Şimdi Ara

Seyahat İzin Belgesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet sokağa çıkma yasağının olduğu günde dahil seyahat izin belgeniz varsa çıkabiliyosunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahaber

Şöyle bi durum var.. geçmişte gidiceğiniz ilde muayane olduysanız aynı şehirden aynı bölümden randevu alınca onayladılar ama farklı hastahaneden aldım.. he bu arada bi tanıdığım e nabızdaki eski randevusunu shoplayarak aldı.. anlatabildim mi?:)
    Anladım hocam teşekkür ederim... Yarın bakanlar kurulu bekleyeceğim seyahat yasagi kalkmazsa izin almaya çalışacağım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ikametgahım istanbul ama ben yozgattaym virüsten önce gittim gelemedim kaldım şimdi ben ikametgahımı yüklesem ve durumu izah etsem yeterli mi? daha başka ne yapayım diye düşünüyorum bulamıyorum randevu alayım desem aynı hekımden randevu yok şop falan sıkıntı olmasın
  • Ahaber A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanitiniz icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: deatless22

İstanbul'a giriş çıkışları mecburi olmadıkça engelliyorlar.
    İstanbul potasnsiyel risk dışarıdan kimseyi almamaya çalışıyorlar, içeridekilerinde dışarıya çıkmasını engelliyorlar
    Ben bayramda memlekete gidip geldim istanbul-kırşehir , 65 yaş üzerini bıraktım ve 72 saatte geri döndüm istanbula. Gidiş gelişte 15-20 defa çevirdiler.
    Vefat içinde İstanbuldan çıkmak istiyorsanız BİRİNCİ derece yakınınız olmak zorunda, yoksa yine izin verilmiyor.
    Hocam kim çeviriyor polis mi jandarma mı

• Merhaba,

Şu anda İzmir'deyim.
    İstanbul'a haftasonu (31 Mayıs) dönmek istiyorum. SGK iş yeri çalışma belgem ve ikamet kağıdımla giriş yapabilir miyim?
    Kaymakamlık'tan bilgi aldım, girebillirsiniz diyorlar. Ama e-devletten başvurduğumda reddediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Hocam kim çeviriyor polis mi jandarma mı

Alıntıları Göster
    4-5 defa jandarma 15 defa filanda polis çevirdi. Çoğunluğu polis oluyor. Ankara girişinde akıncılar da jandarma giriş ve çıkışı kontrol ediyor.
  • Benim 3 gundur isleme alindi yaziyor red gibi birsey heralde :))

• Arkadaslar merhaba. Zorunluluktan dolayı şehirler arası uçak seyehati yapmam gerekiyor. E-devletten yolcu izin belgesine girdiğimde ‘’Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı’’ diyor. İzin almam için baska ne yapabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mali473

Arkadaslar merhaba. Zorunluluktan dolayı şehirler arası uçak seyehati yapmam gerekiyor. E-devletten yolcu izin belgesine girdiğimde ‘’Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı’’ diyor. İzin almam için baska ne yapabilirim ?

Ara sıra denemen gerek hocam yoksa bilet firmaları da e-devlet üzerinden izniniz yok diyerek bilet satmıyorlarmış. Zorunluluğunuza dair belgenizi eklemeniz gerekiyor. Ben bugün hastaya refakatçi olarak başvuru yaptım 15 dk civarında onaylandı.

• Arkadaşlar şöyle bir durum var bilenler fikir verirse sevinirim. Annem ve Babam 65 yaş üzeri Antalyada yazlıktalar. İkisininde devlette kayıtlı ikametleri Ankara. Şimdi Annemin arife gününe Ankarada doktor randevusu var o izin alabiliyor sorun yok. Ama kadını Ankaraya özel araçla Babamın getirip sonrada tekrar sadece Babamın yazlığa dönebilme şansı var mı? Ben zaten gidip annemi alıp ankaraya getirmek için başvursam izin alamam sanırım. Bilgisi olan cevap verebilirse sevinirim

• hasta yaşlı bakıcı izin belgesi nasıl alınır detaylı anlatabilir misiniz

• babannem 16 mart tarihinde köyde tek başına beyin kanaması geçirdi,

o günden bu yana istanbulda, 20yi aşkın hastane ziyaretimiz oldu, böbrek, kalp, beyin bölümlerinden. daha sonra fizik tedaviye başladı ve 18günlük tedavisi bitti.

ikametgah adresine dönmek istiyor fakat ne edevletten ne 199dan izin alamıyorum. fizik tedavinin bittiğine dair belgeyi yükledim, bu süreçteki tüm hastane randevularını da 2.belge olarak ekledim. yine onaylanmadı. üstelik cevap gelmesi çok uzun sürüyor.

yanında iki refakatçi ve ikametgah belgesi ile yola çıkabilirler mi

• birkuşgibi kullanıcısına yanıt
    İzin belgesi olmadan olmaz. Kaymakamlıktan şansınızı deneyin bir de
  • Seyahat İzin Belgesi
  • Seyahat İzin Belgesi
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam refakatçi izni için hangi belgeleri yüklediniz? Bizim başvurumuz sürekli reddediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspectora

Merhaba hocam refakatçi izni için hangi belgeleri yüklediniz? Bizim başvurumuz sürekli reddediliyor.

Babama gelen randevu mesajının ekran görüntüsünü ekledim. Covid-19 nedeniyle taburcu olduğunu belirttim.

• Tam kapanmadan sonra özel araçla seyahat yapılabilecek mi ? yoksa izin mi alınacak yine ?

• quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Tam kapanmadan sonra özel araçla seyahat yapılabilecek mi ? yoksa izin mi alınacak yine ?

toplu taşımayla izinsiz seyahat edilecek mi bunu merak ediyorum bende.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.