çok iyi ancak ben daha profesyonel bir şey olsun istiyorum. Ayrıca telefon ile çekim yapınca şarj dayanmıyor. O yüzden hem video hem de fotoğraf çekimi kaliteli olan bir makina almak istiyorum. Başta gopro6 almayı düşünüyordum, tatil için gopro aksesuarları ile beraber çok güzel açılarda video çekme imkanı sunuyor ancak fotoğraf açısından goproya güvenemiyorum. O yüzden kompakt bir makina almak istiyorum. Bir blogger ile görüştüğüm de bana Canon PowerShot G7 X Mark II’ı önerdi ancak fiyat olarak pahallı. Bu fiyata değer mi sizce? birde önerileriniz nelerdir?

Teşekkürler.

• Sony A6000 veya Omd m10 mark 2 modellerine bakmanı öneririm.
  • Merhaba şarj sorunu için powerbank öneririm.
    Sıfır olarak makineler parasını hakkını veremiyor maalesef..
    İkinci el GX7m2 Sony RX10mm3 parasının hakkını verir.

İmzamdaki konuda daönerdiğim trde bulunması zor TZ100 vw LX15 i de tavsie ederim.

Ayrıca illa sıfır olacak ve çok küçük olmasa da olr derseniz arkadaşın önerdiği a6000 ve Omd m10 m2 tavsiye ederim ben de.
  • Öncelikle cevaplarınız için teşekkürler, söylediğiniz makinaları inceleyeceğim. Ancak ben lensli bir makina istemiyorum, yani taşımadan sıkıntı cıkaracak bir makina yerine kucuk ama kaliteli bir makina istiyorum. Şuan Amerika'da olduğum için söylediğiniz her çeşit makinayı bulabilirim herhalde
  • Amerikadaysanız Tz100 veya LX10 öneririm o zaman.

Ben de lensi değiştirilebilir makiba tercih etmiyorum. İmzamdaki konuda açıklamalar ve örnekler var okuyun mutlaka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.