Şimdi Ara

Seyahat ve Fotoğraf Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu yaz Avrupa'da turu yapacağım.Fotoğraf makinesi konusunda pek bilgim yok.Hali hazırda elimde dijital kompakt bir makine var (Fujifilm Z70).Gece tripod modunda gece güzel çekimler yapabiliyorum bir yere sabitlemem yada tripoda bağlamam koşuluğuyla.600-700 TL kadar bütçem var DSLR leri boyutları yüzünden almak istemiyorum.Aynasız SLR ler varmış yeni öğrendim onlarda fiyat olarak biraz tuzlu.Yeni bir kompakt makine alsammı yoksa Fujifilm Z70 ile devam mı etsem boyut olarak hem küçük fakat beni yarı yolda bırakır mı diye korkuyorum.Sizce yeni bir kompakt makine almaya değermi?
    Teşekkürler.

• SpyAnaconda kullanıcısına yanıt
    Bulabilirseniz 700 TL ye Canon Eos M alabilirsiniz.
  • Başka önerisi olan varmı kompakt olur uygun fiyatlı aynasız olur
  • Canon Eos-m
  • http://www.sanalpazar.com/Sony-Nex-3n-Aynasiz-Fotograf-Makinesi__isp45511498

Eos M'in şarjı çok zayıf. Bu modelde 2 kat çekim yapabilirsiniz. Görüntü kalitesi biraz daha iyi diyebiliriz. Lens seçeneğiniz daha fazla galiba, dönen ekranı var. Seyahat için daha uygun yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 27 Haziran 2015; 17:26:43 >
  • Kompakt önerir misiniz peki lens ile vs. uğraşmak istemiyorumda gece iyi çekim yapsın yeter zoom da pek önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

http://www.sanalpazar.com/Sony-Nex-3n-Aynasiz-Fotograf-Makinesi__isp45511498

Eos M'in şarjı çok zayıf. Bu modelde 2 kat çekim yapabilirsiniz. Görüntü kalitesi biraz daha iyi diyebiliriz. Lens seçeneğiniz daha fazla galiba, dönen ekranı var. Seyahat için daha uygun yani.

bunda lens dahil değil mi ?
  • SpyAnaconda kullanıcısına yanıt
    Dahil
  • oo iyimiş o zaman ben bunu bir düşünüyüm boyut olarak felan da ufak duruyor.
    Fotoğrafcılık konsunda çok bilgim yok otomatik mod vs. ile çekim yapabilirim değil mi?
  • Evet öğrenene kadar akıllı otomatik mod ile çekim yapabilirsiniz. Boyutları küçük. Hatta Sony bu modeli "dünyanın lensi değiştirilebilen en küçük kamerası" olarak tanıtmış. Şimdi daha küçüğü var mıdır bilmiyorum ama bunun boyutları oldukça kompakt.
  • Az daha Sanalpazardan alış-veriş yapmayın bu fiyat abartılı (ucuz) geldi diyecektim forumdaki @denizhoca sanırım. Öyle ise alabilirsiniz. Yoksa bu fiyata bulmak epey zor bu makineyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Files

Az daha Sanalpazardan alış-veriş yapmayın bu fiyat abartılı (ucuz) geldi diyecektim forumdaki @denizhoca sanırım. Öyle ise alabilirsiniz. Yoksa bu fiyata bulmak epey zor bu makineyi.

Teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.