Şimdi Ara

Seyahat İzin Belgesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak bilenler cevaplarsa memnun olurum.

Eşim ve çocuğumu memlekete bırakmıştım, bu hafta almaya gideceğim.

Hafta içi çalışıyorum, cuma günü mesai bitimi memlekete doğru yola çıkacağım ama ikametgaha dönüş zamanı seyahat yasağına geliyor. (Gider gitmez dönsem bile yetişmiyor yasaktan önceye).

Pazartesi sabah yine mesai var yani mutlaka yasak zamanında yola çıkıp dönmem lazım.

Ayrıca çocuğun da 3 hafta öncesinden aldığımız doktor randevusu var bu arada, bahane olsun diye almadık gerçekten doktora gitmesi gerektiği için (aşı ve kontrol) almıştık.

Yolculuk, memleketten mevcut ikametgah adresimize özel araçla olacak.

Farklı bir ilden ikametgah adresimize seyahat olduğu için, son 5 günde gelip kalacak yeri olmayan diye mi izin istememiz lazım yoksa doktor randevusu sebebiyle mi ?

Dönüş için nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

Şimdiden teşekkürler.

• Buchholz rölesi kullanıcısına yanıt
    Son 5 günde o ile gittiğinizi ispatlayacak belge istiyorlar.(hgs ile araç ruhsatı, benzin fişi vs.) Uygulama tamamen keyfi bir şekilde ilerliyor, izni ben ve eşim ayrı ayrı başvurduk bana izin vermediler eşime izin çıktı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inspectora İ kullanıcısına yanıt
    Hocam, keyfi şekilde ilerliyor gibi görünen bu uygulama aslında tam istenildiği şekilde ilerliyor. Hedef ise, insanları kontrol etmek, böylelikle insanları daha güzel yönetmek. Orada size izin yok, eşinize izin var diyerek itiraz ettiniz ve size de izin verildi diyelim, o bile kontrol sonucu verilecek.

Uluslar arası seyahatlerdeki vize ne ise, sağlık bahanesi ile başlatılan bu uygulama o vizenin şehirler arası versiyonu.

Herşeyin kontrollü olduğu yeni bir yaşama hoşgeldiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.